Sanirim benim artik kola gecme vaktimEvet göbekten vuruyorum daha gerilmedi pek benim çok zorlanırsa
Evet göbekten vuruyorum daha çok gergin değil benim çok zor olmuyor ama ilerde kola geçicem sanırım. Birde iğneyi vurmadan badem yağını sürmüştüm öyle daha kolay battı iğne :) birde beze var 1 aydır sağ taraftan vuruyorum çok zor geçiyor bu bezeler. Bir şekilde geçircez bu günleri yeter ki sağlıkla gelsinler
bana da öyle söyledi. Çünkü 2 saat çay içmemek süt ürünleri yememek gerekiyormuş en sağlamı akşam yatarken içmek dedi
ben gece yatarken kan ilacımla balık yağımı alıyorum sabah kahvaltıdan sonra decavit sonra kafama eserse magnezyum :):)
Ben de sinir olurum öyle insanlara, sanane yani istemiyorum demek ki sizin yediğiniz pis yemekleri! Ben dışarıdan yemek yediğim zaman çoğunluklar reflüme gaz veriyorum, at koşturuyor midemde. Sen de öyle diyebilirsin, "dokunuyor, temizliğine güvenmiyorum, lezzetsiz buluyorum" vs. Gerçi kimseye bir şey söylemek zorunda da değilsinben herşeyimi kendim yapıp getiriyorum işyerime. dışarda yemeği sevmiyorum. ama tupperda biraz sönüyo salata cam kasede hiçbir şey olmuyo öğlene kadar. Yemeğimi bile evdn getiriryorum bazen soğuk yiyorum ama en azından içim rahat ediyo. Müdürüm sürekli acıyorum ben sana yaa niye yemekhaneye gelmiyosun diyo. AMA sürekligıcık :) içimden asıl ben sana acıyorum ne yediğin belli değil diyorum. dışımdan sadece tebessüm etmek zorundayım malesef :)
Benim çevremde kedili insanlar var, ben de o yüzden sordum doktora, yaptırdım testi ve bağışıklık negatif çıktı. Riskli bir şey, hamileyken bulaşınca sorunlara neden olabiliyormuş. Ben de özellikle sordum doktoruma, o da yönlendirdi. Varsa dolabın kullan ne güzel, hamilesin sen canın çekerCanım ben o testi yaptırmadım, doktor da istemedi açıkçası. Dediklerin doğru canım, dışarıdan salata yemek baya tehlikeli. Ben güvendiğim bir yerden söyledim ama bir dahakine yıkayıp evden getirmek mantıklı. Zaten buranın dolabını iyice doldurdum, ayranıdır,sodasıdır, peyniridir. :) Bir de salata koyayım bundan sonrası için tam olsun:)
Banada gece iç dedi ama ben gece uykuya yenik düşüyorum. Çoğu zamanbana gece yatmadan iç dedi amaneden acaba... gerçi ben gyno ferro içiyorum sadece...
kurucam canım alarm en mantiklisi ah eşim bana der hatırlamak istediği şeyleri hatırlat diye sabah akşam çalışan bir insan değil uzun yol şoförü bu akşam Maraş a gidiyor mesela en az 4, gün yok kafası hep meşgul yollarda imkansız bana hatirlatmasialarm kurmalısın. Ben ilk başta öyle yaptım alıştım şimdi. Bir de eşim sağolsun hep hatırlatır. Eşine söyle uyarsın seni. Gerçi ben unutmadığım halde sürekli hatırlatıyo diye rahatsız oluyorum bazen ama neyse :):) yine de iyi oluyo arada kaçma ihtimali sıfır :) oğlum bile ilaçlarını içtin mi anne deyip duruyo :)
Slm kızlar akıntılarınız nasıl..
Selam kizlar, haftabasindan beri biyopsi icin sira bekliyorum, bugun aradilar sonunda, yarin yatisim yapilicak, kismetse pzt gunude biyopsim yapilicak. Hepiniz saglicakla kalin, insallah hastaneden cikip toparlaninca yine yazicam sonucu. Gorusmek uzere...
Ya canim kan sulandirici igneyi gobektenmi vuruyosun? Bende kullaniyorum ama artik gobek gerildikce igneyi batirmak zorlasiyo ne yapcami bilemedim
Canım ben o testi yaptırmadım, doktor da istemedi açıkçası. Dediklerin doğru canım, dışarıdan salata yemek baya tehlikeli. Ben güvendiğim bir yerden söyledim ama bir dahakine yıkayıp evden getirmek mantıklı. Zaten buranın dolabını iyice doldurdum, ayranıdır,sodasıdır, peyniridir. :) Bir de salata koyayım bundan sonrası için tam olsun:)
Slm kızlar akıntılarınız nasıl..
Koldan yapabilirsiniz daha kolay olur.
bende işyerine resmen portatif bir mutfak taşıyorum tangır tungur :)
beyaz bi akıntım var ama normalmiş. anne karnında bebeğin verniksi oluşmaya başladığı için kadınların bir çoğunda beyaz akıntı oluşurmuş bi makalede okumuştum.
Selam kizlar, haftabasindan beri biyopsi icin sira bekliyorum, bugun aradilar sonunda, yarin yatisim yapilicak, kismetse pzt gunude biyopsim yapilicak. Hepiniz saglicakla kalin, insallah hastaneden cikip toparlaninca yine yazicam sonucu. Gorusmek uzere...
Hadi ya o akıntı ondan mıymış :)) Çok güzel bilgi, bende de var son 3-4 gündür.
Dualarımız seninle mutlaka haber et.Selam kizlar, haftabasindan beri biyopsi icin sira bekliyorum, bugun aradilar sonunda, yarin yatisim yapilicak, kismetse pzt gunude biyopsim yapilicak. Hepiniz saglicakla kalin, insallah hastaneden cikip toparlaninca yine yazicam sonucu. Gorusmek uzere...
hamilelik alt üst ediyor işte bünyeyi malesef. kitabın ismi; bebeğinizi beklerken sizi neler bekler.
Iyi haberlerini bekliyoruzSelam kizlar, haftabasindan beri biyopsi icin sira bekliyorum, bugun aradilar sonunda, yarin yatisim yapilicak, kismetse pzt gunude biyopsim yapilicak. Hepiniz saglicakla kalin, insallah hastaneden cikip toparlaninca yine yazicam sonucu. Gorusmek uzere...
yaa ben rizeliyim tam bir balıksever-dim ama hamile kaldığımdan beri tiksindiğim tek yiyecek. zorlasam belki yicem ama hiç elim gitmiyorben balıkyağını sordum, haftada bir yiyorum balık, takviye alayım mı dedim gerek yok dedi. magnezyuma da iyi hissediyrsan gerek yok dedi. bir de Ayşe'de bakmışız şekerine gayet iyiymiş bunda bakmasak da olur dedi. sadece gyno ferroyla devam hala yani.. bakalım ekleyecek mi sonradan birşey...
bu arada zaman çok yavaş geçmeye başladı sanki artık.. başlarda daha çabuk geçiyor gibiydi...sizde de var mı o his :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?