2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar banyo su sıcaklığını Nasıl ayarlıyorsunuz termometre şart mı kğvet file dışında bişey almalı mıyız banyo için
Ben dirsegimle bakıyordum termometre bana teferruat gibi geliyor yine ona guvenemeyip kontrol etme ihtiyacı hissediyorsunuz cunki :)))

Ooo iki günde bir cokmus yaaa Erzurum gibi bi yerde Eylul'de havalar soğumaya başlıyor zaten. İşim zor desenize. Kendim bile üşüyorum banyoda. Bebeği düşünemedim. En iyisi kirli kalsın napalim :)))
İmkanlar nispetinde cNm. Çok soguk larda korkuyorum bende zaten. Ama dr lar in önerdiği o şekilde. Gece yaptırıp başına bere üstu de sıkı olduktan sonra insallah birseycik olmaz diyorlar. Benim ev dogalgazli ınan o kadar cesaret edemiyorum. Ama küçükken oturduğumuz ev daha sıcaktı o zaman haftada üç yikardim kışın. Yazin zaten ördek misali sürekli banyodayjz

@beyazinci canm banyo sıcaklığı için termometre kullanan arkadaşlarım vardı. Ama ben oldum olası kendim test ederim dirsekle. Bir süre sonra otomatik alisiyorsunuz. Özellikle kova kullanmak çok önemli. Bir anda soğuk ya da sicak su gelebilir bozulabilir. Kova her zaman ihtiyaç oluyor

Artık elektrik sobası filan bir şey ayarlarım heralde. Ya o değil de bu Rus bebeleri nasıl dayanıklı oluyorlar soğuklara filan. Genlerden mi yoksa çocukları biz mi kötü alistiriyoruz :))

Çok kararsızım buda almak istediğim şeylerde beni çok zorluyor hala bebek arabasına karar veremedim daha zaman var ama bir model belirlesek ordan yola çıkardım en azından

Artık elektrik sobası filan bir şey ayarlarım heralde. Ya o değil de bu Rus bebeleri nasıl dayanıklı oluyorlar soğuklara filan. Genlerden mi yoksa çocukları biz mi kötü alistiriyoruz :))
Bebeğin durumuna göre biraz ve kesinlikle annenin tavrida çok etkili. Aman aman diye sürekli panik olunursa o çocuk hem hassas hemde daha çok hasta oluyor gibi. Gerektiği kadar korumak lazım. Ben karda yağmurda her havada cikardim maşallah kızımı iyice sardiktan sonra Allahın izniyle birşey olmuyor bebeklere. Bebek doğduktan sonra sizde düzen oturtursuniz hiç telaş etmeyin. İnAnın bizde sobali evlerde büyüdük soğukta yatmak daha iyidir derler .yani gece o iliklikla kalın ortunerek yatmak daha sağlıklı diyor büyükler.bakıyorsun doğuda çocuklar üstlerinde örme bir ceket sueterle disarda, kulaklar burun kıpkırmızı ama dipdiri sağlıklı çocuklar . Bizim nazlilar mont atkı bere üstüne hasta oluyor

Evet dediğiniz gibi çok üstüne düşmek de olumsuz etkileyebilir. Ortasını bulmak en iyisi aslında bu konularda.

Kendimden örnek vereyim, annem çok pimpiriklidir ve beni öyle kalın giydirirmiş ki oturduğumda duba gibi arkaya düşermişim. Şuan ailede ve hatta çevremde en kolay hasta olan ve yaz kış üşüyen tek kişi benim. Yazları bile ufak bir esintide üşür hırka giyerim.

Evet zaten genelde öyle oluyor ya :/ Annem de hep derdi diğer anneler umursamıyor çocukları hep sağlıklı, ben üstünüze düşüyorum hastalaniyorsunuz diye. Hatta çok minikken o kadar steril bakmışlar ki doktor demiş "hanım bırak da cocuk biraz mikrop alsin" :))))

Benim de 0,29
Sağlık ocağında ölçüler doktora sorucam haftaya.
Düşük olması problem değil, ama yüksek olması riskli canım. Sen yine de doktorunla konuş tabiki ama dert etme doktorunla konuşana kadar diye söylüyorum.

Evet yahu, bir de ben tek çocuğum nasıl uğraşırdı benle bir bilsen. İzin versem lisede bile kendisi yıkardı beni eminim. :)))

Merhaba canım müslin bez çok kullanışlı gerçekten banyo sonrası kundak yapımında ve yazın üzerini örtmek için bile ideal ben pusetin üzerinide örtmek için kullanıyordum çocuk uyuduğunfa oğlum 2.5 haşında hala kullanıyorum

Evet yahu, bir de ben tek çocuğum nasıl uğraşırdı benle bir bilsen. İzin versem lisede bile kendisi yıkardı beni eminim. :)))
Ahahaha senin annen kadar değilmiş annem ya :)) Uyaridan sonra gevsetmis. Neyse, canımiz nnelerimiz ne emekle büyütmüşler bizleri ellerinden öperiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…