2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bana da onu önerdi doktorum, kendim de bunu kullandım dedi. O yüzden ben kullanıyorum şimdilik memnunum. Tabi çatlak için daha erken, inşallah doğuma kadar hep memnun kalırım.

Internetten baktim da farkli ambalajlari var kremin. Eger fotograf yuklemenin sakincasi yoksa kutusunun fotosunu yukler misin?

bi süre sonra bıkıp bırakıyor insan benim de 15 senedir var bu dert.. kanıksadım artık :))) geçmiş olsun

bi süre sonra bıkıp bırakıyor insan benim de 15 senedir var bu dert.. kanıksadım artık :))) geçmiş olsun

Aynen oyle,haftada 2 gun bursanin bir ucundan obur ucuna gittim geldim ama ne fayda. Hatta elimin ustunde yoktu,makinaya girdikten sonra cikti
Stres en buyuk etken. Doktor icini uzmeyeceksin dedi. Nasil uzmeyecektim o zamanlar!!!
Doktor erken menopoz demis,tup bebek demis,negatif sonuclar aliyorsun,gel de stres yapma. Neyseki gecti o gunler cok sukur. Elime de alismaya calisiyorum. Allah baska dert vermesin kimseye. Buna da sukur.sana da cok gecmis olsun.

Hareket hissetmeyen var mı hala benim gibi. Oğlumda bu haftada hissetmiştim. Şimdi neden hissedemiyorum ki. Kız bebeklerin hareketleri geç hissediliyor diyorlar doğru mu acaba?

Hareket hissetmeyen var mı hala benim gibi. Oğlumda bu haftada hissetmiştim. Şimdi neden hissedemiyorum ki. Kız bebeklerin hareketleri geç hissediliyor diyorlar doğru mu acaba?
Ben de hissetmiyorum 19. haftadayım ama sabırla bekliyorum :))

Ben bugün tam.net bir şekilde hissediyorum 16.haftada. kız demişti.doktor bir saattir ara ara kipirdiyor bundan önce çok nadir hissediyordum

Merhaba bizde 17 haftaliqiz :) bende 1 haftadir pit pit biseyler hissediyorum arkadaslar bu hafta hissetmem normal demi :) bide bisey sorcam canim.skldiqi zaman karnim kasiliyo oluyomu ole sikintilar sizdede ?

Merhaba bizde 17 haftaliqiz :) bende 1 haftadir pit pit biseyler hissediyorum arkadaslar bu hafta hissetmem normal demi :) bide bisey sorcam canim.skldiqi zaman karnim kasiliyo oluyomu ole sikintilar sizdede ?
Evet bu hafta hissedebilirsin ilk gebeliğimde 17de hissetmiştim ben. Kasılma ile ilgili fikrim yok ama ihmal etme böyle birşey varsa doktoruna danış. İdrar yolu enfeksiyonu falan da kasılmaya neden olabiliyormuş.

Kızlar bu aşı nasıl bir şey dün oldum dünden bu yana kolum nasıl ağrıyo ikinci dozu yaptırmayı düşünmüyorum şu ağrıdan sonra

O kadar da dinliyorum kendimi çikolata tatlı yedikten sonra ama yok. Zamanı var demek ki. Sabır :)
Daha var 19 un sonunda hissetmistim tek tuk... 21. Haftadan sonra bayagi hissedeceksin. 21 +3 deyim sik sik hissetmeye basladim aramizda 1 ay var.

Kızlar bizimde bugun kontrolümüz vardı.Bebis iyiymiş çok şükür kendini göstermedi pek ama bi güldü bize sanki açtı ağzını kocamanDoktorumuz 15+5 de kız demişti bugünde kız ondan eminim dedi..Degisecek diye korkmuştum Ama hep totosunu gördüğümüz için hala şüpheliyim 280 grammis tospik az mi ne bu haftada ama kıyas yapmak onu düşünmek istemiyorum normal dedi..11 nisanda ayrintili ultrasonumuz var.Bunlar iyi haberler..Ama kafama takılanlar da var. idrar testi yaptırdım enfeksiyon çıktı..Fitil verdi 1 tane de suda eriyen bı ilaç..ikisi de tek doz. Eczaneye almaya gittiğimde eczacı bana fitilin yanında içmem için probiyotik verdi su ağızdan alınanlardan oranin yapısını bozmasın probiyetikte almam lazım dedi satmak için mi yaptı anlamadım Lazım olsa doktor soylemezmiydi Fikri olan var mı kızlar bi de bu enfeksiyonu bitirmek için yapabilcegim bişey var mı su dışında..Bir de sat a göre 19+5 ultrsona göre 19+2 bunların bi önemi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…