2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
Kızlar biraz geç hissettiriyor galiba arkadaşım. Ama dr da bana dedi 2. Gebelikte 17 den önce hissetmezsin diye ama o an bebeği hissediyordum ben
 

Çok geçmiş olsun... Umarım bir an önce düzelirsin ve rahat bir hamilelik geçirirsin...
iyi düşün iyi olsun :)
 
aynen beni de sıcaklar çok düşündürüyor ama çalışıncada kapsamlı bir alışverişe izne çıkcnca çıksam diyorum öff karearszmmmm siz nezamn düşünoyrsnz günlerimiz çok yakın ?
Valla canım bende kararsızım ama sanırım küçük küçük alicam Aticam kenara benim fazla eksigim olmayacak çünkü kizimdan kalan battaniyeler bikac kıyafet var ufak ufak almak beni maddi açıdan yormaz ama sizin ilk bebek biryerden başlayın yavaş yavaş derim :)
 
yapılan yorumlardan da anlıyoruz ki her bebekli eve müslin bez lazım kızlar, aklımızda olsun,listeye eklensin
Kizimda hiç ihtiyacım olmamıştı benim kış bebegiydi ince battaniyeler işimi görmüştü ama şimdi lazım olurmu bilemedim bende bu arada vakikide gördüm ikili satılıyor fiyatını hatırlamıyorum ama çoğu yerden uygundu fiyatı bazı yerler fi yat olarak abartmis baya
 
Kizimda iki ay kadar hastane kontrol leri dışında cikamamistik ama 5-6 aylığı yaza denk geldi içeri görmedik :) bu bıdık 40 günlük Ken okullar acilicak ablası sayesinde dışarlatfa büyücek gibi geliyor :)))
 
Günaydın
Benim kızım 3 yaşında ben çok kalın giydirmedim kar kış dışarı çıkarttım çok şükür büyük ağır bir hastalık atlatmadik biraz rahat olmak lazım evde yere düşeni alıp yesin mesela vücut bağışıklık kazanıyor .
 
Harikaaa, ben de hissetmek istiyorum artık...
yakinda baslar senin de :)) ilkinde otobusteydim oturuyordum. bana mi oyle geldi acaba diye emin olamadim. boyle damar atmasi sinir seyirmesi gibi bisey oluyo :)) ertesi gun yani dun yine ayni saatlerde bu sefer dolmustaydim. ahaha cocuk sallantidan mi rahatsiz oluyo napiyo 2dir durtuyo beni ama dun geceki daha bi siddetliydi. yatiyodum baya baya 2-3 dk boyunca kipirdadi. elimi koydum karnima elimle de hissettim.
 
aynen beni de sıcaklar çok düşündürüyor ama çalışıncada kapsamlı bir alışverişe izne çıkcnca çıksam diyorum öff karearszmmmm siz nezamn düşünoyrsnz günlerimiz çok yakın ?
Birim daha cinsiyeti de belli değil ama Ramazan'dan önce mayıs gibi falan alışverişi yapmayı düşünüyorum son aylarda da çabuk yorulabilir insan sona bırakmamak lazım yine de
 
Kızlar battaniye kaç tane almak şazım kaçı penye kaçı kalın ? Battaniyelerde de boyut var mı yenidoğan 6ay vs gibi
 
Gunaydin herkese mutlu bi gun olsun


aynen beni de sıcaklar çok düşündürüyor ama çalışıncada kapsamlı bir alışverişe izne çıkcnca çıksam diyorum öff karearszmmmm siz nezamn düşünoyrsnz günlerimiz çok yakın ?

biz gecen hafta arabamizi aldik mesela. ufak ufak baslayabilirsin bence de. kendini nasil rahat hissediyorsan oyle yap. bana da cok soyleyen oldu daha erken 6. 7. aydan sonra baslar alisveris falan. hic umursamiyorum. buyuk seyleri en azindan ufak ufak almaya basladik. bu haftasonu mobilya bakmaya gidicez mesela :) sadece suan kiyafet almiyorum bikac tane annem aldi, bikac tane arkadasim kuculenlerini verdi. e hediye de gelicek. kiyafet faslini da boylr kapaticaz sanirim :))


ahaha cok guzel anlatmissin :)) sagol bilgiler icin
 

Canım ben de hissediyorum. Hele dünden beri baya arttı. Seyirme gibi bir şey ufak bir hareket. Bazen acaba bağırsak hareketi mi ya da gaz mı diye düşünüyorum ama değil sanki. Hatta 1-2 dakika önce yine oldu. :)
 

Toz deterjan iyi durulanmıyor gerçekten. Bitkisel olsun derseniz nispeten biraz pahalı ama frosch çok güzel. Biz emzik biberon vb bebek bulaşıkları için de aynı markanın bulaşık deterjanını kullanıyoruz. Hatta genel olarak bütün ürünlerini kullanıyoruz :)
 

Katılıyorum, soğuktan hastalanmıyor çocuklar... mikroptan virüsten hastalanıyor. Biz büyük hastalık da atlattık ama onlar da influenza, el ayak ağız hastalığı gibi bulaşıcı şeylerdi. Ama öyle üşüyüp de hastalanmak gibi bişey yaşamadık hiç.. bol bol da gezdik kuzumla çok şükür :)
 
hanımlar kilo durumunuz nasıl? ben hala almadım, hem seviniyorum doktor da almayın zaten dediği için, hem de arada bi korkuyorum bi an önce 20 mart olsa da kontrole gitsek
 
hanımlar kilo durumunuz nasıl? ben hala almadım, hem seviniyorum doktor da almayın zaten dediği için, hem de arada bi korkuyorum bi an önce 20 mart olsa da kontrole gitsek

Ben 1-2 kilo aldım canım. İlk ay iştahım çok açıktı, her şey o ay oldu zaten :) Sonra bir durgunluk dönemine girdim öyle kaldım. Haftasonu kontrolüm var, ben de sabırsızlıkla cumartesiyi çekiyorum. Şu doktor kontrolleri yarım saat falan sürse keşke, ultrason çok kısa sürüyor. Sonra işin yoksa 1 ay yine bekle
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…