2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
canim aldiklarini gule gule giysin insallah...
ablamda protein kaçağı vardi...sebebini bulamadilar...hem preklemsi hemde help gecirdi... butun doktorlar hemen cocugu alalim derken...bir kadin doktor son dakikaya kadar bekletti bebegi...icerde durdugu her dakika önemli dedi...7. ayi biraz gecti doguma aldılar...gayette guzel gecti... surekli gözetim altında olursan bir sorun cikmaz...ama once kendi sağlığın unutma...allah hayirlisini versin...cocuklarini sana.... senide çocuklarına bagislasin insallah

Teşekkürler canım sırt acikta birakiyorsa pekte bı anlamı yok aslında illaki yukarı sivaniyor cunki

3 lü çoraplar 5 tl

tavşanlı tulum 20 tl

nakışlı takım 15 tl

Fırsatı olan ve yakınında semt pazarı olanlar uğrasın mutlaka

Giydirmekte nasip olur inşallah hepimize
rabbim giydirmeye nasip etsin tatlım çok guzeller

Aminn canım, Allah razı olsun
Ablana da çok geçmiş olsun,bende henüz kadın doğumcum ile görüşmedim cumartesi kontrolüm var, herşey bir netleşsin perşembe gününü de hayırlısı ile bir atlatayım inşallah, kendi doktoruma da anlatıcağım durumumu, inşallah hakkımız da hayırlısı olur,ben de 7. ayı görebilirim

Teşekkürler canım sırt acikta birakiyorsa pekte bı anlamı yok aslında illaki yukarı sivaniyor cunki
rabbim giydirmeye nasip etsin tatlım çok guzeller
Genelde önden düğmeli şeyler tercih ettim ben canm. Yinede kullanımı kişiye göre değişiyor. İçine hangisi siniyorsa öyle emzirirsin insallah

yemin ederim okudukça yazdıklarınızı inanılmaz moral oluyor,çok sağolun kızlarr,bende inanıyorum artık perşembe günü güzel haberler vericem inşallah :)

inşallah :) arch2401 dediği gibi, kimse ayrılmıcak bu gruptan inşallah, o bebekler buraya gelicekkkk :)))

Yine bir sorum daha var kızlar. Bebek nevresim takımı kaç tane olmalı. Bir tane yetmez gibi geliyor. Biri yıkanırken ikinciyi mi kullanmalı acaba?

3 lü çoraplar 5 tl

tavşanlı tulum 20 tl

nakışlı takım 15 tl

Canım çok tatlılarmış. Benim de uygun bir ara uğramam lazım demek ki semt pazarına. Özellikle çoraplara bayıldım ben.

3 lü çoraplar 5 tl

tavşanlı tulum 20 tl

nakışlı takım 15 tl

Hepsi cok guzeller insallah giydirmek nasip olacak canim

Yine bir sorum daha var kızlar. Bebek nevresim takımı kaç tane olmalı. Bir tane yetmez gibi geliyor. Biri yıkanırken ikinciyi mi kullanmalı acaba?

Benim fikrim 3 tane yeterli oldugu yonunde :))
Buna ek olarak benim de bir sorum var karyola icin nasil bir yatak almak lazim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…