Lcw ve defactonun internet sitelerine bakın mutlaka ben mağzadan hiçbişe beğenmemiştim ama sitelerinde daha farklı ve güzel kıyafetler var pahalı pantolonlar aldığıma pişman oldum.
GünaydınGünaydın kızlar.
Ben de diş ağrısı çekiyorum. Aslında ilginç olan dişim mi ağrıyor, diş etlerim mi ağrıyor tam ayırt edemiyorum.Dün biraz yoklayım dedim elime kan geldi, bildiğin diş etim kanıyor. Doktora gitsem mi, yoksa biraz daha (4,5 ay kadar:) sabretsem mi bilmiyorum.
Günaydın kızlar.
Ben de diş ağrısı çekiyorum. Aslında ilginç olan dişim mi ağrıyor, diş etlerim mi ağrıyor tam ayırt edemiyorum.Dün biraz yoklayım dedim elime kan geldi, bildiğin diş etim kanıyor. Doktora gitsem mi, yoksa biraz daha (4,5 ay kadar:) sabretsem mi bilmiyorum.
Ah ah sorma birde benim eşim anlık karar verir hadi kalkin bugün denize gidwlim der 1 saat icinde herkes hazirolda bekler. tabi olan bana olur :) eskiden calisiyordum. 2. cocukta işi bırakınca resmen delirmistim. insan hergün temizlik yemek mi yapar diye hâlâ ev hanimi olmak zor geliyor. bazen hicc is yapmadan keyif yapiyom nasil olsa yarin yine herşey ayni olcak diye :)) çalışan anneler sakın mecbur kalmadikca işi burakmayin yoksa boşluk icinde kaliyor insan. çocuk lar herseye değer ama 4. cude psikoloji nolcak bolmem sürpriz oldu bu
Canım ben de evlenince şehir değiştireceğim için işimi bıraktım. Kpss ye filan hazırlandım çünkü Erzurum'da benim alanımda yapacak pek iş yoktu. O kadar çok zorlandım ki... İnan çalışan insan için işi bırakıp bir anda evde kalmak çok zor geliyor. Çünkü başka türlüsüne alınmamış oluyor insan. Şimdi atandım güvenlik soruşturmasının bitmesini dört gözle bekliyorum. Bilmiyorum belki çocukla uğraşırken evde kalmak zor gelmez ama inan çalışan biri için bir anda evde kalmak çok zorlu bir alışma süreci gerektiriyor. Bakıcı filan bulamaz misiniz acaba?bende bundan çok korkuyorum cnm ilk bebeğim ama bırakmak zorundayım üç ay sonra alıştığım herşeye veda edicem çok üzülüyorum işim için ama elimden başa çıkış gelmiyo bakıcak kimseyi bulamıyorum inşallah evde durmak bana çok zor gelmez kendimi bildim bileli çalışıyorum desem yeridir.
Ensesine değil de ben de yastığına nane veya lavanta yağı diye duymuştum. Ya da prize takılan kartuşlar birini bitirip o kağıt gibi kartuşa o yağlardan birini damlatıp takın diye de duydum. Araştırmak lazım ama diğerleri bize bile zararlı o minnaklara daha çok zararlıdır. Hatta üzerlerinde evcil hayvanınızın bulunduğu odada fişe takmayın falan yazıyordu çok şaşırmıştım
Oyle bir deger nette yazmiy ucu yazıyor sadece[/QU
onu doktorunuz söyler size. bu değerleri şöyle düşünmek gerekiyor ,, aynı değerlere sahip kaç annenin down sendromlu çocuğu doğmuş gibi. yani şu sınırlar içinde olmalıdan ziyade, benzer değerlere sahip olanların oranı gibi.
