Ben çok sağlıklı şeylerin yanında abur cubur da yiyorum şahsen :) Yalnız değilsin. Ya altı üstü bisküvi yiyorum çayın yanında keşke evde yapsan sağlıklısını yesen diyen tipler var. Hep onlar böyle hissetmene sebep. İnsanız biz de sonuçta can çekiyor yani. Hep Canan Karatay bozdu psikolojimizi :) o yasak bu kanser yapar onu yemeeee diye diye :)
rutine bağlayıp hergün cips kola gazoz vs tüketmek tabi ki çok yanlış ama arada can çekiyor yapıcak bişey yok tadımlık yicez yani. Benim de geçen gün bir model cip çekti canım. Söylemiyeyim canınız çekmesin :) ama nasıl hayalini kuruyorum. Oğluma cips kötü cips zararlı diye diye 4 senedir bende soğumuştum kendisinden ama anılarım canlandı birden gözümde :) 1 2 kere daha kaçamak yapmıştım hamileliğimde. Eşime söyledim izin vermedi bu sefer. dinlemesem vicdan azabı çektirecek şimdi bana biliyorum. Hiç çekemem :) Ya hamileyim ben diyorum yok. Gittim aldım attım çantama evde kimse yokken gizli gizli yedim paketi de sakladım şarapçılar gibi :) çöpü de işyerimde attım :) çok aksiyon oldu bana :)
ahaha :)) benim rüyalar bu kadar masum olmuyor ya. alatsam film gibi. geçen gece birisine suikast düzenleyecekken basıldım mesela. bide mal gibi delilleri falan herşeyi ortada bırakmışımdün geceki bundan da sevimsiz bi rüyaydı hiç anlatmayayım.
Ben de maalesef onu yapiyorum hem de iki haftada birMAVI_BEYAZ hahahahahaha kendimi gördüm sende,gecenler de aynen bnmde nasıl canım cips cektii ama öyle böyle degil,aldım dayanamadım... daha markette actım yemeye basladım sonra kalanını da senin gibi evde gizli gizli yedim ,bir de sözüm ona çok zararlı olmasın diye zar azar yiyiorum vicdanımı rahatlatıyorum :) Allahım yaa iyice cocuk gibi olduk hee
Cok iyi yaBen çok sağlıklı şeylerin yanında abur cubur da yiyorum şahsen :) Yalnız değilsin. Ya altı üstü bisküvi yiyorum çayın yanında keşke evde yapsan sağlıklısını yesen diyen tipler var. Hep onlar böyle hissetmene sebep. İnsanız biz de sonuçta can çekiyor yani. Hep Canan Karatay bozdu psikolojimizi :) o yasak bu kanser yapar onu yemeeee diye diye :)
rutine bağlayıp hergün cips kola gazoz vs tüketmek tabi ki çok yanlış ama arada can çekiyor yapıcak bişey yok tadımlık yicez yani. Benim de geçen gün bir model cip çekti canım. Söylemiyeyim canınız çekmesin :) ama nasıl hayalini kuruyorum. Oğluma cips kötü cips zararlı diye diye 4 senedir bende soğumuştum kendisinden ama anılarım canlandı birden gözümde :) 1 2 kere daha kaçamak yapmıştım hamileliğimde. Eşime söyledim izin vermedi bu sefer. dinlemesem vicdan azabı çektirecek şimdi bana biliyorum. Hiç çekemem :) Ya hamileyim ben diyorum yok. Gittim aldım attım çantama evde kimse yokken gizli gizli yedim paketi de sakladım şarapçılar gibi :) çöpü de işyerimde attım :) çok aksiyon oldu bana :)
Amin çok sağolun :) doktoruma ben güveniyorum tabiki inş tahminler değişmez :) bundan önce tahminler de bulundu 14 ve 15. Haftada kesin söyleriz dedi bende kesin olsun dedim 15. Haftama aldım 1 hafta sonra ögrenicez bakalım inş Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin :)tabiki çok keyifli :) evet sizin öyle bir durumunuz olduğu için çok da erken sayılmaz aslında. ama mobilya ve araba için özellikle, cinsiyete bağlı renk ve model seçimleri yapacaksanız cinsiyetlerin kesinleşmesini bekleyin derim. bir kaç arkadaşın bebeklerinin cinsiyet tahminlerinde değişiklik oldu :) kıyafet için de unisex olanlarla başlayabilirsiniz aslında. 3 tane olunca masraf da çok allah kolaylık versin :))
3 boyutlu ultrason a 3 ucuzler giriyor mu? Eger giriyorsa 3 boyutluyu cinsiyet icin bekleyin bence. Dr ne kadar iyi olursa olsun organ gelisimi bazen gec oluyor ultrason cihazi da onemli tabi.Amin çok sağolun :) doktoruma ben güveniyorum tabiki inş tahminler değişmez :) bundan önce tahminler de bulundu 14 ve 15. Haftada kesin söyleriz dedi bende kesin olsun dedim 15. Haftama aldım 1 hafta sonra ögrenicez bakalım inş Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin :)
Ay evt o tarz seyleri ben de goruyorum 2 gun once birine kılıç sapliyordum. 21. Yy da kilıç
Benim de aksiyon eksik olmaz rüyalarımda, ya kaçarım ya kaçırırım, ya deprem olur ya hırsız girer, ya büyücü ya vampirler bela olur. Aksiyon ve fantastik yapım meraklısı bir insan olunca ister istemez rüyalarım da etkileniyor. Bugün bıraksam aksiyon okuyup izlemeyi 10 yıl daha yetecek birikimim var.
