Öğle yemeğine salata söylicem :) Benim de yeşilliklerin tadı pek hoşuma gitmiyor ama artık mecbur yicem.aslında bol bol sebze tüketmek de çok önemli. ben de öyle aman aman yiyemiyorum ama yine de ihml etmeyip en azından bir porsiyon tüketmeye çalışıyorum. hep kalsiyuma takılıyoruz ama dişetleri için c vitamini elzem...
Yaa oyle mi..Bende sadece gyno ferro içiyorum Ama ben sabahları ac karna içiyorumbana gece yatmadan iç dedi amaneden acaba... gerçi ben gyno ferro içiyorum sadece...
Hayırlısı olsun diyelim o zaman. Tabiki evde çocuğu kendi büyütmesi insanın çok daha iyi bakıcıdansa. Eşinizi çok iyi anlıyorum. Belki çocuk varken farklı olur. Sonuçta 7/24 zamanınızı verebileceğiniz bir varlık olmuş olacak:)evet benimde tek korkum bu aslında alışamamak duruma aslında eşim istese ben ne yapar eder bulurum ama eşim kesinlikle istemiyor işim çok uzak yol durumum sıkıntı erken çıkıp geç geliyorum çocuğa haksızlık etmeyelim diyo yeter artık çalıştığın dedi kapattık konuyu zaten şuan yerime eleman alındı bile 3 ay alıştırıp haziran sonu ayrılacağım sanırım .
Ya canim kan sulandirici igneyi gobektenmi vuruyosun? Bende kullaniyorum ama artik gobek gerildikce igneyi batirmak zorlasiyo ne yapcami bilemedimGünaydın
Benim de diş eti kanamalarım var çok hatta sabah kalkınca dişlerim kan içinde uyanıyorum bazen ama tabi bir nedeni var benimkinin kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu dişlerde kanama yapıyor. Kötü bir durum diş ağrıları da başladı
vitaminlerini düzenli almaya çalış kalsiyum fazladan al bir şekilde atlatcaz artık.
bende bundan çok korkuyorum cnm ilk bebeğim ama bırakmak zorundayım üç ay sonra alıştığım herşeye veda edicem çok üzülüyorum işim için ama elimden başa çıkış gelmiyo bakıcak kimseyi bulamıyorum inşallah evde durmak bana çok zor gelmez kendimi bildim bileli çalışıyorum desem yeridir.
Ben de normalde LCW'ye gitmiyorum ama hamile kıyafetleri iyi diyorlar. Bir de zaten çok kısa bir süre giyineceğim bir şeye çok para vermek istemiyorum aynen :))LCW'den aldım ben geçen gün bi tane pantolon. 50-60 arasıydı fiyatı da, sevindim :))) hamileyken pahalı birşey almayı sevmiyorum. LCW mantıklıymış gerçekten. normalde hiç hazzetmem ama bu süreç için ideal :))
alarm kurmalısın. Ben ilk başta öyle yaptım alıştım şimdi. Bir de eşim sağolsun hep hatırlatır. Eşine söyle uyarsın seni. Gerçi ben unutmadığım halde sürekli hatırlatıyo diye rahatsız oluyorum bazen ama neyse :):) yine de iyi oluyo arada kaçma ihtimali sıfır :) oğlum bile ilaçlarını içtin mi anne deyip duruyo :)Günaydın benim gibi vitamin haplarını unutan varmı süreklidemi hapını ayarlicam diye hep unutuyorum
Evet göbekten vuruyorum daha gerilmedi pek benim çok zorlanırsaYa canim kan sulandirici igneyi gobektenmi vuruyosun? Bende kullaniyorum ama artik gobek gerildikce igneyi batirmak zorlasiyo ne yapcami bilemedim
Evet göbekten vuruyorum daha çok gergin değil benim çok zor olmuyor ama ilerde kola geçicem sanırım. Birde iğneyi vurmadan badem yağını sürmüştüm öyle daha kolay battı iğne :) birde beze var 1 aydır sağ taraftan vuruyorum çok zor geçiyor bu bezeler. Bir şekilde geçircez bu günleri yeter ki sağlıkla gelsinlerYa canim kan sulandirici igneyi gobektenmi vuruyosun? Bende kullaniyorum ama artik gobek gerildikce igneyi batirmak zorlasiyo ne yapcami bilemedim
Selam arkadaşlar doktor bebeğin pozisyonundan dolayı ense kalınlığını olcemedi birde plasenta aşağıda dedi.. bende tedirginim şuan hiç böyle bişey yaşayan varmi
bana da öyle söyledi. Çünkü 2 saat çay içmemek süt ürünleri yememek gerekiyormuş en sağlamı akşam yatarken içmek dedibana gece yatmadan iç dedi amaneden acaba... gerçi ben gyno ferro içiyorum sadece...
