2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

MAVI_BEYAZ hahahahahaha kendimi gördüm sende,gecenler de aynen bnmde nasıl canım cips cektii ama öyle böyle degil,aldım dayanamadım... daha markette actım yemeye basladım sonra kalanını da senin gibi evde gizli gizli yedim ,bir de sözüm ona çok zararlı olmasın diye zar azar yiyiorum vicdanımı rahatlatıyorum :) Allahım yaa iyice cocuk gibi olduk hee

Benim de aksiyon eksik olmaz rüyalarımda, ya kaçarım ya kaçırırım, ya deprem olur ya hırsız girer, ya büyücü ya vampirler bela olur. Aksiyon ve fantastik yapım meraklısı bir insan olunca ister istemez rüyalarım da etkileniyor. Bugün bıraksam aksiyon okuyup izlemeyi 10 yıl daha yetecek birikimim var.

Ben de maalesef onu yapiyorum hem de iki haftada bir

Cok iyi ya

Amin çok sağolun :) doktoruma ben güveniyorum tabiki inş tahminler değişmez :) bundan önce tahminler de bulundu 14 ve 15. Haftada kesin söyleriz dedi bende kesin olsun dedim 15. Haftama aldım 1 hafta sonra ögrenicez bakalım inş Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin :)

3 boyutlu ultrason a 3 ucuzler giriyor mu? Eger giriyorsa 3 boyutluyu cinsiyet icin bekleyin bence. Dr ne kadar iyi olursa olsun organ gelisimi bazen gec oluyor ultrason cihazi da onemli tabi.

Benim de rüyalar tam gaz. Dünkinde doktora gidiyordum 7 aylık olmuşuz doktor bu kadar durduğu yeter alalım artık diyor :)

Ay evt o tarz seyleri ben de goruyorum 2 gun once birine kılıç sapliyordum. 21. Yy da kilıç

assassin olmuşuz haberimiz yok

hayır ben de severim fantastik şeyleri hele film falan izlemeyeyim gecesine rüyamda tekrar yaşarım onları :) eşim de dalga geçer yaşadık bu gece diye ama bu ara film falan da izlemedim. nerden yerleşiyo kafama anlamıyorum :) bırak bide gördüğüm insanları ne rüyada ne gerçekte tanımıyorum

Ay çok alemsin :) herkesin karakteriyle alakalı işte ben mesela marketin kapısından döndüğümü hatırlarım evde unuttugum listem için :) ama hangisi doğrudur bence tartışılır birazda çok kafaya takmamak lazım :) bazen ben bebekler için yapacağım listeyi düşündükçe resmen kafam yanıyor :) :)

Çok teşekkür ederim aslında bende üçüz olduklarını öğrendiğimde yüreğim ağzımda gezdim baya bir süre :) ama çok şükür şimdi iyi hissediyorum elimizden gelen herşeyi yapıp tevekkül etmek lazım :) seninde için rahat olsun Rabbim ol demişse eğer yardımcımız da olur inş

Masallah cnm hosgeldin aramiza insallah ucuzlerini alıtsn saglıcakla kucagina ücuz cok farklı olmalı hrrlde üc tane melek
Hosbuldum cnm çok sağol Rabbim hepimize meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş . İlk başlarda çok farkında değildim aslında ama ultrasonda üçününde ayrı ayrı hareketlerini görmek çok ayrı bir mutluluk gerçekten .zaten bu riskli yolda bana onları görmek umut oluyor :)

Evet cnm senin ismin banada çok tanıdık geldi .amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza cnm. Benim basta 4+3 ken iki kese oldugu icin biz ikiz saniyorduk normalde kalp atışları için de 6+3 Ken gidicektim fakat 5+5 Ken gece kanamam oldu ve o gece öğrendim hem üçüz olduğunu hemde kalp atislarinin olduğunu .fakat bir arkadaşım da 8. Haftada dinledi kalp atışını .kişiden kişiye değişiyor cnm için rahat olsun inş diğerinin de kalp atışını duyarsın .kaçıncı haftandasin cnm ?

3 boyutlu ultrason a 3 ucuzler giriyor mu? Eger giriyorsa 3 boyutluyu cinsiyet icin bekleyin bence. Dr ne kadar iyi olursa olsun organ gelisimi bazen gec oluyor ultrason cihazi da onemli tabi.
Benim doktorum riskli gebelikler uzmanı cnm o yüzden 6 haftaliktan itibaren hem normal hemde 4 boyutlu da gösteriyor .aleti de çok iyi ama tabiki yanılmalar da olabilir yani inşallah yanılma olmaz diye dua ediyorum çünkü 15. Haftada kesin söyleriz dedi doktorum o günden sonra beni tutabilene aşk olsun . En kötü artık evin içinde giydiririm kıyafetleri

bende öyle olucam sanırım oyüzden mümkün olduğunca işten geç çıkmak istiyorum tabi dayanamam hem yol hem sıcak sanırım bende hziranın sonuyla artık bırakırım diye düşünüyorum ama aklım hep işte olucak bebek doğunca belki unuturum diye avutuyorum kendimi çok teşekkür ederim moral oldu bana bu yazın sen şimdi ne yapacaksın tamamenmi bırakacaksın yoksa devammı aslında ben çalışmaya devam etmek için eşimle baya bi uğraştım ama ikna edemedim yol problemim çok fazla olduğu için cumarteside çalışıyorum çocuğa hiç vaktim olmuycak böylesi daha hayırlı demekki diyorum maddi açıdan zorlanmazsam alışırım kolay diyorum bakalım:)?

Aa maşallah 3 üz var grupta harika
İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız

:)) yapmadım wala ben liste falan yine; bi kere başladım , çöp kutusu yazdım kaldım :))) hiçbişey gelmedi aklıma :)) ama önümüzdeki hafta mecburen izne çıkmam gerekebilir, öyle olursa en azından hazır bi liste bulayım da ne var ne yok bi elden geçirip tik mik koyayım diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…