2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Güzel haberlerle dön canım, çavuçak geçsin bitsin sağlıkla gel

Senin hangi sehır canım

Kizlar aranizda bi benmi kusmaya devam
Ediyorum hala sanirm benim boyle 9 ay devam
Edicek(

ahaha valla benim tatli tuzlu farketmiyor. hamur isi kizartma falan da cok canim cekiyor

4 kg normal cnm zaten bunun 1 kg si suan bebek - bebegin suyu-plesanta 5 aylik olduk cok sukur normal yani meraklanma ama 6 dan sonra cok hızla aliniyormuş...

valla bilmiyorum 4 kg normal mi degil mi de bu kadar cok yeme yuzunden de aliyorum onu biliyorum :)) tek bebek olsa sadece agirligim artar bol gelen pantolonlarim dar geliyor suan

Ben de hiç doymuyorum ve sürekli bir şeyler yemek istiyorum. Grissiniler var ya onu yoğurtla yiyorum genelde kesiyor bir süreliğine:)) Ama siz çok sağlıklı besleniyorsunuz ben öyle değilim. Bebek için çok üzülüyorum ama kendimi durduramıyorum. Fast Food çok seviyorum ve haftada 1 ya da 2 haftada 1 kez yiyorum sanırım. Bir de şekerli yiyecekler gofret, kek, pasta tüketiyorum. Ne olacak bilmiyorum bu halim Sanırım ben de o sorumsuz annelerden olacağım.

hamileligimin başından beri hapşırık musallat oldu banada önceden yoktu böyle bişey parfüm yemek kokusu toz polen ne varsa hapsirtiyor öyle bir kerede değil sürekli ve tabiki burun akıntısı

3 kilo aldım bende gobekte çıktı aslında sorun etmiyorum ama etrafımda kiler nedense benden çok ediyor lar az ye dedi geçen biri kendiside benden kilolu bu arada neymiş o bu haftalarda hiç kilo almamış birde son aylardan korkuyorum ben çok alırsam diye ama yaza denk gelicek diye umutluyum birazfa

:))) 8. Ay iyiymiş gerçekten :)))) ben tiksinmedim hiç balıktan, her gün olsa yerim :) ama ben de kendim yapamıyorum, hazır söylüyoruz mecbur.. bu arada benim kızım da çok seviyor, maşallah :) acaip mutlu oluyoruz. Hamilelikte bol tüketilen şeyleri seviyor çocuklar, o yüzden bundan da umutluyum :))) bi iki kere yeseniz alışırsınız tekrar bence,, kanınızda var bi kere :))

Ayrıntılı, detaylı ultrason vs dediğimiz şey o.. buradaki herkes giricek bildiğim kadarıyla. İlk biz girdik sanırım. Ultrasondan farkı yok, daha ileri bir tarama yapıldığı için daha uzun sürüyor sadece. Yöntem aynı yani.. bütün organları taranıyor gibi düşünün.. bir de bir hafta önden bir hafta arkadan gitme mevzularına takılmayın.. hamilelik son adet dönemimize göre hesaplandığı için o tarz oynamalar oluyor, sürekli değişiyor,, rutininizi yahut doğum tarihini fazla etkileyen bir durum değil yani..

Hamilelikte buyuk balik yemeyin,icinde cıva orani yuksek oldugu icin bebege zararli diyor internette. Sizler hangi baliklari yiyorunuz?
Ben normalde de hamsiciyim. Sadece hamsiyi yemekten zevk aliyorum.

Bu aralar favorim şu mavi yeşilin mısır ve pirinç patlakları. hem çerez gibi, oyalıyor, hem de tok tutuyor

Eklentiler

• IMG_1797.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 10
3bpyutlu 4bpyutlu ultrason ile ayrıntılı aynı şey mi kızlar yanı ayrıntılıda yüz hatları falab belli oluyor mu yoksa onu ekstra para ödeyip özelde mi yapıyorlar

Hamilelikte buyuk balik yemeyin,icinde cıva orani yuksek oldugu icin bebege zararli diyor internette. Sizler hangi baliklari yiyorunuz?
Ben normalde de hamsiciyim. Sadece hamsiyi yemekten zevk aliyorum.

Bugün çipurayla levrek yedik biz mesela... ilk hamileliğimde de en çok onları yedim... doktor da hangi balığı istersen ye yedi kısa ve net bir şekilde :) internette okuduğum çoğu şeyi pek dikkate almıyorum ben yalnız.. doktorum ne derse onu yaparım genelde :) ama dip balığı normalde kızıma da yedirmem, o yüzden söylemiyoruz hiç; fakat diğerlerini yiyorum.

3bpyutlu 4bpyutlu ultrason ile ayrıntılı aynı şey mi kızlar yanı ayrıntılıda yüz hatları falab belli oluyor mu yoksa onu ekstra para ödeyip özelde mi yapıyorlar

Tek farkları 4 boyutlunun eşzamanlı olması. Bebeğin hareketlerini de net gösteriyor. Doktorunuzda cihazın olup olmadığına bağlı, ama her özel doktorda da yok.. sanırım bu şey gibi, hani bazı diş doktorları yirmi sene aynı cihazı kullanır da bazısı sürekli işine yatırım yapar yeniler vs ya, ona benziyor biraz :)

Cipura ve levregin hic bir zarari yok cnm dedigin gibi yalnizca dip balikları yasak... ben de zaten kucuk balik hic sevmem esimde ayni benim gibi bizim eve iki balik giriyor biri cipura digeri de levrek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…