2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım çok tatlılarmış. Benim de uygun bir ara uğramam lazım demek ki semt pazarına. Özellikle çoraplara bayıldım ben.
teşekkür ederiz canım, kesinlikle uğra,yağmur dolayısıyla bir çok yer boştu pazarda, hepsi açılmamıştı tezgahların, o yüzden daha çok güzel şeyler vardır :))

Hepsi cok guzeller insallah giydirmek nasip olacak canim

Benim fikrim 3 tane yeterli oldugu yonunde :))
Buna ek olarak benim de bir sorum var karyola icin nasil bir yatak almak lazim?
Aynen onu ben de merak ediyorum. Her kafandan bir ses çıkıyor resmen. Kimi visko sünger kimi yayli yatak kimi yün yaptirin diyor :///

Aynen onu ben de merak ediyorum. Her kafandan bir ses çıkıyor resmen. Kimi visko sünger kimi yayli yatak kimi yün yaptirin diyor :///
Ben yun konusuna cok sicak bakmiyorum. Viskoyu da icine gomuluyor cocuk bogulma tehlikesi var diye onermeyenler var. Bir yandan da sacma geliyor bebek zaten yuz ustu uyumuyor ne alaka diye. Bambu diyenler var. Yari ortapedik diyenler var. Nasil cikicaz bu isin icinden bakalim :)

Yine bir sorum daha var kızlar. Bebek nevresim takımı kaç tane olmalı. Bir tane yetmez gibi geliyor. Biri yıkanırken ikinciyi mi kullanmalı acaba?
ben hic evresim takimi almadim..zaten yastik kullanmıyor...kendi carsaflarimizdan serdim yatagina ....uzerinede mevsime göre battaniye pike tarzi şeyler kullandım ama simdi kızım asla üstünü örtmez öyle uyur...

Viskoda sertlik önemliymiş. Bebeklere önerilen bir sertlik varmış. Çocuğun omurga gelişimini destekliyormuş. Gerci biz yün yatakta büyüdük de ne oldu yani :)) Çok şükür sağlıklıyız ama... İşte İnsan en doğru neyse o olsun istiyor. Gerçekten nasıl çıkacağız içinden

ben hic evresim takimi almadim..zaten yastik kullanmıyor...kendi carsaflarimizdan serdim yatagina ....uzerinede mevsime göre battaniye pike tarzi şeyler kullandım ama simdi kızım asla üstünü örtmez öyle uyur...
Evet normalde üzerine yorgan filan örtülmuyor. Yastık da yok :/ Mantıklı sadece çarşafla geçiştirmek ama bilemedim.

visko yatak almistim..uzerinede annem incecik yün yatak yaptirmisti...1 yaşına kadar öyle yatti sonra yün yatagi kaldirdim ...yatak ne yumusak nede sert...7-8 cm kalinliginda hala da kullaniyor...park yatagin içine almistim

Yine bir sorum daha var kızlar. Bebek nevresim takımı kaç tane olmalı. Bir tane yetmez gibi geliyor. Biri yıkanırken ikinciyi mi kullanmalı acaba?

evet, iki tane şart. yalnız bence nevresim takımı olarak almayın. yastık kılıfıyla yorgan kılıfı için de para ödemiş oluyorsunuz boşuna. ben yorgan çok az kullandım mesela. yastık da hiç kullanmadık. onun yerine çarşafı fazla alın. mothercare in ikili çarşafları oluyor çok güzel. onlardan almıştık biz başta. sonra da englsh home'dan takviye yaptık. ekonomik oranınkiler :)

Evet normalde üzerine yorgan filan örtülmuyor. Yastık da yok :/ Mantıklı sadece çarşafla geçiştirmek ama bilemedim.
Yastiga ne zaman geciliyor sahi ya :)) uf ne cok sey var be :)))

Benim merak ettigim bir baska konu da gogus pompasi :) soran oldu mu daha once bilmiyorum ama, alinmali mi alinmamali mi? Kendi acimdan soyle bir durum var hersey yolunda gittigini varsaysam bile annem geldiginde birakip ara sira esimle kacariz gibi geliyor :)) manuel isimi gorur mu sagmak zor mu? Kafamda deli sorular
Kullanan varsa aydinlatsin lutfen :)

. Canım güzel haberlerini bekliyoruz sen güzel düşün güzel olsun hayırlısıyla kızını kucağına alasın inşallah dualarım seninle

Canım sütün eğer bol olursa mutlaka gerekir göğüsleri boşaltmak gerekiyor çünkü. Şuan bir arkadaşım 7/24 evde olmasına rağmen kullanıyor sütü bol olduğu için

Canım sütün eğer bol olursa mutlaka gerekir göğüsleri boşaltmak gerekiyor çünkü. Şuan bir arkadaşım 7/24 evde olmasına rağmen kullanıyor sütü bol olduğu için

Her halukarda kullanacagim gibi duruyor o zaman. Niyeyse sut konusunda sikinti yasamayacakmisim gibi bir his var icimde. 6 ayda bir meme kontrolum var, daha once doktorum sut bezleri acisindan zengin oldugunu soylemisti. Umarim sorun yasamam.
Arkadasin hangi markayi kullaniyor peki ogrenme sansin varsa cok sevinirim :)

Yastığa uzunca bir süre geçilmiyor pompa konusunda aslında ihtiyaç duyuncada alabilirsiniz yanlız ilk zamanlar bebekler pek ememiyor göğüs tam bosalmiyor buda sıkıntı yaratıyor manual bir tane elinizin altında olması iyi olir

Bence 1 tane yeterli. Kısa bir süre kullanılacak çünkü. Yıkadığın akşam yanında yatırırsın kuzuyu. İdare edilebilir yani.

Yün yatağı ben sevmiyorum. Üzerine ağırlık gelen yerleri çöküyor, hava almıyor, şeklini kaybediyor, bir de terden kusmuktan falan ıslanınca kuruması daha zor daha çok bakteri yapar gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…