Anneler ve ozellikle kv ler cocuga bakınca maalesef boyle oluyor cok duyuyorum bu tarz yakinmalari... en guzeli mumkunse kendi gobegini kendin kesmek ama mumkun olmuyor herzaman.benim kızıma kv bakiyor...onun mantigi şöyle...cocuklarin yemek durumu aradan çıkarılması gereken bir vakit ve once çocukları doyuralım aradan çıksın...bizde otutup rahat rahat yemek yiyelim...haaa yemek yemezlerse de bisküvi de olur...hani karni doysun ama be yediği önemli değil onun için...anlat anlat anlamaz anlamadida...anne oda seninle sofraya otursun... bir sofra başında gecirsin cocuk yemek vaktini...anlasin oda yemek yedigini yenecegini...sadece pazar günleri kendim baktığım günler yaptim bunu ama cok zor cocuk alismis ayakta gezerek peşinde dolasarak yedirilmesine...
ben bakmak isterdim kizima cok pismanim ama maddi durumdan dolayi ise donmek zorunda kaldim...simdi kizim yaşıtlarına göre hem boy hem kilo olarak cok cok geride... gelisimi geri...
insallah az kaldi allah nasip ederse ikisine de ben bakicam ...
benim kızıma kv bakiyor...onun mantigi şöyle...cocuklarin yemek durumu aradan çıkarılması gereken bir vakit ve once çocukları doyuralım aradan çıksın...bizde otutup rahat rahat yemek yiyelim...haaa yemek yemezlerse de bisküvi de olur...hani karni doysun ama be yediği önemli değil onun için...anlat anlat anlamaz anlamadida...anne oda seninle sofraya otursun... bir sofra başında gecirsin cocuk yemek vaktini...anlasin oda yemek yedigini yenecegini...sadece pazar günleri kendim baktığım günler yaptim bunu ama cok zor cocuk alismis ayakta gezerek peşinde dolasarak yedirilmesine...
ben bakmak isterdim kizima cok pismanim ama maddi durumdan dolayi ise donmek zorunda kaldim...simdi kizim yaşıtlarına göre hem boy hem kilo olarak cok cok geride... gelisimi geri...
GÜnaydınnnn,, erkencisin :) heyecan var galiba :)Günaydın arkadaşlar
Cnm bu bebisle hep 7 de kalkiyorumGÜnaydınnnn,, erkencisin :) heyecan var galiba :)
benim kızıma kv bakiyor...onun mantigi şöyle...cocuklarin yemek durumu aradan çıkarılması gereken bir vakit ve once çocukları doyuralım aradan çıksın...bizde otutup rahat rahat yemek yiyelim...haaa yemek yemezlerse de bisküvi de olur...hani karni doysun ama be yediği önemli değil onun için...anlat anlat anlamaz anlamadida...anne oda seninle sofraya otursun... bir sofra başında gecirsin cocuk yemek vaktini...anlasin oda yemek yedigini yenecegini...sadece pazar günleri kendim baktığım günler yaptim bunu ama cok zor cocuk alismis ayakta gezerek peşinde dolasarak yedirilmesine...
Benim de bugün kontrolüm var. Cinsiyetini göstermiyordu.bakalim bugün öğrenecek miyiz. Cok heyecanliyim
Cnm bu bebisle hep 7 de kalkiyorumama herzaman sabahlari girmiyorum. Heyecan var tabi olmaz mi
canim geçmiş olsun...bagisikligin varmis sana bulasmaz...cocugundanda uzak duramazsin zaten...bulassaydi zaten 3 gun icibde gecerdi sanada ama tabi bagisikligin olmasaydi bile onun icinde koruyucu igneler var...doktorunla görüş...bilir kisinin yonlendirmesi daha mühim
doktordan geliyoruz yeni başlangıç dedi solüsyon ve şurup verdi bir haftada rapor bana bir etkisi olmayacağını söyledi zaten kuluçka dönemi geçmiş oluyor dışarı vurmaya başlayınca asılı çocuklar daha hafif atlatiyorlarmis yanıma maalesef kimsenin gelmesi mümkün değil kimsemiz yok burda çünküBirinin yanina gelmesi mumkun mu? Gene de cok yaklasmasan iyi olur en azindan dra sorana kadar
Bana da onu önerdi doktorum, kendim de bunu kullandım dedi. O yüzden ben kullanıyorum şimdilik memnunum. Tabi çatlak için daha erken, inşallah doğuma kadar hep memnun kalırım.
doktordan geliyoruz yeni başlangıç dedi solüsyon ve şurup verdi bir haftada rapor bana bir etkisi olmayacağını söyledi zaten kuluçka dönemi geçmiş oluyor dışarı vurmaya başlayınca asılı çocuklar daha hafif atlatiyorlarmis yanıma maalesef kimsenin gelmesi mümkün değil kimsemiz yok burda çünkü
Burada bebeğim kıpır kıpırhiç bukadar net hissetmemistim gidikliyor pıtır pıtır birşeyler yapıyor gobegimde 3 gündür büyüdü 6 aylık gibiyim normalmi bukadar büyümesi acaba garip geliyor sanki ilk gebeligim
Canım doktorun ilk yaptığı testlerden birinde bu hastalıklarin bagisikliklarina bakılıyor. O testi atmadiysan bakabilirsin bağışıklığin var mı yok mu diye. Olmasa doktor uyarırdi belki diye düşünüyorumGünaydın kizim su çiçeği çıkarıyor galiba tamda emin değilim ama bana gecermi bilmiyorum küçükken cikarnustim
Hemde ne rahatlama :)) iyi olduğunu bilmek dünyalara bedel o haraket ettikçe yüzümde garip bir gülümseme oluyor :))))maşallah ona :) insan ne kadar rahatlıyor di mi hareket ettikçe ::)
Canim mustelanin el kremi var mi,kullandin mi?
Ellerim cok catliyor,arkonun icinde paraben var kullanamiyorum. Ellerinizi yuzunuzu hangi marka kremlerle nemlendiriyorsunuz?
Atmadim.Canım bulup bakiyim hemenCanım doktorun ilk yaptığı testlerden birinde bu hastalıklarin bagisikliklarina bakılıyor. O testi atmadiysan bakabilirsin bağışıklığin var mı yok mu diye. Olmasa doktor uyarırdi belki diye düşünüyorum
benim yüzümde egzama olduğu için ona göre krem ve ilaç kullanıyorumo yüzden normalde ne kullanılır onu bile unutmuşum artık :) yalnız benim cilt için gittiğim doktorum el çatlakları için dove sabun,, krem vs derdi hep nedense... herhalde içeriğini incelemiştir diye düşünüyordum ben.. bir de çok çatlaması yeterince su içmemekten de olabiliyor, onu ihmal etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?