Saydiklarinizin hic birisini yemiyorym hatta yiyemiyorumdaha cok sebze et yemege calisiyorum ama ictigim su bile dokunuyo malesef
Cipura ve levregin hic bir zarari yok cnm dedigin gibi yalnizca dip balikları yasak... ben de zaten kucuk balik hic sevmem esimde ayni benim gibi bizim eve iki balik giriyor biri cipura digeri de levrek.
Ben de hiç doymuyorum ve sürekli bir şeyler yemek istiyorum. Grissiniler var ya onu yoğurtla yiyorum genelde kesiyor bir süreliğine:)) Ama siz çok sağlıklı besleniyorsunuz ben öyle değilim. Bebek için çok üzülüyorum ama kendimi durduramıyorum. Fast Food çok seviyorum ve haftada 1 ya da 2 haftada 1 kez yiyorum sanırım. Bir de şekerli yiyecekler gofret, kek, pasta tüketiyorum. Ne olacak bilmiyorum bu halimSanırım ben de o sorumsuz annelerden olacağım.
Günaydınnnn rüyalar rüyalar bütün gece rüya alemlerinde dolaşıyorum ben hala
Ben de hiç doymuyorum ve sürekli bir şeyler yemek istiyorum. Grissiniler var ya onu yoğurtla yiyorum genelde kesiyor bir süreliğine:)) Ama siz çok sağlıklı besleniyorsunuz ben öyle değilim. Bebek için çok üzülüyorum ama kendimi durduramıyorum. Fast Food çok seviyorum ve haftada 1 ya da 2 haftada 1 kez yiyorum sanırım. Bir de şekerli yiyecekler gofret, kek, pasta tüketiyorum. Ne olacak bilmiyorum bu halimSanırım ben de o sorumsuz annelerden olacağım.
Tersle bence öyle insanları, "doktorum normal olduğunu düşünüyor, başka kimseyi dinleme dedi" de mesela. Doğrudan tersleyemiyorsan da laf arasında "herkes çok bilmiş, onu bunu yeme diyorlar. Önüne gelen doktor kesilmiş sinir oluyorum. Kime ne be doktorum laf etmiyorsa" falan da diyebilirsin başkasına kızmış gibi. Çünkü kimsenin moralini bozmaya hakkı yok.3 kilo aldım bende gobekte çıktı aslında sorun etmiyorum ama etrafımda kiler nedense benden çok ediyor lar az ye dedi geçen biri kendiside benden kilolu bu arada neymiş o bu haftalarda hiç kilo almamış birde son aylardan korkuyorum ben çok alırsam diye ama yaza denk gelicek diye umutluyum birazfa
Bu aralar favorim şu mavi yeşilin mısır ve pirinç patlakları. hem çerez gibi, oyalıyor, hem de tok tutuyor
Hamilelikte buyuk balik yemeyin,icinde cıva orani yuksek oldugu icin bebege zararli diyor internette. Sizler hangi baliklari yiyorunuz?
Ben normalde de hamsiciyim. Sadece hamsiyi yemekten zevk aliyorum.
o tecrübeli annelerin atasözü zaten. Ben ilk dört ay hiiiiiç kilo almamıştım3 kilo aldım bende gobekte çıktı aslında sorun etmiyorum ama etrafımda kiler nedense benden çok ediyor lar az ye dedi geçen biri kendiside benden kilolu bu arada neymiş o bu haftalarda hiç kilo almamış birde son aylardan korkuyorum ben çok alırsam diye ama yaza denk gelicek diye umutluyum birazfa
Normalde renkli ultrasonda da belli oluyor ya yüz hatları. Aynen o kadar belli işte. Sadece organlarına ayrıntılı bi şekilde bakıyor perinatolog ya da radyoloji uzmanı.3bpyutlu 4bpyutlu ultrason ile ayrıntılı aynı şey mi kızlar yanı ayrıntılıda yüz hatları falab belli oluyor mu yoksa onu ekstra para ödeyip özelde mi yapıyorlar
Evet aşırı bir tüketim yok ama insan vicdan azabı hissediyor. Bazen avmlere gidince çocuğunu fastfood yedirmeye getirmiş aileleri görünce hep kızardım. Küçücük çocuğa fastfood yediroyorlar diye. Şimdi kendim aynı şeyi yapıyormuş gibi hissediyorum o yüzden üzülüyorum.Yok yok öyle demeyin,,, ben de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama arada bi fast food yiyorum yine de mesela, neden sorumsuz olasınız ki, insanın canı istiyor bazen. Çok normal... ben az önce cips istedim çok fena, Getir'den söyledi eşim, yedim yarım paketi bi güzel :) o kadarını tolere eder vücutlarımız, merak etmeyin. Tabi alışkanlık haline de getirmemek lazım :) En mühim olan almanız gereken besinleri yeterince almanız, tabi şekeri de azcık kısın ki sizde yahut bebekte obezite veya diyabet oluşmasın.
Ona koku gelmesi aşerme oluyor sanırım:) En azından yalnız olmadığımı hissettim abur cubur yeniyor demek ki. Zaten insan kendini durduramıyor sanki hamileykenYa insanın canı çekiyor illa ki, yiyor bir şeyler. Ben de mesela fast food yemiyorum ama dün koca bir paket cips yedik, hatta gündüzden çıkartıp film izlediğimiz odaya koydum ki hem gözüm görmesin hem de koca paketi tek bitirmeyeyim eşim de destek olsun diye. Yapılıyor arada yani, can bu çekiyor. Bir de burnuma burnuma kokusu geliyor sanki fabrikası evin yanında da o kokuyor, o kadar yakından geliyor.
