2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canm saç çıkarken yanar biraz hurafe kel doğan annesi mide ağrısından mahvolan çok tanıdık var. Kizim epey sacli doğdu ama maşallah o kadar midem yanmadi. Dr una danisirsan gaviskon veya reniee verecektir. Renie kullandım iyi geliyordu . Ama dr una mutlaka sormalısınız. Ciddi baş dönmesi oluyorsa bence gitmelisiniz. Allah korusun.düşüp bir yere başını carpabilirsin. Neden olur bilmem ama bence bir dr a danis canm

Biberonun da çeşitler var diye duymuştum kendinden akışlı falan Nasıl iyi olur Can'ım bir de doğuma giderken ne olur ne olmaz biberon mama almalı mıyız yanımıza
Dr browns kullandım. Anne göğsüne en yakın akışa sahipti.bebek çekmeden süt gelmiyor. Emzik bebek ne isterse onu alıyor ama ben yanıma nuk kauçuk uclu bir emzik alıp hastane çantama koyacağım açıkçası. Mama konusunda bence yanınıza asla almayın. Doğumdan hemen sonra kiminin sutu gelmiyor ama mamaya anında sarılmak hiç doğru değil.kimi bebek mamayi alınca annesini almıyor. Bilginiz olsun. Yanınızda olursa hemen aklınıza o gelir ama emdikce süt olur ve bebeğin sizi alma ihtimali daha yüksek olur. Yinede herkesin kendi tercihi

Ben de öyleyim canım, sırt üstü yatmayı önermiyorlar pek, özellikle sol tarafa yatmak gerekiyormuş, bebeğe oksijen sanırım daha rahat gidiyor, gelişimi için önemli diyorlar,ama bende hep kendimi sırt üstü buluyorum uyandığımda

Canım 15 günlük De çok küçük değil mi zorunluluğun iş yeri ile ilgili değildir umarım çünkü sana böyle birşeyi zorlayamaz.
Bu topikte sorularına cevap bulacaksın canım, İnan deneyimli arkadaşlar çok faydalı bilgiler aktarıyor.

Mecbur dikkat edeceğiz demek ki ama insan alıştığı pozisyonda olmayınca uykusu bile gelmiyor.

günaydın hatunlar, huzursuz bacak sendromum devam akşam uyutmadı şuan bile devam ediyor gece kalktm duş aldım cıkarken bayaa bi soğuk su tuttum biraz rahatladı ama hemn uyuyamadm

Bende senin gibiyim. Ama artık dikkat ediyorum. Nettende bskabilirsin gebelikte yatış pozisyonu yaz çıkar.

Biberonun da çeşitler var diye duymuştum kendinden akışlı falan Nasıl iyi olur Can'ım bir de doğuma giderken ne olur ne olmaz biberon mama almalı mıyız yanımıza
hastanede sarılık olmasın diye gerekirse enjektörle mama veriyolar. Acil ihtiyaç değil yani.

Canım güzel tavsiye. Ben de avent düşünüyordum ama dr brown'ı araştırdım, gaz sorununa karşı da etkiliymiş kullananlar çok memnun. Ben de onu alıcam sanırım.

Canım selam bir şey soracağım. Ben de bir anne bebek kitapçığı okuyorum da aynı senin gibi sütünüz gelmezse direk mama vermeyin diyor. Diyelim ki süt gelmedi, mama da vermicez bebek açlıktan maf olur, dayanamaz ki. O dengeyi nasıl kurucaz. İnşallah hepimizin hemen sütü gelir ama gelmezse naparız diye alternatif düşünüyorum açıkçası.

Canım bu yaptıkları yasal değil, seni bu sebeple kesinlikle işten çıkartamazlar. Daha doğuma süre var, isterlerse yerine birini alırlar veya birini eğitebilirler. Onlar kolay yolu seçmiş. Bence de bir avukata danışman uygun olabilir. 15 günlükken işe dönmen doğru değil bence.

Günaydın Kızımda dr browns biberon aldım 1 kere bile kullanmadım kızım mama içmedi arkadaşa vermiştim çok memnun kalmıştı emzikte de nuk kauçuk damaklı kullandık 2 yaşına kadar . Devlette bilemiyorum ama özelde Doğum yapacaksanız her türlü hastane mamayı veriyo gerekiyorsa

Ben de tam tersi yüz üstü yatıyorum başka türlü uyuyamıyorum. Bir kaç ay içinde göbüşten dolayı yapamıcam, hem de hamilelikte sağlıksız bir uyuma tipi. Beni uykusuz geceler bekler. Çünkü başka türlü nasıl uyunur bilmiyorum. :)

Kızlar Yavaştan kıyafet alışverişine başlayayım dedim. Kızıma internetten zıbın aldım 5li paket şeklinde. 0-3 ay aldım ilk aylar için. Ama zıbınların içinde 4,5 kg kadar ve 1 mounth yazıyo. Yanlış mı geldi acaba Yenidoğan mı gönderdiler. Fazla mı sizce Bu 5 tane 1 aylık için. Geri göndersem mi dursa mı ne yapsam bilemedim. Oğlum 3.5 kg doğmuştu 1 ay sonra 5kg olmuştu kardeşi de ona benzerse 1 ay bile giyemez ki bunları. Geri gönderiyodum Eşim de kızımın ilk kıyafeti hatıra olarak da olsa sakla lütfen dedi bıraktım bende. Vicdan yaptırdı bana. Ama çok az kullanacağı bişeyi de boşuna almış olmak istemem ne yapayım sizce?? dursun mu bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…