2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben kızımı yanıma alicam Allah izin verirse tabi benim kızım 8 yaşında idare edilebilicek bir yaş ta bez süt porblemimiz yok daha küçükler için bence ev en uygunu gibi biz şimdi kardeşi almaya gidiyoruz kardeşin sana hediye getiricek denebilir hastaneye arada getirilebilir tabi evde bakımini ustlenicek insana çok iş düşüyor korkutmadan sabırlı davranarak iş çözülür gibi geliyor

Benim oğlum aralıkta doğmasına rağmen hiiç kundak yapmadım. Bana fenalık geliyo çocuğu öyle sarılmış sıkılmış görünce. Kendime yapılmasını istemediğim bişeyi çocuğuma yapmam :) Bolca atıyodum battaniyeyi sağdan soldan tamam. Sıkmadım hiç çocuğumu. Gerçi şu an üstüne yorgan örttürmüyo atıp duruyo. Küçükken sıkıversemiyidm acaba hareket edemeyeceğini öğrenir miydi demiyor değilim şu an :)

Bence bazen değil ilk andan itibaren her an :) Siz ne anlarsınız o benim çocuğum diye haykırmak istemiştim annemle kayınvalidme çok iyi hatırlıyorum :)

Amin canım, Allah büyük bir şekilde atlatacağız elbet bu dönemi, ama dediğin gibi annelik işte düşünmeden edemiyorsun

Herkese merhaba. Kadınlar günümüz kutlu olsun :)
Doktordan geliyoruz 13. Haftada erkeğe benziyor dediler farklı bir doktor da 15. Haftadayiz kıza benzetti. Şok yapıyoruz şimdi. Ben hazırlamıştım kendimi 2. Erkeğe beklemiyordum hiç bu değişikliği. İki hafta sonra gel şimdilik bir şey alma dedi bakalım. Siz de böyle sürpriz yapan oldu mu? Hala şoktayım

Valla canım bana 16.haftada kız dedi.19.haftamda yani bugün gittim sanki pipi gördü gibi oldu.yok yok kordon dedi.valla hala içimde acabalar var.o yüzden alışveriş te yapamıyorum.diğer kontrol Nisanda artık ozamanı bekleyeceğim.

Bebek küvetinin üstüne file öneriyorlar Can'ım onunla tek yıkanır yazıyor, ben de yazanların yaşancısıyım ben de korkuyorum
Canım aslında banyo hele ki o ayda sıcak ayda en sıkıntısız şey olacak.bi de kışın olaydı daha bi sıkıntı olurdu.suyun sıcaklığı ortamın sıcaklığı aman üşüyecek mi bir sürü deli sorular olacaktı ve bu panik yapmamıza neden olacaktı banyo sırasında.hiç sıkıntı yapma çok kolay olacak inşallah

20. Haftaya kadar degisebiliyor tahminler... zaten 13. Hafta yaniltmaya cok musait bir hafta keske kendinizi kaptirmasaydiniz.

20. Haftaya kadar degisebiliyor tahminler... zaten 13. Hafta yaniltmaya cok musait bir hafta keske kendinizi kaptirmasaydiniz.
İstegim hep kızdan yanaydı aslında hatta ilk üzülmüştüm biraz erkek denince sonra alıştırdım kendimi. İsim bile karar verdik Toprak koyalım dedik. Bakalım hayırlısı neyse o olsun belirsizlik çok daha kötü. Kız annesi olmakta bir yandan en büyük hayalim. Nasip kısmet artık

Kızlar banyo su sıcaklığını Nasıl ayarlıyorsunuz termometre şart mı kğvet file dışında bişey almalı mıyız banyo için

Bebek küvetinin üstüne file öneriyorlar Can'ım onunla tek yıkanır yazıyor, ben de yazanların yaşancısıyım ben de korkuyorum
Aynen file ile çok rahat yıkanıyor. Zaten el kadar bebek hiç kirli olmuyor ki nerdeyse. Haftada bir sampuanlayip diğer günler sade suyla yikrdim kucukken. Kulakları ve göbek deligini güzel kurutmak esas. İki güne bir yikanan çocuk çok güzel buyuyor. Gaz pisik az olur

Canim cok gecmis olsun Rabbim yardimciniz olsun Şafi ismiyle tecelli etsin

Ben oglumda kullandim burda biraz pahali ama deger bana almanyadan yakinlarim getirmisti.cantamda daima bulunur kurulama bezi ter bezi kucukken omuz bezi genelde yastiklarinin uzerine hep sererim yazin uzerine incecik orterim cok kullanisli alanlar hic pisman olmaz

Ooo iki günde bir cokmus yaaa Erzurum gibi bi yerde Eylul'de havalar soğumaya başlıyor zaten. İşim zor desenize. Kendim bile üşüyorum banyoda. Bebeği düşünemedim. En iyisi kirli kalsın napalim :)))

Kızlar banyo su sıcaklığını Nasıl ayarlıyorsunuz termometre şart mı kğvet file dışında bişey almalı mıyız banyo için
Banyo dereceleri var canım onla ayarlayabilirsin ya da eski yöntem dirsek ile ayarlanır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…