2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım sabah uyanır uyanmaz ılık limonlu su gin içinde bol su ama yudum yudum içilecek en az 2.5. Lt gin içinde kuru erik kompostosu yapın ama şekersiz ev yoğurdu en az günde bir kase yemeklerde bol zeytinyağlı yeşil salata ve kivi çok iyi geliyor çok şükür ben bunlar sayesinde kabızlık yaşamıyorum benim eakiden beri bir hemorois sorunum var zafen hamilelşk te tetikliyor karbonhidrattan ve şekerden özellikte çikolatadan uzak durun ve ekmek tüketecekseniz kepekli ve çavdar ekmeği tercih edin bunlatın bir kısmını bile yapsanız çok rahatlatırsınız umarım rahatlarsınız

siskinlik bende de var ve sanirim hamilelik suresince devam ediyor. kabizlik icin gun kurusu (sari olanlar degil kahverengi olan tatli kayisi), kuru incir tavsiye ederim guzel calistiriyor :) beze derken nasil bisey zorlamaktan mi basur gibi mi?
evet Sanirim zorlamaktan oldu ztn afedersiniz 3 güne bir çıkar oldum

Ahh çok teşekkür ederim hepsini denicem Dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime ama daha özen göstericem

evet Sanirim zorlamaktan oldu ztn afedersiniz 3 güne bir çıkar oldum
canim ayni problem bende yillardir var birsey yapmasan da geciyor kendiliginden 1-2 gune. ama cok rahatsiz ediyorsa pamuga zeytinyagi surup kompres yapmayi deneyebilirsin. o da hizli geciriyor. ama kayisi ve sabah ac karina suyu ihmal etme. yalniz ozellikle gunkurusu yemeni tavsiye ediyorum.

Teşekkür ediyorum canım ilerlemesinden korktum hamilelikte olacak sanırım böyle şeyler daha da dikkat etmem lazim

Drunuzun muhakkak enfeksiyon testi yapması lazim. Koku yoksa bir sorun yok demesi cok saçma binbir turlu bakteri var...

Canim gecmis olsun ama bir kerecik cift dozdan bebise birsey olacagini sanmiyorum zaten artik uyku ve uyaniklik donemleri var ve 20 saat uyuyorlar icerde zaten dr una danistin mi?

BiZimki gösterdi kendini kadın hala kesin olmamakla birlikte kız dedi şükür Allah kızdan erkeğe dönmesi pek ihtimal değildir di mi :)
Kızlar da daha cok yanilma oluyormus biz de sahit olduk bugun uzaktan bir arkadasimizin 9 aydir kiz denen bebegi erkek dogmuş...

Uf ya ben de bundan korkuyorum ;( kiz denilince cok yanilma oluyormuş. Saglikla sihhatle gelsinler de ilk duyduguna alisiveriyor insan

Uf ya ben de bundan korkuyorum ;( kiz denilince cok yanilma oluyormuş. Saglikla sihhatle gelsinler de ilk duyduguna alisiveriyor insan
Şimdiden çiçekli böcekli pembeli şeylere bakmaya başladım. Daha yarım gün oldu ama alıştım fikre. Değişirse sil baştan olacak resmen.

Kuru kayısı ye canım kabızlığa birebir

Şimdiden çiçekli böcekli pembeli şeylere bakmaya başladım. Daha yarım gün oldu ama alıştım fikre. Değişirse sil baştan olacak resmen.
Kızım prensesim fln diye seviyorum. Esim de surekli kizima sunu aldim bunu aldim diyor marketten gelince... cok alistim kizim olmasina oglan cikarsa esekten dusmuse donerim. Ama ne gelirse kabulum hele benim gibi iki oglunu kaybetmis birinin zaten secmeye luksu yok kizmis erkekmis... ama kizim savasci kizim diye seviyorum simdi ben onu erkekse cok bozuluyordur heralde :)

Ahahaha içeride hayal ettim de erkek olup kız diye sevildiğine verdiği tepkiyi Çok eğlenceli. Hayırlısı tabi her şeyden önce:)

Benim annem ve teyzem daha cinsiyetin c si bile söz edilmemişken pembeli falan bir şeyler almaya başladılar. 12. haftada perinatolog %70 kız dedi diye örgü ördüler hep kıza uygun çiçekli şeyler. 16. haftada kendi doktorum da kız dedi, şimdi her şey kız işi oldu. Sonradan erkek derlerse

Emeklere yazık olur Ya aslında illa kıza pembe erkeğe mavi insanı değilim ama işte toplum baskısı:))) Erkeğe de pembeli çiçekli giydirsek bu sefer millet ne tatlı kız diye sevecek dışarıda, dede beğenmeyecek filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…