2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Lcw ve defactonun internet sitelerine bakın mutlaka ben mağzadan hiçbişe beğenmemiştim ama sitelerinde daha farklı ve güzel kıyafetler var pahalı pantolonlar aldığıma pişman oldum.

Doğru canım. Benim de baktığım LCW'de 2-3 model vardı sadece. Hamile bölümü 1-2 metre falandı. Orada ne bulucaksın zaten? Sitesinden bakıp bir de büyük bir LCW'ye gitmek lazım sanırım.

Günaydın
Benim de diş eti kanamalarım var çok hatta sabah kalkınca dişlerim kan içinde uyanıyorum bazen ama tabi bir nedeni var benimkinin kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu dişlerde kanama yapıyor. Kötü bir durum diş ağrıları da başladı
vitaminlerini düzenli almaya çalış kalsiyum fazladan al bir şekilde atlatcaz artık.

benimde diş etlerim kanar canım ilk zamanlardan beri ama normal olduğunu okumuştum.

bende bundan çok korkuyorum cnm ilk bebeğim ama bırakmak zorundayım üç ay sonra alıştığım herşeye veda edicem çok üzülüyorum işim için ama elimden başa çıkış gelmiyo bakıcak kimseyi bulamıyorum inşallah evde durmak bana çok zor gelmez kendimi bildim bileli çalışıyorum desem yeridir.

Kızlar diş etlerinden cok çektim ben. Paradontax kullanın dişlerinizi fırçalarken. En iyisi o. Bir de diş ipi veya ara fırçası mutlaka kullanın.

Canım ben de evlenince şehir değiştireceğim için işimi bıraktım. Kpss ye filan hazırlandım çünkü Erzurum'da benim alanımda yapacak pek iş yoktu. O kadar çok zorlandım ki... İnan çalışan insan için işi bırakıp bir anda evde kalmak çok zor geliyor. Çünkü başka türlüsüne alınmamış oluyor insan. Şimdi atandım güvenlik soruşturmasının bitmesini dört gözle bekliyorum. Bilmiyorum belki çocukla uğraşırken evde kalmak zor gelmez ama inan çalışan biri için bir anda evde kalmak çok zorlu bir alışma süreci gerektiriyor. Bakıcı filan bulamaz misiniz acaba?

evet nane de olur, zaten hemen hemen aynı şey fesleğenle. beni de dün gece fena ısırdılar, ama baktım kız mışıl mışıl uyuyo :) mutasyon geçrdi sinekler de artık, önceen yazın olurdu, şimdi dokuz ay yaşıyolar resmen :))))

ben de fena sıkıntıdayım o konuda. dolap alıcam kesin karar verdim de koyucak yeri ayarlayamadım bi türlü

Aramızda bir gün var bende ilk defa dün hissettim o da belli belirsiz..bende takıyordum dün çikolata yedim uzandım bekledim oynadı biraz ama benimde ilk gebelik emin olamıyorum bebiş miydi pskolojikmiydi diye Ama ikimizinde yakındır bence net hissetmesi

evet benimde tek korkum bu aslında alışamamak duruma aslında eşim istese ben ne yapar eder bulurum ama eşim kesinlikle istemiyor işim çok uzak yol durumum sıkıntı erken çıkıp geç geliyorum çocuğa haksızlık etmeyelim diyo yeter artık çalıştığın dedi kapattık konuyu zaten şuan yerime eleman alındı bile 3 ay alıştırıp haziran sonu ayrılacağım sanırım .

Gobisler ne alemde :))) geçen sordum arkadaşa göbek ciktimi diye yoo hala normal pantolonlarimi giyiyorum dedi aynı haftadayiz

ben de aynı pantolonları giyiyorum ama çıktı artık epey...en azından anlayacakları kadar çıktı :) ama bence normal artık, doğucaklar nerdeyse :)))))

hanımlar ben az su içtiğim günler bariz şekilde kilo alıyorum. dün çok çok az içebildim mesela, sabah +200 gr çıktım. dikkat ediyorum hep öyle oluyor.booool bol su içelim

bravo wala...

c vitamini eksikliğinden kaynaklı oluyor o genelde.. şu anda da çok normal eksik olması, doktorunuza sorup takviye alın isterseniz. iskorbüt denen boyuta ulaşmasın. çünkü o artık sürekli kanama ve dişetlerinin çekilmesne, haliyle de diş kaybına sebep olabiliyor. ben bir kez tedavi oldum o sebeple de, çok sıkıcı boyuta ulaşmıştı çünkü... hamilelikte de diş kaybı meşhurdur biliyorsunuz. bol bol c vitamini tüketin, bir de doktorunuzdan izin alıp diş hekimine gidip tedavisini yaptırın bence. zaten onda bebeği etkileyecek bir uygulama yapılmıyor.

LCW'den aldım ben geçen gün bi tane pantolon. 50-60 arasıydı fiyatı da, sevindim :))) hamileyken pahalı birşey almayı sevmiyorum. LCW mantıklıymış gerçekten. normalde hiç hazzetmem ama bu süreç için ideal :))

aslında bol bol sebze tüketmek de çok önemli. ben de öyle aman aman yiyemiyorum ama yine de ihml etmeyip en azından bir porsiyon tüketmeye çalışıyorum. hep kalsiyuma takılıyoruz ama dişetleri için c vitamini elzem...

Doğru, çok riskli boyutlara varabilir. Korktum şimdi. Haftasonu gideyim bari doktora. Nerdeyse her akşam c vitamli meyveler tüketiyorum ama yetmiyor demek ki Bir doktorla görüşeyim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…