2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Anneler ve ozellikle kv ler cocuga bakınca maalesef boyle oluyor cok duyuyorum bu tarz yakinmalari... en guzeli mumkunse kendi gobegini kendin kesmek ama mumkun olmuyor herzaman.

Bazi durumlarda mecbur kalip yakinlarimiza teslim ediyoruz cocuklarimizi. Gonul ister ki herkes belli bir yasa kendi yapsin ama iste her zaman mumkun olmuyor. Boyle bir durumda da buyuklerin anlayisli ve ozverili olmali. Anne ve babanin koydugu kurallari uygulamalilar. Anne eger evde cocuga yemek duzenini oturtmaya calisiyorsa ona yardimci olmali ve cocuga "annen ne derse o olacak" msjini vermeli. Anne babanin olusturnaya calistigi duzeni sabote etmemeli ama iste her buyuk bunu yapmiyor. Insalllah bundan sonra gonlune gore kendin bakarsin.

Üzülme hiç,, benim de bakıcıda altı aydır ve onunlayken aynı şekilde bozulmuş düzen. Bahçede falan yiyorlar bazen hatta. Önce oyun kur oturt öyle yedir , peşinden deli gibi gezme, yemediğini de bırak, başka şeylerle doyurma ki işten gelince ben telafi ederim diyorum ama hiçbi türlü anlatamıyorum. Çocuk yemeğin kendi için olduğunu bilsin, bu şekilde davranınca bizim için yediğini düşünüyor diyorum aç kalıcak diye ödüm kopuyor diyor :) Yine de çocuklar kimin yanındaysa ona göre davranıyor. Bana öyle yapamıyor mesela. O yüzden sen işi bırakınca hemen toparlar o bir de benim kızıma da zayıf diyorlar hep, oysa doktoru son gittiğimizde meyveyi bir porsiyon azaltabilirsin dedi :)))) sen başka çocuklara bakma yani hiç, doktorlar kilolu çocuk istemiyorlar hiç. Benimkinin de beli biraz ince, heralde o yüzden zayıf görünüyor diyorlar ama hiiiç takmıyorum.

Cnm bu bebisle hep 7 de kalkiyorum ama herzaman sabahlari girmiyorum. Heyecan var tabi olmaz mi

Ne güzel ama,,, yedide tek gözümü bile açamam bennnn,, dokuzda kalktığım halde sürünerek çıkıyorum evden :))) muayene de çok güzel geçer inşallah, bol bol görürsün bebişi,,, bi de cinsiyet kesinleşirse tamamdır :)))

Biz de doktorumuzun tavsiyesiyle kızı çapaya götürücez pazartesi. Gelişim testi gibi birşey yapıcaklar,, hem merak ediyorum hem de çocukları daha el kadarken yarış atına çeviriyoruz diye üzülüyorum aksi gibi kendisi de heycanlanıyo anlatınca,, sana yine sorular sorucaklar, bazı oyunlar yaptırıcaklar sorun olmaz di mi dedim sabah, kafasını sallayıp yapabilirim annecim dedi arada kaldım... çok zor randevu almak normalde, bir türlü ulaşamamıştım, o yüzden açsalar bile uzak bi zamana verirler diyordum, babam cuma günü duruma el attı pazartesi sabahı 10'a randevu vermişler... düşünüp taşınıcak zaman da kalmadı yani pek...

Birinin yanina gelmesi mumkun mu? Gene de cok yaklasmasan iyi olur en azindan dra sorana kadar
doktordan geliyoruz yeni başlangıç dedi solüsyon ve şurup verdi bir haftada rapor bana bir etkisi olmayacağını söyledi zaten kuluçka dönemi geçmiş oluyor dışarı vurmaya başlayınca asılı çocuklar daha hafif atlatiyorlarmis yanıma maalesef kimsenin gelmesi mümkün değil kimsemiz yok burda çünkü

Bana da onu önerdi doktorum, kendim de bunu kullandım dedi. O yüzden ben kullanıyorum şimdilik memnunum. Tabi çatlak için daha erken, inşallah doğuma kadar hep memnun kalırım.

Canim mustelanin el kremi var mi,kullandin mi?
Ellerim cok catliyor,arkonun icinde paraben var kullanamiyorum. Ellerinizi yuzunuzu hangi marka kremlerle nemlendiriyorsunuz?

çok geçmiş olsun,,, küçük çocuklar daha kolay atlatıyor, aşı da varsa çok iyi.. Allah beterinden saklasın diyelim..

maşallah ona :) insan ne kadar rahatlıyor di mi hareket ettikçe ::)

Günaydın kizim su çiçeği çıkarıyor galiba tamda emin değilim ama bana gecermi bilmiyorum küçükken cikarnustim
Canım doktorun ilk yaptığı testlerden birinde bu hastalıklarin bagisikliklarina bakılıyor. O testi atmadiysan bakabilirsin bağışıklığin var mı yok mu diye. Olmasa doktor uyarırdi belki diye düşünüyorum

Canim mustelanin el kremi var mi,kullandin mi?
Ellerim cok catliyor,arkonun icinde paraben var kullanamiyorum. Ellerinizi yuzunuzu hangi marka kremlerle nemlendiriyorsunuz?

benim yüzümde egzama olduğu için ona göre krem ve ilaç kullanıyorum o yüzden normalde ne kullanılır onu bile unutmuşum artık :) yalnız benim cilt için gittiğim doktorum el çatlakları için dove sabun,, krem vs derdi hep nedense... herhalde içeriğini incelemiştir diye düşünüyordum ben.. bir de çok çatlaması yeterince su içmemekten de olabiliyor, onu ihmal etmeyin

Son 6 aydir her gun 3 litre su iciyorum
Yine de catliyor ellerim.
Bahar gelince yuzumuz de ister istemez kuruyor,nemlendirmek lazim.
Benim de elimde vitiligo var. 1.5sene fototerapi gordum ama ise yaramadi. Krem falan da kullaniyordum ama o da fayda etmedi,biraktim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…