CANIM YÖNETİCİ POZİSYONUNDAYIM 7 YILDIR AYNI ŞİRKETTEYİM DEDİKLERİNİZ HAKKINDA BİLGİM VAR FAKAT PATRONUMLA GÖRÜŞME YAPTIM MAĞDUR OLACAKLARI KESİN YILLARDIR SORUNSUZ ÇALIŞTIĞIM EKMEK YEDİĞİM YEREDE SIRTIMI DÖNMEK İSTEMİYORUM ONLARDA BENDE BAŞKASI GELSE DAHİ SIKINTI OLUŞACAĞININ FARKINDAYIZ ÇÜNKÜ ŞİRKETİN KURULUŞUNDAN BU YANA BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ DEDİĞİN GİBİ EĞİTİM ALMIŞ OLAN KİŞİ DAHİ GELSE HER ŞİRKETİN İŞLEYİŞİ FARKLI VE ŞU BUNALIMLI DÖNEMDE İŞ VEREN AÇISINDAN DA BAKILDIĞINDA HATA KABUL EDİLCEK BİR DÖNEM DEĞİL Kİ BENİMDE İHTİYACIM VAR YANİ BENDE ONLARDA BANA MUHTAÇ AYRICA EVİME 10 DK UZAKLIKTA FABRİKA BEN SADECE AKŞAMLARI BEBEĞİME NASIL BAKABİLİRİM NELER YAPILMALI ONUN MERAKI İÇİNDEYİM ASLINDA YARDIMCI BİR KİTAPTAN FAYDALANMAM NE KADAR DOĞRU YADA ANNEMİN DEDİKLERİNİ Mİ DEVAM ETTİRMELİYİM ÖĞRENEBİLECEĞİM FARKLI ŞEYLER VAR MI GİBİ GİBİ...
Günaydın kızlar banada zeynep kamil uzak bir kac yakınım orda dogum yaptı davranışlardan falan hiç memnun degillerdi biberon konusu ben chicco biberonunu almıştım ama hiç kullanmadı benmkide biberon emmegenlerden süt konusu hiç endiselenmeyin ilk gun benim cok zor geldi meme uclarım yara oldu kanla karısık geldi cok uzulmustum enzirmeye devam edince geliyor sonradan sagmak zorunda kalıyordum okadar fazlaydı mama hastaneden veriyorlar acil durumlarda zaten ben pek vrme taraftarı degilim oglum hic mama kullanmadı tam 2 yaşını bitirene kadar emdi
Poşet çay mı Can'ım bu nerde alabiliriz? Rez'ene d arttırıyor diye okumuştum ben
evet canım ben kullandım.ilk zamanlar uni kullanıyordum sonra arkadaşım tavsiye etti denedim aynı gerçekten hiç sorun yaşamadık.su ve pamuk.https://www.e-bebek.com/baby-me-isl...ndil-kiz-24-paket-p-bae-20064/#menu--comments kızlar bu ıslak mendili kullanan oldu mu acaba, yorumları uni baby ile arasında fark olmadığı yönünde fiyatı yarısı kadar çok uygun geldi bana
bendede var ve hamilelikte pik yapıyor bacak ağrılarım bu hamilelikte çokberken başladı.şuan magnezyum biraz rahatlatıyor çok sıkıntılı olduğum günler gece de içiyorum.dr una danış bencegünaydın hatunlar, huzursuz bacak sendromum devam akşam uyutmadı şuan bile devam ediyor gece kalktm duş aldım cıkarken bayaa bi soğuk su tuttum biraz rahatladı ama hemn uyuyamadm
Yooo yooo benim oğlum kadar mızmız olamaz hiçbir kız çocuğu. Oğlumu tek geçerim bu konuda :) Hala öyledir sağolsun. Oyuncağı kaybolur bi başlar ağlamaya kolu kesilmiş gibi :) Nasıl bir yaş döküyo gereksiz yere tarifi imkansız :) Herkes kız olcakmış bu diyo mızmızlığını görünce :)
Benim öğrenmek istediğim 1 ay zıbınlar aldım ya onlar beni ne kadar idare eder ve 5 tane çok mu.