Tersle bence öyle insanları, "doktorum normal olduğunu düşünüyor, başka kimseyi dinleme dedi" de mesela. Doğrudan tersleyemiyorsan da laf arasında "herkes çok bilmiş, onu bunu yeme diyorlar. Önüne gelen doktor kesilmiş sinir oluyorum. Kime ne be doktorum laf etmiyorsa" falan da diyebilirsin başkasına kızmış gibi. Çünkü kimsenin moralini bozmaya hakkı yok.
Ben de bunu yiyordum eskiden, sonra eti gong'u buldum bıraktım bunu. O light değil ama, çok daha lezzetli geliyor. Az biraz vicdan azabı hissettiriyor ama o kadar lezzetli ki meret gözüm görmüyor.
Ben çok sağlıklı şeylerin yanında abur cubur da yiyorum şahsen :) Yalnız değilsin. Ya altı üstü bisküvi yiyorum çayın yanında keşke evde yapsan sağlıklısını yesen diyen tipler var. Hep onlar böyle hissetmene sebep. İnsanız biz de sonuçta can çekiyor yani. Hep Canan Karatay bozdu psikolojimizi :) o yasak bu kanser yapar onu yemeeee diye diye :)Evet aşırı bir tüketim yok ama insan vicdan azabı hissediyor. Bazen avmlere gidince çocuğunu fastfood yedirmeye getirmiş aileleri görünce hep kızardım. Küçücük çocuğa fastfood yediroyorlar diye. Şimdi kendim aynı şeyi yapıyormuş gibi hissediyorum o yüzden üzülüyorum.
Ona koku gelmesi aşerme oluyor sanırım:) En azından yalnız olmadığımı hissettim abur cubur yeniyor demek ki. Zaten insan kendini durduramıyor sanki hamileyken
Ahahaha çok güldüm ya cidden baya aksiyon olmuş:))) Ya işte insan ne yapsa da aslında hazır bir şeyler tüketiyor. Sonuçta hepsinin içinde koruyucu maddeler filan var. Ne kadar sağlıklı besleniyoruz ki sanki...Ben çok sağlıklı şeylerin yanında abur cubur da yiyorum şahsen :) Yalnız değilsin. Ya altı üstü bisküvi yiyorum çayın yanında keşke evde yapsan sağlıklısını yesen diyen tipler var. Hep onlar böyle hissetmene sebep. İnsanız biz de sonuçta can çekiyor yani. Hep Canan Karatay bozdu psikolojimizi :) o yasak bu kanser yapar onu yemeeee diye diye :)
rutine bağlayıp hergün cips kola gazoz vs tüketmek tabi ki çok yanlış ama arada can çekiyor yapıcak bişey yok tadımlık yicez yani. Benim de geçen gün bir model cip çekti canım. Söylemiyeyim canınız çekmesin :) ama nasıl hayalini kuruyorum. Oğluma cips kötü cips zararlı diye diye 4 senedir bende soğumuştum kendisinden ama anılarım canlandı birden gözümde :) 1 2 kere daha kaçamak yapmıştım hamileliğimde. Eşime söyledim izin vermedi bu sefer. dinlemesem vicdan azabı çektirecek şimdi bana biliyorum. Hiç çekemem :) Ya hamileyim ben diyorum yok. Gittim aldım attım çantama evde kimse yokken gizli gizli yedim paketi de sakladım şarapçılar gibi :) çöpü de işyerimde attım :) çok aksiyon oldu bana :)
ne eksin ama bu gece mesela çatır çatır çubuk kraker yedimgunaydin. aynen ben de her gece ayri bi ekşın var
ne eksin ama bu gece mesela çatır çatır çubuk kraker yedimgeçen gece bebiş doğmuş dışarda kucağımda geziyorum yağmur yağdı ay dedim bı battaniye bile almamasim nasıl anayim ben )))
Ay evt o tarz seyleri ben de goruyorum 2 gun once birine kılıç sapliyordum. 21. Yy da kilıçahaha :)) benim rüyalar bu kadar masum olmuyor ya. alatsam film gibi. geçen gece birisine suikast düzenleyecekken basıldım mesela. bide mal gibi delilleri falan herşeyi ortada bırakmışımdün geceki bundan da sevimsiz bi rüyaydı hiç anlatmayayım.
Canım aynı durumu yaşadım röntgen çekemem dedi kanal tedavisi olmuştu ağrıyan dişim mecburen çektirdim çektir bence kurtulKızlar öğlenden beri dayanılmicak dereceden diş ağrısı çekiyorum ilaç içme taraftarı değilim ama 5 gibi parol içtim bana mısın demedi.geçen haftada aynısını yaşadım 2 gün uyuyamadım diş doktoruna gittik bişey yapamadı röntgen çekemediğinizden için dışardan görünen bişey Yok ama ben ağrıdan ağlıyorum dayanamıyorumkaranfil koyuyordum dilime azalmıştı son zamanlarda hiç kalmamıştı bugün tekrar başladı napcam bi fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?