Kızlar yazdıklarınız okudum hepinizden tek tek Allah razı olsun,ağlattınız beni, dünden beri tutuyorum zaten kendimi evde eşimin ve oğlumun yanında ağlamak istememiştim.
2012 yılında böbrek hastalığı teşhisi konuldu idrarda protein kaçağım olduğu için,biyopsi yapılmıştı ve çok şükür böbreklerde birşey çıkmamıştı fakat protein kaçağının sebebi de bulunamadı, kontrol altındayım 5 yıldır. 2014 yılında hamile kaldım doktorumun tavsiyesi ile 2015 yılında da oğlum doğdu 37 haftalıkken çok şükür sağlıklı bir şekilde atlatmıştık,bu arada bezmialeme gidiyorum, doktorum prof. dr. Reha Erkoç tu, ama temmuz ayında ayrıldığını söyledler hastaneden,yerine uzm. bir dr bakmaya başladı,ona dewam ediyorum mecburen, Reha bey ikinci çocuğu yapabileceğimi söylediği için karar vermiştik, çok şükür ki kızımız bizi bekletmeden geldi,fakat bu uzman dr hep olumsuz yönlerini söyleyerek hastalığımın, zaten yeterince beni strese sokmuşken birde dün gebeliği sonlandırmamız gerektiğini yoksa böbrek yetmezliği riskimin çook fazla olduğunu bide bunun üstüne biyopsi yapıcağını söyleyerek stresimi katladı,son kez perşembe bakıp karar verelim dedi,ben tabiki böyle birşeye tamam diyemem Allah ta kimseyi böyle bir durumla sınamasın, eski doktoruma ulaşıp sonuçlarımı gösterdim artık çalışmadığı için takibe alamayacağını fakat sonuçlarımın çokta karamsar olmadığını söyledi ona çok güveniyorum içim biraz ferahladı, ayrıca çapa da iki tane riskli gebelikleri takip eden nefroloji doktorunun ismini verdi, randevu almak tabiki imkansız oraya, sürekli dolu,Reha bey kapıda bekleyip benim ismimi verirsin, yardımcı olurlar dedi, perşembe bezmialeme gidip 24 saatlik idrarı bıraktıktan sonra çapa ya gidip şansımı denicem, inşallah yanlarına girebilirim ve takibimi üstlenirler,cumarteside kızımızı görmeye gidicez ve bende hala hissedemiyorum, bu kadar stresten dolayı birşey olmasından çok korkuyorum, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşabiliriz bebeklerimize
perşembe gittiğimde sonuçları mutlaka yazarım.