2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Senin ilk dogumun normal mi benim sezeyan yani simdiden 2 gece kalacagim belli ama bir arkadasim ii oldugunu soylemisti drda 1 gece yatirmisti e

tebrikler, biz de kız istiyoruz darısı başımıza : ) bu arada doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor ve bneim de ilk olacak

Senin ilk dogumun normal mi benim sezeyan yani simdiden 2 gece kalacagim belli ama bir arkadasim ii oldugunu soylemisti drda 1 gece yatirmisti e
Normaldi ilki canm. Evet benim bir yakınmda öyle bir gece kaldi çıktı

Gunaydin keske mide bulantisindan keske bebegimin kipirtisindan uyuyamasaydim kaburgan ezik dedilee kazadab sonra tomografi cekinemedigim için.10 gun kivrandim dayanamadim dün tekrar gittim catlak yada kırık olabilir dediler.Allah kimseye vermesin yarin göğüs cerrahina gidecegim agridan yatamıyorum kalkamiyorum bu kirikla bebek buyuyunce ne yapacagim karnim büyüdükçe gerilecekAllahim yardim et

Günaydın bayanlaar
Yine acayip yoğun ve hasta bi hafta geçirdiğimden uğrayamıyorum
Nasılsınız? İyidir herkes inşallah.

@durusel24 Geçmiş olsun kaza mı geçirdiniz? Kusura bakmayın uğrayamadığımdan yazdıysanız da görmemişim, inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

Cinsiyetini öğrenen arkadaşlar görüyorum, hepinize hayırlı olsun
İlk sayfada da görmek isteriz topluca

Evet cnm kaza gecirdik teşekkür ederim yatsam yatilmiyo kalksam kalkilmiyo.sabahta kızım kabiz olmus yarimsaat agladi okula gitmicem diye onu servise bindirdim sinirlerim boşaldı yarim saatte ben agladim

Canım geçmiş olsun. İnşallah kırık çatlak filan değildir. Normalde insan bir düşse 1 hafta ağrısı gitmiyor kolay değil geçecek inş. agrıların...

Bu arada Günaydın hanımlar, Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun

TSH kaç çıktı ki canım 5 kilo çok fazla değil ama tabi yine de dikkat etmek lazım. Ben bazen bir şeyler hissediyorum gibi ama yine de net değil..

Canım Allah şifa versin, ağrıların en kısa zamanda geçsin inşallah.

Allah şifa versin

Günaydınn,, çok geçmiş olsun tekrar ben de daha önce kaburgamı çatlattım; çok sıkıntılıdır tahmin ediyorum. Yalnız bir aya kalmaz geçer inşallah. Hamilelikte sakıncası var mı bilmiyorum ama bana paça çorbası iç demişlerdi. Annem evde pişirdi, tabak tabak yedim. İlk gece nefes bile alamıyordum, sonra da aşırı ağrı vardı ama birkaç güne tamamen geçti sıkıntı. (Ağır kaldırmak vs dışında) hatta o günlerde işyerinden bi komşumuz karda düşüp aynı şekilde kaburgasını çatlattı, erkek olduğu halde günlerce sancı çekti... isterseniz doktora sorup deneyin. Ben çok faydası olduğunu düşünüyorum.

bendede var ve hamilelikte pik yapıyor bacak ağrılarım bu hamilelikte çokberken başladı.şuan magnezyum biraz rahatlatıyor çok sıkıntılı olduğum günler gece de içiyorum.dr una danış bence
evet bncede erken dün gece yne 3 te uyandm 4 buçuga kadar dolandım durdum magnezyum ilaç olark mı ne kullanıyorsnz muz falan dediler yiyorum ama pek kar etmiyor sanki??????

Kızlar ben magnezyum tabletlerinin çok faydasını görüyorum. Benim de bacaklarımda ve kalçamda bazı ağrılarım vardı, bir de kasığımda sancılar oluyordu doktor tavsiyesiyle magnezyuma başladım o günden beri o sorunlarım geçti. Magnezyum erken doğumu da engelliyor diye biliyorum, ayrıca soda içmenizi de tavsiye ederim. Çünkü sodada da bolca magnezyum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…