2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Oyle bir deger nette yazmiy ucu yazıyor sadece

Bazanin altında birşeyler ararken süt sağma makinası bebek çantası ve bikac ıvır zıvır buldum çıkardım hayır fazlaca eşya varmış ve bunları koyacak dolap yok dolap alsam koymaya yer yok çok sinir bozucu

Dolap içi düzenleyici alsaniz? Çok ise yarıyorlar. Özellikle ekstra raf yapmak için olanlar filan var, sepetler var. Çok düzenli oluyor. Biz kullanıyoruz baya işimizi görüyor.

Günaydın kızlar nasılsınız
Hareketlerini hissetmek istiyorum 18+1olduk erken mı daha ??????

Bende de hareket yok arkadaşlar benim oğlum da tembel hep uyuyo sanırım

ben de hissetmiyorum üstelik ikinci gebelik üstelik erkek bebekdr a gitmemek için zor tutuyorum kendimi 20. haftaya girdik zira kızımda da geç hissetmiştim ve genel olarak sakin bi çocuk olduğunu söylerler evde hareketli ama dıaşrda sakin
bu da sakin bi bebek olacak heralde diye düşünerek rahatlamaya çalışıyorum yoksa artık iyiyce takmaya başladım

Ensesine değil de ben de yastığına nane veya lavanta yağı diye duymuştum. Ya da prize takılan kartuşlar birini bitirip o kağıt gibi kartuşa o yağlardan birini damlatıp takın diye de duydum. Araştırmak lazım ama diğerleri bize bile zararlı o minnaklara daha çok zararlıdır. Hatta üzerlerinde evcil hayvanınızın bulunduğu odada fişe takmayın falan yazıyordu çok şaşırmıştım

Topige yazdım ve çok dua ettim öğleden. Sonra 30 sn fazla birşeyler hissettim 1saat önce de aynı yerde aynı hareketler oldu annesinin merak ettiğini anladı paşa heralde
Ay ben de ben de sabah 6 gibi uyandım dönerken yatakta, pıt pıt attı minik kuşum :) o kadar yakındım herkese bugün cevap verdi bana sağolsun:))

Günaydın benim gibi vitamin haplarını unutan varmı sürekli demi hapını ayarlicam diye hep unutuyorum
ben ben ben :) ilk 12 hfta hergün folikasit,asprin,progestan ve vajibal jelim vardı hiç atlamadan kullandım ama şimdi bi tane decavitle magnzeyum ilacı var unutuyorum

ben ben ben :) ilk 12 hfta hergün folikasit,asprin,progestan ve vajibal jelim vardı hiç atlamadan kullandım ama şimdi bi tane decavitle magnzeyum ilacı var unutuyorum
napicaz böyle kahvaltı ediyorum iki saat geçsin içerim diyorum ve kalıyor gün boyu

Ahah hakkaten eşin de doğru söylemiş canım, çok mu üstlerine gidiyoruz ki
Bizimkiler sakin bebişler olacak diyelim
Doğunca da böyle uslu olsunlar annelerini üzmesinler

Evet ben de sakin olur diye umutlanıyorum. Babasına çeker inşallah ben anneme çok çektirmişim çünkü

Evet kafaya takmak kötü oluyor, ben de başladım iyice düşünmeye, randevuya kadar gözümde büyüyecek hafta.
Günaydın benim gibi vitamin haplarını unutan varmı sürekli demi hapını ayarlicam diye hep unutuyorum
Haftaiçi bende sorun olmuyor, kendimi ona göre planladım, mesela sabahları şu içerim genelde, demir ilacını içmeden kesinlikle su içmiyorum, böylece illa ki susayınca aklıma geliyor. Bir de vitamin ve Omega'yı da kahvaltıdan sonra aksatmamaya çalışıyorum. Ama bende de 'bugün içmiş miydim?' sorusu oluyor. Ona da çözümü ilaçları akşama kadar masanın üzerinde tutup sofra hazırlarken kaldırmakta buldum. Böylece gün içinde ilaç raftaysa hala içmemişim demektir. Görünce içerim. Siz de kendinize böyle bir yöntem tutturabilirsiniz.
Ay ben de ben de sabah 6 gibi uyandım dönerken yatakta, pıt pıt attı minik kuşum :) o kadar yakındım herkese bugün cevap verdi bana sağolsun:))

Darısı benim başıma o zaman, sabırla bekliyorum

Gobisler ne alemde :))) geçen sordum arkadaşa göbek ciktimi diye yoo hala normal pantolonlarimi giyiyorum dedi aynı haftadayiz

napicaz böyle kahvaltı ediyorum iki saat geçsin içerim diyorum ve kalıyor gün boyu
Canim kahvaltidan sonra ilk işim 3 adet hap almak sonra oglenleyin 2 adet ilacim var aksamleyin de 3 adet daha hapim var. Yani gunde toplam 7 adet kere hap 1 adet magnezyumlu su iciyorum. Öyle odakladim kendimi unutmuyorum. Ha bir de 20 gunde bir 7 gun sureyle sabah aksam vajinal tablet kullaniyorum. Evde 30 cm ye 25 cm ve yuksekligi de 15 cm olan bir ilaç kutum var agzina kadar dolu. Aklina beni getir unutmazsin . Saka bir yana o vitaminlerin cok faydasi var. Unutmadan duzenli almaya caliş.

Günaydın kızlar.

Ben de diş ağrısı çekiyorum. Aslında ilginç olan dişim mi ağrıyor, diş etlerim mi ağrıyor tam ayırt edemiyorum. Dün biraz yoklayım dedim elime kan geldi, bildiğin diş etim kanıyor. Doktora gitsem mi, yoksa biraz daha (4,5 ay kadar:) sabretsem mi bilmiyorum.

Gobisler ne alemde :))) geçen sordum arkadaşa göbek ciktimi diye yoo hala normal pantolonlarimi giyiyorum dedi aynı haftadayiz

Canım göbüş çıktı ama ben de hala eski pantolonlarımı giyiniyorum. Pantonlarım genelde streç pantolon, belki o özelliğinden dolayı :) Gittiği kadar gitsin, sonra LCW'ye bir uğramayı düşünüyorum.

Lcw ve defactonun internet sitelerine bakın mutlaka ben mağzadan hiçbişe beğenmemiştim ama sitelerinde daha farklı ve güzel kıyafetler var pahalı pantolonlar aldığıma pişman oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…