2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bana sorarsanız en temiz prezervatif haplarin yan etkisi fazla benim migrenimi tetikliyor mesela kullanamıyorum ve aşırı kuruluk yapıyor sprialin kayma riski var dediğim gibi en riski az olan ve prezervatif
Olacağı varsa onda da oluyor ki :) Çocuk bu ne zaman geleceğine kendi karar veriyor. İşyerimde bi abla ikinci çocuğu asla istemiyorum demiş ve tüplerini bağlatmış mı naapmış. en kesin yöntem neyse işte ondan yapmış sonuç ikinciye hamile kalmış :) İyiki de olmuş ben ne cahillik yapmışım diyor.

Kizlar birakın erkekler korunsun zaten herseyin en zorunu biz yasiyoruz adet olan biz,hamilelik biz de,dogurmak bizde,emzirmek bizde, vucudu bozulan biziz onlar da korunuversinler... ben de cok sevmiyorum prezervatif ama diger tum yontemler oyle boyle bize bir sekilde zarar veriyor... latekse alerjisi olan arkadaslar haric tabi...

Zaten aracımız yok ama babamin aracı aldığımızda arada kullanabilir miyiz diye öğrenmek istedm ama sanırım ikisi ayrı şey tamamen ben aynı sanmıştım

15 günde toparlanabilecek misin
Bebeğe kim bakacak
Ben ilk defa sende duydum 15 günlükken bırakmayı.3 ay izin yok mu özel sektörde dahi
Ben hamileyken bile çalışamıyorum işten çıktım risk yok ama ayakta duramıyordm işe nasıl gidecektim senin kolay geçiyor galiba gebelik

Zaten aracımız yok ama babamin aracı aldığımızda arada kullanabilir miyiz diye öğrenmek istedm ama sanırım ikisi ayrı şey tamamen ben aynı sanmıştım

kullananlar var ama çok sağlıklı değil bi de oto koltuğu olana arabayla sık çıkmayacaksanız pek gerek yok. zaten 9 kiloya kadar kullanılıyor. sonra normal oto koltuğu almanız gerekiyor her halikarda.

ben de duymadım daha önce. bebek için de anne için de çok sağlıksız bir durum diye biliyorum. nası çalışır ki insan o halde zaten dikişler bile yeni iyileşmiş oluyor

Neden 15 günlükken bırakıyorsun ? Erken mi çıkacaksın doğum iznine? Ücretsiz izin alma şansın da yok mu?

Türkiyede yapan varmı bilmiyorum ama yurtdışında bazı arkadaşlarım yaptılar canım..
ben kocaeli de yaşıyorum. Burda neredeyse her hastanede bir dr var artık ssvd yaptıran. İş arkadaşım düşünüyor mesela şu an. Bazen korup caymaya kalkıyor ama ben bi gaz veriyorum tamam ya doğururum ben diyor :)

Hizmetten mi memnun kalmamışlar niye gitmişler merak ettim :)

LEMANEM arkadaşım acaba çalışma haklarını bilmiyor musun alo170 i ara sana her hakkını söylüyorlar iş ile alakalı çok ilgililer

sirke mi :) ilginc geldi ilk defa duydum valla... suyla aram iyi bol içiyorum,insallah bi daha olmayız... Sıkıntı ya...

keisnlikle çok zor sirkeyle suyu karıştır lavaboda kullan ben öyle yaptım hla devam ediyorum canım .

kullananlar var ama çok sağlıklı değil bi de oto koltuğu olana arabayla sık çıkmayacaksanız pek gerek yok. zaten 9 kiloya kadar kullanılıyor. sonra normal oto koltuğu almanız gerekiyor her halikarda.
tamm farklı şeylermiş ben ana kucağı alayım :)

ben ilk doğumumda doğum izni sonrası yıllık izinlerimi kullanmıştım bazı arkadaşlar daha sonra ücretsize ayrılmıştı.kamu ve özel diye değişiyormu bilmiyorum ama kamuda böyle bişey yok.

biz gidiyoruz diye bile haber vermeden gitmisler....iyiki bizi kesmediler evi soymadilar...ruhumuz duymamış...kendi ailenden olmadigi sürece boyle bir musafirlik kabul etmemek lazim...tanidik ama içini dışını bilmiyorsun ki....kendi evinde sen misafir gibi oluyorsun sanki onlar ev sahibi...allah kolaylik versin...bu tecrubede sanirim ilerde baska bir şer in hayra donmesi icin yaşanmıştır belki bilemeyiz... bu illaki yasanacakti...cunki kabul etmesen evine biz vicdan azabi ceken insanlariz...kendimize kuzardik ekmegine manimi oldum acaba diye...ama simdi sıkıntı ceksende icin rahattir...sen elinden geleni yapmissin
bu sinavda... allahta senin bir müşkülunde (insallah olmaz da)sana bir hızır yetistirir...

Kızlar Aranızda sezaryen olan var mı acaba? Ben normal doğumdan korktuğum için sezaryen düşünüyorum da onda da süt gelmiyor sıkıntı oluyor falan diyorlar doğru mu sizce? Yenidoğanlar mama vermek zorunda mı kalınıyor Nasıl oluyor? Mama konusunda bilgisi olan var mı ne Zaman neyden ne kadar verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…