2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Normalde başım ağrımaz ama hamilelikte dayanılmayacak başağrılarım olabiliyor arada şu anda öyle. Parol dedi dr tansiyonun düşüyordur dedi. Kullanan var mı

bana da minoset ya da parol alabilirsin demişti doktorum.

Canm zaten eşimle tartışıyoruz olmadık sebepten. Kizimada sabırsız oldum onlar yzuunden ama bugün çıktım dışarı tek başıma valla

Ay canm nasıl içimi rahatlattin aynen öyle vallahi.

15 gün çok erken değil mi,, kendi tercihiniz mi?
Ne yazık ki çalıştığım şirkette görev olarak tek kişiyim yerime bakabilecek kimse yok 6 ay çıkamıyorum yada işten çıkaracaklar bu durumda tüp bebek bebeğim o yüzden bi dünya borcumuz var çalışmak zorundayım anneme bırakacağım ama akşamları ben alacağım yinede neler yapmam lazım hiç bilmiyorum mesela yenidoğan bakımı için bir kitap yardımı olsa diyorum

Sizi isten cikartamazlar böyle bir haklari yok yasal olarak 4 aylik izniniz var ciddi tazminat ödemeleri gerekir böyle bir durumda siz bence bir avukata danisin bu durumu

Benim çıkar çıkmaz geldi wala :) yani tanıdığım herkesin geldi hatta :)) o biraz hurafe sanırım

Çişi de değiştirin, hem huzursuz olur hem pişik olur . Başlangıçta acemi anneler için premium care çok mantıklı, göstergesi var onun. Açmadan anlayabiliyorsunuz bezi temiz mi kirli mi..

Ya ben hep sırt üstü yatıyorum, sırt üstü yatmamın bebeğe zararı var mı acaba? Ben kendimi kötü hissetmiyorum çünkü. Bir de yan başlasam da uyumaya, gece istemsizce sırtüstü dönüyorum ben.

B Beyaz inci normal doğumun korkulacak bir yani yok. Yani bazen sezeryan ve sonrası daha korkunç olabiliyor. Akışına bırakıp saglik durumunuz musaitse normal doğum yapmanızı tavsiye ederim. Ertesi gün ayaktaydm. Çoğu işimi kendim hlettim. Bir süre sonra ne ağrı kaldı ne sizi. Aşırı yüklenmezsiniz kendinize 40 günden evv kendinize geliyorsunuz. Sezeryan ağrısı hep oluyor benim bildiğim. Ağır kaldır ayağın suyu fazla görsün hemen dikiş yerleri sızlıyor benim tanıdıklarn. Bence doğru bir dr ile çok rahat bir doğum geçirebilirsiniz. İlla ağrı olacak candan can geliyor ama kim bilir belki sizin ki kolay dogumlardan olacak. Denemeden bilemezsiniz. Süt konusunda ikisndede pek fark olmuyor benim bildiğim.
Benim kızıma sutum yetmediginden önce emzirip sonra mama takviyesi yaptım. Dr un söylediği ilk verdiğinde o durana kadar yani fazla sutu çıkarana kadar mama ver. Yeni dogdugunda kızıma yaklaşık 20 ml takviye yapıyordum günde üç veya dört defa. Ama bebekten bebeğe değişir. Dr browns biberonu kullandım. Akışı en yavaş olanlardandi. Mamaayı fazla verip mideyi genisletenlerde vardı. Öyle olunca çocuk ciddi bir kg alıyor ama cidden boş kg oluyor çocuğa. Yeni dogdugunda Mümkün oldukça çok emzirmek sutu artırır. İnsallah hiç birinizde mamaya gerek kalmaz. Ben yine mama verechim diye korkuyorum psikolojim bozulmuştu.
Yeni dogan bebek gunde ortalama 10-12 bez harcar. Dolduğunu zaten anlıyorsunuz. Ki bebek huzursuzsa her yolu deniyorsunuz zTen alt bolca değişiyor böylece.zaten genelde siz emzirirken o alttan boşaltıyor oluyor ilk zManlar. Çokta düşünmemek lazım. Annelik ic gudusu zaten sizi yönlendiriyor.

Bende neryse yüz üstü olacak şekilde yatıyorum. Bu elimde değil. Kizimdada boyleydim. Göbek büyüdükçe zaten yatamayacgiz ne ozluyordum öyle yatmayı. İnsan uyusuyor bir yerden sonra. Kaldı ki gece kendimizi kontrol edemiyoruz Ki. Tedbiren böyle uyariyordur dr lar.

Marka ve fiyat bilgisi verirmisin canım, ben de böyle birşey düşünüyorum.

Biberon Dr Brown tavsiye ederim emzik tercihinize kalmış ben we nuk bebedor kullanmistim
Biberonun da çeşitler var diye duymuştum kendinden akışlı falan Nasıl iyi olur Can'ım bir de doğuma giderken ne olur ne olmaz biberon mama almalı mıyız yanımıza

Normalde başım ağrımaz ama hamilelikte dayanılmayacak başağrılarım olabiliyor arada şu anda öyle. Parol dedi dr tansiyonun düşüyordur dedi. Kullanan var mı
Malesef benım de bas agrılarım oluyor bende içiyorum parol Allah yardımcın olsun

Güzel sorular benim için de sormuş oldun

İyi akşamlar kızlar bişey soracsm sabahtan beri midemde yanma var mideden Boğaz'a doğru reflü sanırım bu acı yemiş gibi yanıyor normal mi saç çıkarken mide yanar vs diyorlar o mu acaba?
Bide kalp çarpıntısı oluyor çalışıyorum özellikle öğleden sonra artıyor baş dönmesi yapıyor bide gitmem lazım mı doktora normal mi bunlar

Emzik biberon konusunda bilgisi olan var mı kızlar ne tavsiye edersinşz
Ben araştırdığım kadarıyla biberon için dr.browns ve avent almayı düşünüyorum ama umarım gerek kalmaz. Bi de görüntü olarak çok hoşuma giden bir marka var suavinex adı. Emzik içinse avent ama tecrübeli annelerden duyduğumuza göre bebeğin de tercihi etkili oluyor muş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…