Canm açlıktan mahvolmaz insallah merak etme. On 15 gün kg takibi yapıp zaten dr mama verip vermeyeceğine karar vermeli. Ben 40 gün bekledim hatta. Uyku düzen bilmedik. Ama yeterince kg almadı. Dr mama verin dedi.. şimdiden sutum olmazsa yi düşünme ama olmazsa da mama verip vermeyeceğine bırak dr karar versin canm. Kimi bebek diyar gazdan sıcaktan ağlar. Cevredekiler aç aç mama ver diye baskı yapabilir. Neden boşuna midesi buysun kiCanım selam bir şey soracağım. Ben de bir anne bebek kitapçığı okuyorum da aynı senin gibi sütünüz gelmezse direk mama vermeyin diyor. Diyelim ki süt gelmedi, mama da vermicez bebek açlıktan maf olur, dayanamaz ki. O dengeyi nasıl kurucaz. İnşallah hepimizin hemen sütü gelir ama gelmezse naparız diye alternatif düşünüyorum açıkçası.
teşekkür ederim canım denenebilir o zaman ilerleyen aylar da, benim oğlum 23 aylık ve hala uni baby kullanıyoruz şimdi ikiye katlanınca biraz masraflı olucak gibi geldievet canım ben kullandım.ilk zamanlar uni kullanıyordum sonra arkadaşım tavsiye etti denedim aynı gerçekten hiç sorun yaşamadık.su ve pamuk.
aynen canım önemli olan pamuk ve su olması ve fiyat olarak ta gerçekten çok uygun.teşekkür ederim canım denenebilir o zaman ilerleyen aylar da, benim oğlum 23 aylık ve hala uni baby kullanıyoruz şimdi ikiye katlanınca biraz masraflı olucak gibi geldi
Unibaby nin fiyatınıda kaç adet olduğunuda bilmiyorum ama bunların paketinde 40adet varmış. Çok az değilmi. Diğerlerinde 100civarında oluyor.evet canım ben kullandım.ilk zamanlar uni kullanıyordum sonra arkadaşım tavsiye etti denedim aynı gerçekten hiç sorun yaşamadık.su ve pamuk.
Ben su ve pamuk kullaniyorum canm.çok şükür kizim da hiç sorun olmadı. Oglumdada aynisini yaparım insallahteşekkür ederim canım denenebilir o zaman ilerleyen aylar da, benim oğlum 23 aylık ve hala uni baby kullanıyoruz şimdi ikiye katlanınca biraz masraflı olucak gibi geldi
inşallah canım yaparsan ne kadar güzel olur, bende almıştım pamuk,ilk hafta o şekilde yaptım ama bana çok zahmetli geldi açıkçasıBen su ve pamuk kullaniyorum canm.çok şükür kizim da hiç sorun olmadı. Oglumdada aynisini yaparım insallah
uni baby de aynı sayıdaydı yanılmıyorsam bir paketinde 40 adet var,uni baby 24 lük paketi 125 tl baby me 65 tl canım yarı yarıya fark var miktarlar aynıUnibaby nin fiyatınıda kaç adet olduğunuda bilmiyorum ama bunların paketinde 40adet varmış. Çok az değilmi. Diğerlerinde 100civarında oluyor.
