2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim ben ömer düşünüyorum. ama ayrica metehan kayra kerem ismo güzel pek modern isimci defilim galiba
Aslında ben de klasik isimleri seviyorum. Bana kalsa Adem, Furkan gibi isimler koyardım ama eşimle isim konusunda uyuşmuyoruz en son metehanda kaldık. Öztürkçe isimler de hoşuma gidiyor. Ondan önce Kağan ismini düşünmüştük. Ömer ismi de çok güzel. İsimleri ile doğsunlar büyüsünler inş.

Kizlar 18 haftamiza girdik az once sirtimdan karnima agri girdi ve gecti bir daha olmadi simdilik yani sozdede Boyle oluyomu ? Kotu biseymiydi acaba

Allah'tan sevimsiz rüyalar son buldu bir ara gece uykusu uyuyamiyordum kabuslardan

Kızlar vakiki de ikili 70-70 muslinler 25 3lu kısa kollu citlitlilar 26 emzirme önlüğü 20 TL emzirme önlüğünü kesin alicam yanlız muslinler de kararsız kaldim

1 kere oldu simdi 1 saat gecti bir daha olmadi AMA korktum
Ben supheli bir agrim oldugunda magnesium tabletini suya atip iciyorum cnm normalde zaten gunde bir iciyorum.
Ama diyelim supheli bir agri duydum 1 tane daha aliyorum. Zararsiz birsey zaten 2 adete kadar suya katilip tuketilebiliyor. Magnorm marka yarin eczaneden edin istersen.

Günaydın kizim su çiçeği çıkarıyor galiba tamda emin değilim ama bana gecermi bilmiyorum küçükken cikarnustim

Günaydın kizim su çiçeği çıkarıyor galiba tamda emin değilim ama bana gecermi bilmiyorum küçükken cikarnustim
Kucukken cikardiysan bagisikligin vardir diye dusunuyorum. Dr a gene de sormak lazim. Bir de bu hastaliklarin 3 5 gun kulucka suresi oluyor. O 3 5 gun once kapmistir onu. Gecmiş olsun

benim kızıma kv bakiyor...onun mantigi şöyle...cocuklarin yemek durumu aradan çıkarılması gereken bir vakit ve once çocukları doyuralım aradan çıksın...bizde otutup rahat rahat yemek yiyelim...haaa yemek yemezlerse de bisküvi de olur...hani karni doysun ama be yediği önemli değil onun için...anlat anlat anlamaz anlamadida...anne oda seninle sofraya otursun... bir sofra başında gecirsin cocuk yemek vaktini...anlasin oda yemek yedigini yenecegini...sadece pazar günleri kendim baktığım günler yaptim bunu ama cok zor cocuk alismis ayakta gezerek peşinde dolasarak yedirilmesine...
ben bakmak isterdim kizima cok pismanim ama maddi durumdan dolayi ise donmek zorunda kaldim...simdi kizim yaşıtlarına göre hem boy hem kilo olarak cok cok geride... gelisimi geri...
insallah az kaldi allah nasip ederse ikisine de ben bakicam ...

Kucukken cikardiysan bagisikligin vardir diye dusunuyorum. Dr a gene de sormak lazim. Bir de bu hastaliklarin 3 5 gun kulucka suresi oluyor. O 3 5 gun once kapmistir onu. Gecmiş olsun
Teşekkürler evet kuluçka dönemi 1 haftayı buluyormus daha önce çıkarmış kişilerin tekrar çıkarması düşük ihtimal diyor çıkaran asilaniyormus cunki bağışıklık kazanıyor bakalım doktor ne diyecek

canim geçmiş olsun...bagisikligin varmis sana bulasmaz...cocugundanda uzak duramazsin zaten...bulassaydi zaten 3 gun icibde gecerdi sanada ama tabi bagisikligin olmasaydi bile onun icinde koruyucu igneler var...doktorunla görüş...bilir kisinin yonlendirmesi daha mühim

Birinin yanina gelmesi mumkun mu? Gene de cok yaklasmasan iyi olur en azindan dra sorana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…