Günaydın benim gibi vitamin haplarını unutan varmı süreklidemi hapını ayarlicam diye hep unutuyorum
Öğle yemeğine salata söylicem :) Benim de yeşilliklerin tadı pek hoşuma gitmiyor ama artık mecbur yicem.
canı sıkılma muhabbeti olmuyo bi kere işten çıkınca. Sadece kısır döngü insanı mahvediyo. ama kısır döngüye sarmadan değişlik aktiviteler falan yapılırsa tabiki her annenin hayalidir çocuğunu 2 yaşına kadar kendi büyütmek. Zaten önce ağlıya ağlıya gidiyosunuz işe ayrılırken. Sonra bi oh be kafamı dinledim modu sonra vicdan azabı devam :)oğlum 4 yaşında 1 yaşından beri çalışıyorum. Hala ben giderken annecim kahvaltımı seninle etmek isterdim diyo bazen ağlıyo bugün gitme ya da ben de geleyim diyeHayırlısı olsun diyelim o zaman. Tabiki evde çocuğu kendi büyütmesi insanın çok daha iyi bakıcıdansa. Eşinizi çok iyi anlıyorum. Belki çocuk varken farklı olur. Sonuçta 7/24 zamanınızı verebileceğiniz bir varlık olmuş olacak:)
ben herşeyimi kendim yapıp getiriyorum işyerime. dışarda yemeği sevmiyorum. ama tupperda biraz sönüyo salata cam kasede hiçbir şey olmuyo öğlene kadar. Yemeğimi bile evdn getiriryorum bazen soğuk yiyorum ama en azından içim rahat ediyo. Müdürüm sürekli acıyorum ben sana yaa niye yemekhaneye gelmiyosun diyo. AMA sürekliToksoplazma bağışıklığınız nasıl çıktı? Bende bağışıklık yokmuş, doktorum dışarıda ya da iyice temizlendiğine emin olmadığın yerde yeşil salata yeme kendin de sirkeli suda bekletmeden yapma, çiğ ete dokunma, az pişmiş et yeme, kedi dışkısına temas etme dedi. Eğer varsa imkanınız salatayı evde yapıp tupperware gibi bir şeyle yanınızda götürün. Dolaba da koyabilirseniz bozulmaz diye düşünüyorum. Tupperware'lerde yıkanmış ve suları iyice süzülmüş salata 1 hafta bozulmadan duruyor. Tabi ben buzdolabında denedim ama sanırım öğlene kadar bozulmaz serin bir yerde durursa.
Toksoplazma bağışıklığınız nasıl çıktı? Bende bağışıklık yokmuş, doktorum dışarıda ya da iyice temizlendiğine emin olmadığın yerde yeşil salata yeme kendin de sirkeli suda bekletmeden yapma, çiğ ete dokunma, az pişmiş et yeme, kedi dışkısına temas etme dedi. Eğer varsa imkanınız salatayı evde yapıp tupperware gibi bir şeyle yanınızda götürün. Dolaba da koyabilirseniz bozulmaz diye düşünüyorum. Tupperware'lerde yıkanmış ve suları iyice süzülmüş salata 1 hafta bozulmadan duruyor. Tabi ben buzdolabında denedim ama sanırım öğlene kadar bozulmaz serin bir yerde durursa.
Ay ben de ben de sabah 6 gibi uyandım dönerken yatakta, pıt pıt attı minik kuşum :) o kadar yakındım herkese bugün cevap verdi bana sağolsun:))
doğru diyosun.. ilaçlarıımı içtim mi bütün sorumluluğumu yerine getirmiş gbi hissediyorum. mesela kan sulandırıcı iğne yapıyorum hergün telfna alrm kurdum yoksa unutuyorummnapicaz böyle kahvaltı ediyorum iki saat geçsin içerim diyorum ve kalıyor gün boyu
Bana ac karna dedi bende sabah iciyodum ama bende gece içiyim artık baribana da öyle söyledi. Çünkü 2 saat çay içmemek süt ürünleri yememek gerekiyormuş en sağlamı akşam yatarken içmek dedi
ben gece yatarken kan ilacımla balık yağımı alıyorum sabah kahvaltıdan sonra decavit sonra kafama eserse magnezyum :):)
Ben de normalde LCW'ye gitmiyorum ama hamile kıyafetleri iyi diyorlar. Bir de zaten çok kısa bir süre giyineceğim bir şeye çok para vermek istemiyorum aynen :))
Bana ac karna dedi bende sabah iciyodum ama bende gece içiyim artık bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?