2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
benim de öyle. utanmasam gece kalkıp bişeyler yicem. ben bölmeye özen gösteriyorum. Atıyorum bir açlık hissinde cevizimi yiyorum bir daha gelirse 1 muz bazen elma. çekemecemde hepsi mevcut :):) Hatta işverenin biri 3 kere üst üste beni elma yerken yakaladı öyle utandım ki üçüncüde :) Biz de hep meyve saatine denk geliyoruz diye güldü bana :)

Kızlar merhaba bende gyno ferro içiyorum 2,5 aylıkken vermişti doktorum demirim ve kanım çok düşük olduğu için tabi o dönemde sabahları mide bulantısı yaşadığımdan doktorum gece yatarken iç demişti. bu haftaya kadar öyle içiyordum ve gayet rahattım ama bu hafta dedim artık sabah aç karnına içeyim etkisi daha iyi olur diye ama midemi mahvediyor maalesef o yüzden bende gece yatarken içmeye devam edeceğim doktorum bir sorun olmaz aç karnına ol, içtikten sonra süt peynir vb. şeyler yeme hatta portakal yada mandilana ye daha çok etkisi olur dedi bence mide problemi yaşamıyorsanız sabah için ama benim gibi mide bulantısı yapıyorsa sizde de gece içmenizde bi sakıncası yok diye düşünüyoruö yani bana doktorum öyle söyledi.

merhaba canım bende maalesef aynı problemleri yaşıyorum özellikle burun tıkanıklığı birde ben burun spreylerine inanılmaz alıştım bağımlılık yaptı bende. geçen yılda olmuştu denize gittikten sonra geçmişti ama buaralar tekrar başladı ve banada doktorum alerji ilacı içme kesinlikle dedi çok zorlandığım dönemde illiadin sprey kullan ama günde bir fıs dedi oda ne kadar rahatlatacak bilmiyorum tabi çok zor allah yardımcımız olsun

Ay ben de öyle, neredeyse kahvaltıdan aç kalkıyorum o derece, kalkınca hemen meyve falan yiyorum. Günde 2-3 meyve yiyorum da kesmiyor beni, daha doyurucu alternatifler arıyorum.
Utanma hiç, sen hamilesin canın çeker yersin. Etrafındakiler de alışır bir süre sonra.

Gecmis olsun cnm guzel haberlerini bekliyrz ins dualrmz seninle

Slm hanımlar renkli doplere giren var mı aranızda biz 1 hafta onden gidiyormusuz 2 hafta sonra renkli dopler günümüz 300 tl fiyatı varmış sizde yaptıran varmı nasıl bişey kızımda yaptırmamıştım yani doktorum söylememişti bunda daha tecrübeleniyoruz sanırım

sağol canım sanada geçmiş olsun. ayyy çok fenayım ben ya gözlerimden boncuk boncuk yaş süzülüyor yaşam kalitem düştü valahi ne yapsam bilemedim biraz daha direnmeye çalışayım bakalım. kimse yaşamasın zor iş yani

Tamam canım sağol inşaallah dikkat etmeye çalışıyorum sagliklicca bebislerimizi kucağınıza alırız inşallah

Hangi program yüklü telefo
hangi program yüklü Can'ım telefonuna hangi programı tavsiye edersiniz

BEn de bugün rahatsız olmaya başladım. Çocukluğumdan beri var hep az ilaçla idare etmeye çalışıyorum ama hamilelikte naparım bilmem. Hele ilerleyen aylarda nefesim aşırı daralır hem de bebiş ittirecek Allah yardımcımız olsun

aynen zaman ilerledikce daha yavas geciyor :)

ben de boyleyim. bazen cok siskinlik yasiyorum bazen de sofradan kalktiktan 15 dk sonra karnim acikiyor. cok fazla dondurma yemeye basladim, nerdeyse hergun yiyorum bastiramadigim bi seker istegi var. bogazim hic durmuyor masallah. o yuzden de 4 kg aldim

Gecen gun ben de o kitabi incelemek istedim kitapcida. Icerisi cok sicak ve kalabalikti,bir anda sıkıntı basti ciktim. Guzel mi canim kitap,tavsiye eder misin?

ben begendim canim hafta hafta bebegin gelisimi ve senin vucudundaki degisiklikler yaziyor. ayni zamanda oneriler egzersizler falan da var icinde. ben haftamla es zamanli okuyorum kitabi. dogum ve sonrasiyla ilgili bilgiler de var icinde. guzel yani.

Valla ben bilmiyodum ac karna içiyodum üstüne de bi guzel kahvaltı yapiodum peynirimi sutumu de içiyodum olan oldu artik yarindan itibaren gece içicem bende sagolun kızlar sayenizde bende bi yanlıştan döndüm

20.haftanın sonuna randevu aldım canım Nisan 15 te 400 tl dediler fiyatına bildiğimiz renkli ultrason canım sadece detaylı organlara bakılıyor,30 dakika süreceğini söylediler randevu alırken bebeğimizi net olarak görebilicez inşallah çok heyecanlı

Mrb kacinci haftadasiniz bn 13teyim bana da amniyotik bant var dediler bu mesajdan sonra aradan 1 ay gibi bi süre geçmiş sanırım farkli bi doktorla görüştünüz mu bu konu hakkinda ve ya doktor bi yorum ve ya öneri de bulundumu bn 3 hafta sonrasina perinatolojiye yonlendirildm gercekten bu endişe insanı mahveder

Bende de şekerli şeyleri çekmiyor ama tuzluları çekiyor canım. Açlığımı, mide kazınmamı bastıracak her şeye varım tabi yine de. Mısır patlatmayı yemesi de yapması da uzun sürüyor, oyalanıyorum diye seviyorum. Çünkü bitirince yine bir şeyler istiyorum. Dondurma iyi fikirmiş. Şekeri kısmaya çalışıyorum gerçi ama yine de beğendim, yerim onu ben :)
Artık 5 aylık olduk, 4 kilo normal değil mi 5 ayda? Ben 1 aydır tartılmadım ama geçen ay 3 kilo almıştım bu ay bu kadar yemeyle 5 olmuştur herhalde. Maksimum 14-15 kilo benim hedefim, aşmam diye düşünüyorum şimdilik. İlk 5 ayda 4 kilo almış olsam, kalan 10 kiloyu da geri kalan zamana yediririm bence bir şekilde diye düşünüyorum yanılmam umarım :)

4 kg normal cnm zaten bunun 1 kg si suan bebek - bebegin suyu-plesanta 5 aylik olduk cok sukur normal yani meraklanma ama 6 dan sonra cok hızla aliniyormuş...

Benim de negatif çıktı canım, çok dikkat etmek gerek, ben de korkuyorum. Arkadaşların evine gitmiyorum ev kedisi bile olsa risk gibi geliyor bana. Salata dışarda yememek lazım evde de sirkeli susa bekletmeden yemiyorum. Çiğ ete kesinlikle dokunmamak gerek hatta ona dokunduğun bıçak kesme tahtası musluğun ucuna dokunduysa biri o bile tehlikeli.

Ben tam da anlattığın gibiyim canım dipsiz kuyu gibi yiyorum yatana kadar ama karışık yiyince de midem ağzıma geliyor sanki. Ama o süreç kısa sürüyor yemeye devam ediyorum
Aldım 5kg zaten böyle devam etmesem süper olur.
Sakız kesiyor yeme isteğini bir süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…