Bazanin altında birşeyler ararken süt sağma makinası bebek çantası ve bikac ıvır zıvır buldum çıkardım hayır fazlaca eşya varmış ve bunları koyacak dolap yokdolap alsam koymaya yer yok çok sinir bozucu
Aramızda bir gün var bende ilk defa dün hissettim o da belli belirsiz..bende takıyordum dün çikolata yedim uzandım bekledim oynadı biraz ama benimde ilk gebelik emin olamıyorum bebiş miydi pskolojikmiydi diyeben de hissetmiyorum üstelik ikinci gebelik üstelik erkek bebekdr a gitmemek için zor tutuyorum kendimi 20. haftaya girdik zira kızımda da geç hissetmiştim ve genel olarak sakin bi çocuk olduğunu söylerler evde hareketli ama dıaşrda sakin
bu da sakin bi bebek olacak heralde diye düşünerek rahatlamaya çalışıyorum yoksa artık iyiyce takmaya başladım
Canım ben de evlenince şehir değiştireceğim için işimi bıraktım. Kpss ye filan hazırlandım çünkü Erzurum'da benim alanımda yapacak pek iş yoktu. O kadar çok zorlandım ki... İnan çalışan insan için işi bırakıp bir anda evde kalmak çok zor geliyor. Çünkü başka türlüsüne alınmamış oluyor insan. Şimdi atandım güvenlik soruşturmasının bitmesini dört gözle bekliyorum. Bilmiyorum belki çocukla uğraşırken evde kalmak zor gelmez ama inan çalışan biri için bir anda evde kalmak çok zorlu bir alışma süreci gerektiriyor. Bakıcı filan bulamaz misiniz acaba?
napicaz böyle kahvaltı ediyorum iki saat geçsin içerim diyorum ve kalıyor gün boyu
Gobisler ne alemde :))) geçen sordum arkadaşa göbek ciktimi diye yoo hala normal pantolonlarimi giyiyorum dediaynı haftadayiz
Canim kahvaltidan sonra ilk işim 3 adet hap almak sonra oglenleyin 2 adet ilacim var aksamleyin de 3 adet daha hapim var. Yani gunde toplam 7 adet kere hap 1 adet magnezyumlu su iciyorum. Öyle odakladim kendimi unutmuyorum. Ha bir de 20 gunde bir 7 gun sureyle sabah aksam vajinal tablet kullaniyorum. Evde 30 cm ye 25 cm ve yuksekligi de 15 cm olan bir ilaç kutum varagzina kadar dolu. Aklina beni getir unutmazsin . Saka bir yana o vitaminlerin cok faydasi var. Unutmadan duzenli almaya caliş.
Günaydın kızlar.
Canım göbüş çıktı ama ben de hala eski pantolonlarımı giyiniyorum. Pantonlarım genelde streç pantolon, belki o özelliğinden dolayı :) Gittiği kadar gitsin, sonra LCW'ye bir uğramayı düşünüyorum.
Günaydın
Benim de diş eti kanamalarım var çok hatta sabah kalkınca dişlerim kan içinde uyanıyorum bazen ama tabi bir nedeni var benimkinin kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu dişlerde kanama yapıyor. Kötü bir durum diş ağrıları da başladı
vitaminlerini düzenli almaya çalış kalsiyum fazladan al bir şekilde atlatcaz artık.
c vitamini eksikliğinden kaynaklı oluyor o genelde.. şu anda da çok normal eksik olması, doktorunuza sorup takviye alın isterseniz. iskorbüt denen boyuta ulaşmasın. çünkü o artık sürekli kanama ve dişetlerinin çekilmesne, haliyle de diş kaybına sebep olabiliyor. ben bir kez tedavi oldum o sebeple de, çok sıkıcı boyuta ulaşmıştı çünkü... hamilelikte de diş kaybı meşhurdur biliyorsunuz. bol bol c vitamini tüketin, bir de doktorunuzdan izin alıp diş hekimine gidip tedavisini yaptırın bence. zaten onda bebeği etkileyecek bir uygulama yapılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?