Ay çok alemsin :) herkesin karakteriyle alakalı işte ben mesela marketin kapısından döndüğümü hatırlarım evde unuttugum listem için :) ama hangisi doğrudur bence tartışılır birazda çok kafaya takmamak lazım :) bazen ben bebekler için yapacağım listeyi düşündükçe resmen kafam yanıyor :) :)ben de böyle listeli düzenli yaşayanlara müthiş özenirim ya. hiç beceremediğim birşey... zaten burada ne kadar çok beceremediğim şey olduğunu keşfediyorum sürekli :)))) gerçekten aslında liste işi hem kolaylaştırıyor hem de ekonomikleştiriyor. çünkü kafa bir kere karışınca ipin ucu da kaçıyor. bi tek hastane çantası için listeden faydalanabilmiştim ilk doğumda, o da forumdaki grupta topluca biraraya getirdiğimiz ortak bi liste gibiydi zaten :))))
Çok teşekkür ederim aslında bende üçüz olduklarını öğrendiğimde yüreğim ağzımda gezdim baya bir süre :) ama çok şükür şimdi iyi hissediyorum elimizden gelen herşeyi yapıp tevekkül etmek lazım :) seninde için rahat olsun Rabbim ol demişse eğer yardımcımız da olur inşMerhaba arkadaşlar, son bir kaç gün bir hayli yoğundu yazamadım bir hayli hızlı ilerlemessiniz.okumaya calistim kacirdiklarimi alisveris yapanlar var herkes güzel günlerde kullansın inşallah. Cinsiyet öğrenenler var hayırlı olsun bebisler. değişen, değişebilen cinsiyetler var gönlünüzde ne varsa o olsun ve sağlıklı olsunlar her şeyin başında.
arch2401 surpriz yapmış bebek hayırlısı diyelim ayrintiliya çok kalmamış. @balbocegim2 dualarımız seninle hem bebeğin hem seni iyi olacaksın iyi düşün.
sezenorhan ucuz gelmiş hoşgelmis bende ikiz olarak gruba ilk katılandım. Sağlıklı sıhhatli ve zamanında kucağına alman dileğiyle. Ben ikiz olarak yüreğim ağzımda geziyorum Allah sana kuvvet versin gerçekten.
Bu arada ankette bir ikiz daha gözüküyor ona denk gelmedim atlamış olabilirim o arkadaşa da hayırlı olsun.
