2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gerçekten çok zor bir durum canım daha çook küçükler, biraz daha büyük olsalar mesela 5-6 yaş daha rahat bırakılabilir sanki, banada kesin hastanede olmaz perişan olur o çocuk orda diye söyleyecekler biliyorum, ama hala kararsız kaldım birara hastanede doğum katına çıkıp sormak lazım çocuk ile kalan oldu mu izin veriliyor mu kalmalarına gibi?

Sonunda cinsiyeti öğrendim :)))) o kadar kıpır kıpır olan bebek bir türlü bacak arasını acmamisti .Bu sefer gittik açmış bacakları ayaklarını oynatıp duruyor.Kızmış, doktor çok sevindi, ilk çocuğun kız olması güzel şey dedi.

evde oturup onları büyüteceğim sanırım.. saolun kızlar hamilelikte herşey daha zor geliyor
bana göre asil işimiz kari koca olarak cocuklarimizi büyütmek olmali...zaten onlari bırakıp yaptigimiz meslekler ne icin var...çocuklarımızı buyutebilmek icin...allah saglik versin de riziklarini elbet kazaniriz...ben 2 cocuga baktirabilmek icin 2000 tl den fazla parayi gözden cikarmam lazim...bakici parasi icin calisicam yani hemde larimdan mahrum kalicam...tamam sigorta ve emeklilik önemli şeyler...ama bazen hayaller ve gercekler ayni olmuyor....
bu kişinin hayatta neye öncelik tanidigi ve onem verdigiyle alakali aslinda...
şimdi önümüzü göremiyor olabiliriz...belirsizlik var ama her sey sirayla olacağı düzene oturuyor...

hayırlı olsun canım kızın,sağlıkla gelsin inşallah

Kafası karışmaz mi acaba aslında deneyeyim doğru diyorsunuz..ay insallah benim kizim da alışır çabucak. Uyku konusu benim ciddi kabusun. Bugün Yarım saat yattı sonra 1 saat uyutmaya cabaladim yarım saat daha yattı. Yoruluyorum artık kafa olarak. Ya duzelmezse diye korkuyorum. Süt ve uyku konusu benim en büyük takintim oldu

Tamamen aynı fikirdeyim...

Ayy benimde en muzdarip olduğum konu. Allahım ne yapacağım çocuğum bensiz nasıl uyur nasıl kalır diyorum. Yakında birisi yok ki bırakayım. Bir tek ablama aklım kalmadan bırakırım. Ama o da uzak. Hemde çocukları var. Bende bir gece kalmayı yada sabh olursa hemen gecesine çıkmayı teklif edeceğim insallah.

Merhaba herkese bugün kasık agrım var geçmeyen normal mi ilk defa oldu kontrolüm yarın doktora sorcam ama size de bi sorayım dedım

Az bi temizlik yapayım dedim her yanım tutuldu nasıl iş anlamdım hamlamışım iyice bulantılar azaldı iyice şükür

Az bi temizlik yapayım dedim her yanım tutuldu nasıl iş anlamdım hamlamışım iyice bulantılar azaldı iyice şükür
Yormasaydin kendini arkadaşım.üstten yapivrr dicem ama bu kez de ipin ucu kaçıyor. Yap ayrı yapma ayrı dert

Benim de resmen hamilelikle birlikte daha yoğunlaştı işlerim, 9 dan önce çıkamaz oldum. Şansıma küseyim

Yormasaydin kendini arkadaşım.üstten yapivrr dicem ama bu kez de ipin ucu kaçıyor. Yap ayrı yapma ayrı dert
Dinlene dinlene yaptım da birinin yapması gerek Malum , ipin ucu kaçtı Zaten Ucundan yakalamaya çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…