2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar, müslin bez duydunuz mu ,kundak yapımından tutunda, ter bezi, banyo sonrası kurulamada vs gibi birçok yerde çok işe yarıyormuş diye okudum,aranızda kullanmış olanınız var mı? örnek resim ekliyorum

çok geçmiş olsun canım, bir yakınımda kaza yaptı ve hastaneye kaldırıldığında hamile olduğunu doktorlardan öğrendi, o sürecin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum.sanırım 2 ay yataktan kalkmadı ve kaburga kırığı, köprücük kemiği kırığı olduğu için kımıldamadan yattı. çok zor

bana da kabızlık için magnezyumlu bir takviye verdi, şimdilik daha iyiyim, farketmeye başladı bile.

Bu bezi nerden alıyoruz canım
canım eklediğim resimdekinin markası mothercare, ama birçok firma da bulabiliriz sanırım, lcw de var daha uygun fiyata,ya da bebek için satış yapılan yerlere de sormak lazım, mesela istanbul da havuzlu han da belki daha uyguna bulunabilir.

Doktor banada magnezyum verdi kullanmaya başlamadım henüz kramp olmuyor ama arada sol tarafa kasık yukarı doğru ağrı gibi bişey oluyor kullansammi bilemedim size neden vermişti doktor

Doktor banada magnezyum verdi kullanmaya başlamadım henüz kramp olmuyor ama arada sol tarafa kasık yukarı doğru ağrı gibi bişey oluyor kullansammi bilemedim size neden vermişti doktor
Bacaklarımda ve kalça kemiğimde ağrı olduğunu söyledim, bir de kasığımda sancılar oluyor dedim, "magnezyum eksikliği" dedi, hapı kullandıktan sonra da o sıkıntılarım geçti. Bence doktor da verdiyse mutlaka başlayın.

Hayırlısı olsun canım:))
Benimde doktorum kıza benziyor dedi ve bizimde ilk çocuğumuz olacak.
24 Mart ta randevum var ,doktor o zaman kesin cinsiyeti belli olur dedi.Bende heyecanla gün sayıyorum:))

Bu bezi nerden alıyoruz canım

mothercarede ebebekte jokerde vs heryerde bulabilirsiniz. çok pratik, baharda yazın falan üstüne örtersiniz dışarı çıkınca, sineklerden falan rahatsız olmaz... kundak için, altına sermek için vs de çok pratik elinizin altında olması... her eve lazım dedikleri cinsten :)) banyo sonrası bile kullanılıyor, suyunu alıyor hemen, sonra hop havluya :) 3-4 tane bulundurun hatta imkan varsa... bi de incecik, bebek çantasında da yer kaplamıyor :)

Kızlar ya kundak hakkında ne düşünüyorsunuz? Bazıları iyi diyor, bazıları kötü diyor. Kundak bezleri falan da görüyorum nette. Ben açıkçası kundak yapmayı pek düşünüyorum. Üstünü giydirip battaniyesiyle yatırırım diyorum. Doğru mu acaba, yoksa yapmak gerekiyor mu? Temmuz, Ağustos'da doğacakları düşünülünce çok sıcak olmaz mı bebek için?

Çok geçmiş olsun.Allahım size ve bebeğinize acil şifalar versin.Dualarımız sizlerle,iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Çok geçmiş olsun.Allahım size ve bebeğinize acil şifalar versin.Dualarımız sizlerle ,güzel haberlerini bekliyoruz.

Aynen canım. Bir de kefir de kabızlığa iyi geliyor diye biliyorum. Ben gün aşırı içmeye çalışıyorum, aklında bulunsun.
evet canım en baştan beri aklımda hep tembellik yaptım, ama en sonunda mayaladım ve dün ilk bardağımı içtim, günde bir bardak çok iyi geliyor aslında, tersi gibi hamilelikten önce içerdim ama şu 5 aydır yapmıyordum. neyse başladım, düzene girer artık :) kefir harikadır..

Kızlar 16+3 günlük hamileyim..3 gündür geceleri kasık ve karın ağrıları yaşıyorum..Gündüz de ara ara yokluyor..Yarın kontrolüm var..1 ay oldu tam gıtmeelı..Umarım bir sorun yoktur..Stres oldum yine ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…