Hosbuldum cnm çok sağol Rabbim hepimize meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş . İlk başlarda çok farkında değildim aslında ama ultrasonda üçününde ayrı ayrı hareketlerini görmek çok ayrı bir mutluluk gerçekten .zaten bu riskli yolda bana onları görmek umut oluyor :)Masallah cnm hosgeldin aramiza insallah ucuzlerini alıtsn saglıcakla kucagina ücuz cok farklı olmalı hrrlde üc tane melek
Evet cnm senin ismin banada çok tanıdık geldi .amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza cnm. Benim basta 4+3 ken iki kese oldugu icin biz ikiz saniyorduk normalde kalp atışları için de 6+3 Ken gidicektim fakat 5+5 Ken gece kanamam oldu ve o gece öğrendim hem üçüz olduğunu hemde kalp atislarinin olduğunu .fakat bir arkadaşım da 8. Haftada dinledi kalp atışını .kişiden kişiye değişiyor cnm için rahat olsun inş diğerinin de kalp atışını duyarsın .kaçıncı haftandasin cnm ?canımm başka bi konular da yazışmıştık seninle çok önceden çok sevindim hemde üçüzün olacakmış rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ben bişi sormak istiyorum sana benim de kese var birini kalp atışlarını duyduk diğerini duyamadık daha sen kıçıncı hafta da duydun ve hepsini aynı anda duyabildin mi
Benim doktorum riskli gebelikler uzmanı cnm o yüzden 6 haftaliktan itibaren hem normal hemde 4 boyutlu da gösteriyor .aleti de çok iyi ama tabiki yanılmalar da olabilir yani inşallah yanılma olmaz diye dua ediyorum3 boyutlu ultrason a 3 ucuzler giriyor mu? Eger giriyorsa 3 boyutluyu cinsiyet icin bekleyin bence. Dr ne kadar iyi olursa olsun organ gelisimi bazen gec oluyor ultrason cihazi da onemli tabi.
ilk bebekte ben de öyle yaptım, hamileliğin son ayında işe veda ettim ve aşırı üzüldüm... hatta hamileliğimin son ayı boyunca durmadan bunu düşündüm. napıcam, eve nasıl alışıcam vs ... tamamen de alışamadım hiçbi zaman,,, yani bi taraftan gün saydım geri dönmek için.. ailem de net şekilde bırakmamı istedi,, annem ben bakamam, ihtiyacın yok otur evinde dedi kısacası.. başkasına da güvenemedim iki buçuk yaşına kadar... ama sen aynı şekilde dert etme kendine diye şunu mutlaka yazmak istedim, ilerde ''iyiki kendim bakmışım çocuğuma'' diyeceksin. emin ol... ben üniversitede de mümkün olduğunda çalıştım, hatta yüksek lisans yaparken kendi küçük mağazamı açmıştım... bir ayım dahi okumadan yahut işsiz geçmemişti hayatta. asla alışamam, deliricem diyodum ama öyle olmadı. zaten hayattaki en zor iş bir bebeği büyütmek. yani aslında hakkıyla annelik yapan bir kadın için en kilit görevden, en üst düzey yöneticinin dahi yürüttüğü bir projeden çok daha zor ve önemli. ve işin bir noktasında durup etrafa baktığında annesiyle büyüyen çocuğun farkını görüp sevineceksin. bizim çocuk doktorumuz çok ileri görüşlü, yenilikçi bi adamdır mesela.. geleneksel değildir pek yani. ama bu konuda bana net şekilde imkanı olan anne 3 yaşına kadar çocuğuna kendi bakmalı, ihtiyacın yoksa kreşe vs bile verme, tamamen kendin bak dedi. evet 3 sene iş hayatı için önemli bir boşluk, hatta gerileme belki ama bebeklerimiz için müthiş önemli bir aşama. şimdi bile bazen geç gidiyorum işten,, bi saat görüyorum sonra uyuyo ya çok üzülüyorum. ertesi gün mutlaka ya sabah geç çıkıyorum ya akşam erken dönüyorum :))))
Hayırlısı olsun diyelim o zaman. Tabiki evde çocuğu kendi büyütmesi insanın çok daha iyi bakıcıdansa. Eşinizi çok iyi anlıyorum. Belki çocuk varken farklı olur. Sonuçta 7/24 zamanınızı verebileceğiniz bir varlık olmuş olacak:)
Aa maşallah 3 üz var grupta harikaEvet cnm senin ismin banada çok tanıdık geldi .amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza cnm. Benim basta 4+3 ken iki kese oldugu icin biz ikiz saniyorduk normalde kalp atışları için de 6+3 Ken gidicektim fakat 5+5 Ken gece kanamam oldu ve o gece öğrendim hem üçüz olduğunu hemde kalp atislarinin olduğunu .fakat bir arkadaşım da 8. Haftada dinledi kalp atışını .kişiden kişiye değişiyor cnm için rahat olsun inş diğerinin de kalp atışını duyarsın .kaçıncı haftandasin cnm ?
Erkek anaları ne isim düşündünüz kopya çekebilir miyim
Ay çok alemsin :) herkesin karakteriyle alakalı işte ben mesela marketin kapısından döndüğümü hatırlarım evde unuttugum listem için :) ama hangisi doğrudur bence tartışılır birazda çok kafaya takmamak lazım :) bazen ben bebekler için yapacağım listeyi düşündükçe resmen kafam yanıyor :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?