2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar yeni kitap aldım Şermin çarkacı- başlarım şimdi anneliğe fikri olsun size diye ilk sayfasını paylaşıyorum ben beğendim kitabı
Bu kitabı bugün bitirdim eğlenceli ve insanı rahatlatan bir kitap özellikle yaşları birbirine çok yakın üç çocuk annesinden olması ayrı güzel :)

Emzik biberon konusunda bilgisi olan var mı kızlar ne tavsiye edersinşz

Biberon kesinlikle Dr Browns,,, ben acemi olduğum için aventin herhangi bi biberonunu almıştım, tıkandı içerken. Ama Dr Browns çok iyi, içinde aparatı olduğu için hem gaz yapmıyor hem de içerken tıkanmıyor. Emzik de doktorumuz kiraz uçlu demişti, yusyuvarlak olanlardan..

Reflü normal,, benim de başladı ilki de böyle olmuştu. Dayanabildiğim kadar dayanıp pulsete başlıcam mecbur şu an kötü olursam gavisconla geçiştiriyorum...

Bu kitabı bugün bitirdim eğlenceli ve insanı rahatlatan bir kitap özellikle yaşları birbirine çok yakın üç çocuk annesinden olması ayrı güzel :)
Evet çok samimi anlatılmış yalnız değilsin diyor her zorluk için ama çok kısa geldi bana keşke dah olsa da okusam dedim Başka hangi kitapları okudun Can'ım ne tavsiye edersib

Jimer ücretleri malesef çok yüksek hele birde ssvd olunca fiyatlar uçuyor

Kızlar yeni kitap aldım Şermin çarkacı- başlarım şimdi anneliğe fikri olsun size diye ilk sayfasını paylaşıyorum ben beğendim kitabı

teşekkürler paylaşım için canım ilk fırsatta alıp okumak isterim... Ama bende o röportajdakiler gibi hissetmiştim.. Ve oğlumu severken hala seslenirken çeşitli benzetmelerim oluyor... Can simidim... hayat öpücüğüm.. yaşam sebebim... Anestol pomadım... narkozum atar damarım... vs Anne olunca anladım derler ya ben anne olunca yaşadım.. her anım her nefesim bu kadar güzel gelmemişti bana.. deli gibi yaşadığım aşk bile ne kadar sahteymiş aslında...

Ben ispartayim bir dr var burda eger sikinti olursa denizli dogal dogum merkezi ikinci planimda gruba baktin mi orda dr listesi var il il.
Malesef gruptaki doktorların ya fiyatları çok yüksek yada son anda bi bahane ile sezeryana alıyorlar hiçbiri güven vermedi bana. Benimde b planım Zeynep Kamil şimdilik

canım merhabalar çok geçmiş olsun reflü benim de kabusum... Saçla ilgili değil canım bebek kesenin içinde niye midemiz kaşınsın yansın ki ben ce tabi

yatmadan evvel bişeyler yeme yatarken de sol tarafına yat mide yanmasına iyi geliyor... 18. haftadan itibaren kalp atımı hızlanırmış canım... yinede doktoruna sor ve miden iç rahatlatcı ilaç versin.. ben kullanmamayı tercih ediyorum.. yediklerimle alakalı çünkü dikkat etmeye çalışıyorum.. kalp atışının hızlı olmasını da doktoruna sor ve içini rahatlat istersen canım...
hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı doğumlar nasibedsin rabbim..

Emzik biberon konusunda bilgisi olan var mı kızlar ne tavsiye edersinşz
Avent in emziğini gördüm arkadaşımın oğlunda. İçi boş ve şeffaf. Çocuğun ağzının içi görünüyor. Saatlerce bakıp güldüm öyle tatlı ki görüntü. Ben ondan alıcam. Oğlumda emzik kullanmamıştık şimdi istiyorum ama.

Biberonun da çeşitler var diye duymuştum kendinden akışlı falan Nasıl iyi olur Can'ım bir de doğuma giderken ne olur ne olmaz biberon mama almalı mıyız yanımıza
Evet çeşitleri var kendinden akışlı bilmiyorum ama benim kızım 5.aydan sonra mamaya geçti hava yuttuğu için icemiyordu normal biberonla Dr. Brown nun içinde borusu var bebeğin hava yutmasini engelliyor daha rahat içiyor küçüklerin den bir tane alıp koyabilirsiniz bulunsun istiyorsanız

Sürekli başım ağrıyor benimde bu arada bugün doktor vajinal usgyle rahim ağzına bakicam idrara sıkışık değilsin dedi ve baktı normalmi kızlar kısalma olup olmadığına bakması gerekiyormuş

Normal vajinal usg gibi değilde çok önde yerleştirdi aleti ama yinede tedirgin oldum

Evet çok samimi anlatılmış yalnız değilsin diyor her zorluk için ama çok kısa geldi bana keşke dah olsa da okusam dedim Başka hangi kitapları okudun Can'ım ne tavsiye edersib
Haluk yavuzer in çocuğunuzun ilk 6 yılı isimli kitabını okudum olmazsa olmaz değil gibi. Şu anda ise Thomas Gordon Etkili Anne Baba Eğitimine başladım dünyada çok kabul gören bir kitap daha bilimsel geldi ama henüz çok başlrdayım o yüzden detaylı yorum yapamıyorum

Reflü normal,, benim de başladı ilki de böyle olmuştu. Dayanabildiğim kadar dayanıp pulsete başlıcam mecbur şu an kötü olursam gavisconla geçiştiriyorum...
Bakim daha devam ederse gidecem ilaç sevmiyorum dedikçe bişeyler çıkıyor

Akşam yemek yemedim geceyi bırak :) gidecem çarpıntı için mecbur kadın Doğuma mı başka bölüme mi gideyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…