2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bebekler günde ortalama kaç bez değiştirir? Sadece kaka yaptığında mı değiştirmeliyiz çiş az olduğunda bile değiştirmek lazım mı Nasıl olmalı? Bebekler doğunca bunları konuşmaya vakit olmayabilir şimdiden öğrenelim istedim

ben ilk doğumumu sezeryan ile yaptım Allah a şükür daha ayıldığımda hemşireler gelip okadar güzel sütün varki hemen emzirmen lazım dediler hiç süt sıkıntısı çekmedim maşallah

ilk doğduklarında zaten bütün bezleri kakalı oluyor günde 7 kere falan değiştiriyoruz. zamanla azalıyor ama pişik olmasın diye sık sık değiştirmek gerekli . bizim hemşireler gecede değiştirin demişlerdi bir arkadaşım gece hiç değiştirmiyormuş gece değiştirceksek bile loş bir ortamda değiştirmek lazım geceyi gündüzü öğrensin diye

bende sezaryen olmuştum canm ve çok şükür bebeğimi emzirmeye getirdiklerinde, sütüm gelmişti,hemşire gelip göğsümü sıkmıştı ve oğlumda hemen emmeye başlamıştı biz 8 kez değiştiriyorduk bezini günlük,kaka yapmadıysa uykusu dağılmasın diye geceleri değiştirmiyorduk
psikolojinin de sütü etkilediğine inanaıyorum ben, o yüzden sütüm gelir mi gelmez mi diye hiç düşünmemiştim hep geliceğine odaklanmıştım,ama yinede tedbir amaçlı mama ve biberon da götürmüştüm hastaneye

ben normal dogum yaptim...yinede sutum gelmedi 15 gün de ancak emzirecek duruma geldim...sut gelmeyince hastanede bebelac mama verdiler sutum yetene kadar da aptamil verdim ama her mama her cocuga iyi gelmiyor gaz yada alerji yapan oluyor...deneye deneye ogrendik biz

Normalde başım ağrımaz ama hamilelikte dayanılmayacak başağrılarım olabiliyor arada şu anda öyle. Parol dedi dr tansiyonun düşüyordur dedi. Kullanan var mı

Normalde başım ağrımaz ama hamilelikte dayanılmayacak başağrılarım olabiliyor arada şu anda öyle. Parol dedi dr tansiyonun düşüyordur dedi. Kullanan var mı
benimde arada yataga düşürecek kadar ağrıyor...banada parol dedi doktor ama fayda etmiyor...ilik duş..sessiz bir yerde uyku...iyi geliyor... başını da tulbentle sıkıca sarincada biraz hafifliyor...

benimde arada yataga düşürecek kadar ağrıyor...banada parol dedi doktor ama fayda etmiyor...ilik duş..sessiz bir yerde uyku...iyi geliyor... başını da tulbentle sıkıca sarincada biraz hafifliyor...
Uyuyamadım bile ağrıdan başımda da tülbent var şu an aynen. Eşimden istedim ilacı bekliyorum başka çare kalmadı sanrm teşekkr ederm

Canım gözünüz aydın. Hayırlı evlat olur inşallah.

Kızınız hayırlı olsun canım
sağolun kızlar iki kız annesi oluyorum

benim migrenim var minoset içiyorum arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…