2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Her gittiğimizde kız dediği için kesindi bizim için. Prensesimiz geliyor dedik. Ve çok kaptırdık kendimizi. İlki de erkek olunca. tabiiki en önemlisi sağlıklı olması ama üzüldün mü dersen. Evet önce bir şok. Ardından inanamama. Sonra kabullenme aşaması çok isterdim bir kızım olmasını. İki çocukla kalacağımız için artık yapacak bişey yok. Eşim diyorki süprizlerle dolu bir çocuk olacak belli. Benim umudum var belki yine bi süpriz yapar diyor:) sağlıkla gelsinler bebişlerimiz. Artık nick değiştirmiyorum öğrenince mavili pembeli yapmıştım. Kalsın gelmeyen kızımın anısına.

Canim gexmis olsun yesil çay gerçekten cok fayda ediyor. tavsiye ederim

GÜNAYDIN KIZLAR BU SABH BAŞ AĞRISIYLA UYANDIM KAFAMIN ARKA VE ÜS TRAFAI AĞRIYORDU BİRAZ YAMUK YATIYORUM BURNM SÜREKLİ TIKANDIĞI İÇİN SANIRIM ONDAN OLUYOR. YARIN MİSAFRİM VAR AKSAM TEMZLK YAPTM BU AKŞMDA HAZIRLIK YAPICAM YORGUNUM DOSTLARIM YORGUNUM YORGUN :)

Teşekkürler :) fiyatlar için de teşekkürler, fena değilmiş aslında. Yatak örtüsü mothercarede de yok, yorgan zaten yatak örtüsü gibi duruyor. Bu durumda 375'e bitebilir iş :) bir de bumperın tüm yatak için olması çok iyi gerçekten. Modeller de güzel. Heralde orayı tercih ederiz öyleyse.

slm kızlar nasılsınız bizde yarın 20 hafta olacaz inşallah ama benim bir sorunum var ben normalde de hap içemeyen biriyim şimdi de içemiyorum küçük olunca zorluyorum ama büyük hapları içemiyorum decavitte onlardan biri kesinlikle yutamıyorum benim gibi olan var mı

Yorma kendini

Benimde ilaclarla aram yok ama zorluyorum kendimi.
Decaviti 2 ye bölüp 2 seferde içiyorum

Bize de kız dendi, inşallah bunca hazırlıktan, isimden, kızım diye seslenmelerden sonra değişmez. Her şeyi kız çocuğa göre almadık, sevmem ben kıza pembe erkeğe mavi yakıştırmayı. Zaten pembeli falan değil aldıklarımız renk olarak hep Unisex ama kız için olanlar yine de daha narin oluyor deseni falan. Ben kızım olursa arabalı, oğlum olursa çiçekli kıyafet giydiririm sorun değil ama yine de oğlumuz olacaksa doğduğu gün öğrenmek istemem açıkçası
Bir sonraki kontrolde doktora iyice kontrol et oraları diyeceğim garantiye aldırmak için

Bir tanıdığım da büyük ilaç içemiyor diye önce ekmeği ağzında çiğneyip yutulacak hale getiriyor sonra hapı ekmekle birlikte yutup üzerine de dünya kadar su içiyor. Ben hiç çözemedim nasıl yaptığını ama bir deneyebilirsiniz istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…