Slm kızlar nasılsıniz kaç gündür nette sorun var yazamıyorum herkes iyidir umarım:))
Söyledikleriniz oldukça doğru tabiki sağlık konusunda herhangi bir sıkıntıda idare etmek zorundalar şu anda konuşmamız bu şekilde birde şunuda ekledi sürekli çalışmazsın en azından 3 aya kadar 1 hafta çalışıp 1 hafta izin kullanabilirsinde dedi bilmiyorum bende bebeğimin yanında olmayı çok istiyorum fakat maddi açıdan da sıkıntılı olduğumuz için onlara uymaya çalışıyorum şu aşamada işimide kaybetmek istemiyorum benim içinde çok zor olacak ama dediğim gibi maddi açıdan uymak zorunda da kalıyorum tüp bebek bebeğim birde çok zor kavuştuk çok zorlu yollardan geçtik hem bebeğime bakmak hemde hayatımızı idame etmek adına iki tarafta bu şekilde uzlaşma yaptık aslında şirkette aynı sorumluluğu alabilecek bir kişi daha var fakat idare edemem diyor edebilse en azından 1 ay devamlı izin benim işimede çok yarayacak ama yapamam diyor dediğim gibi çok zor olacak benim için rabbim yardımcımız olsun rabbim neylerse güzel eyler ...elbette size ihtiyaçları olur zor olur vs,, ama bir iki ay önceden birini alıp alıştırabilirler, yahut çalışma sürenizi kısaltabilirler, yönetici olduğunuz için home office çalışmanızın bir yöntemini bulabilirler vs vs... biz sizin iyiliğiniz için söylüyoruz,, çünkü yasal olarak da doğumdan 15 gün sonra elemanı işe çağıramayız biz işveren olarak. bakın bu konuda neden ısrarla yazdık hepimiz biliyor musunuz? çünkü büyük ihtimalle zaten dönemeyeceksiniz 15 gün sonra ve o zaman birden çözüm bulmak daha zor olacakhiçbir şey olmasa, sütten kaynaklı göğüs problemleri, ve hamilelerin bir çoğunun doğumdan sonra öğrendiği, nedense annelerimizin bile söylemeyi atladığı uzun süreli kanama, normal doğum olursa ilk doğum olduğu için ihtimalen genital bölgedeki dikişler, sezeryan olursa yine dikişler vs vs ve 40 günden önce (bilimsel olarak) yenilenmemiş bir rahim, vücut, hormon ve psikolojik denge söz konusu... hepsi bir yana, bebeğin anneye en çok ihtiyacı olan zaman, düşünin ki artık hastanelerde bile eskisi gibi anneden ayırma uygulanmıyor. bebek doğrudan yanımızda kalıyor... istediğiniz kadar çalışmış olun, üstünüzde ne kadar hakları olursa olsun, vicdanlı bir işveren hele ki saygı duyduğu bir yöneticisinden asla böyle bir fedakarlık bekleyemez. değil yedi yıllık yöneticimi yedi aylık satış danışmanımı dahi bunun için işten çıkarmam ben... yine de temenni ederim ki herşey gönlünüzce olsun... ancak şu durumda zaten bebeğe anneniz bakacağı için siz de mecburen onun düzenini devam ettireceksiniz akşamları.. çünkü bir çocuk iki ayrı disiplinle yetiştirilemez. yeterince iyi olmayan bir düzen bile düzensizlikten daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Aynen cnm insanin gozu korkuyor zaten en hassas donemimiz oluyotaslında ben de yazmak istememiştim ama paylaşayım madem,,, benim de hayatımda dinlediğim en korkunç doğum ve sonrası hikayesi bu hastaneye ait... özellikle de hemşirelerin davranışları, nezaket yoksunluğu vs...
Bende oglumda uni baby kullanydm cnm bunda arkadsin dedigi denerim hosuma giderse devam ederm yoksa uni baby kullnmaya devaminşallah canım yaparsan ne kadar güzel olur, bende almıştım pamuk,ilk hafta o şekilde yaptım ama bana çok zahmetli geldi açıkçasıo yüzden uni baby diğerlerine göre daha saf olduğu için tercih etmiştim, bende sorun yaşamadım fakat fiyatı yüksek olduğu için uni baby e en yakın marka linkte gönderdiğim di yorumlardan anladığım kadarıyla,bu seferde kızıma haksızlık yapıcakmışım gibi geliyor uni baby kullanmazsam sankii,oğlumu yazın inşallah alıştırabilirim de bez ve mendilden kara geçebiliriz
buarada memeden kesme olayını naptın canm, 4 aylık olduk neredeyse, ben henüz bir adım atamadım
Bende oglumda uni baby kullanydm cnm bunda arkadsin dedigi denerim hosuma giderse devam ederm yoksa uni baby kullnmaya devaminşallah canım yaparsan ne kadar güzel olur, bende almıştım pamuk,ilk hafta o şekilde yaptım ama bana çok zahmetli geldi açıkçasıo yüzden uni baby diğerlerine göre daha saf olduğu için tercih etmiştim, bende sorun yaşamadım fakat fiyatı yüksek olduğu için uni baby e en yakın marka linkte gönderdiğim di yorumlardan anladığım kadarıyla,bu seferde kızıma haksızlık yapıcakmışım gibi geliyor uni baby kullanmazsam sankii,oğlumu yazın inşallah alıştırabilirim de bez ve mendilden kara geçebiliriz
buarada memeden kesme olayını naptın canm, 4 aylık olduk neredeyse, ben henüz bir adım atamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?