2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Rabbim hepimize sag salim kucagimiza aldiracagi gunlerimizi de gostersin ikinci kez yasiyorum bu duyguyu kizim ayri bi guzeldi bunda ayri bi guzel hepsinde farkli duygular icinde olunuyormus bunu anladim annelik bi baska ya rabbim isteyen tüm kardeşlerimizin kucaklarini bos birakmasin insallah

teşekkürler :) gerçekten bunlar önemsiz şeyler bu devirde,,, o kadar kötü hastalıklar var ki ben de çok şikayet etmemeye çalışıyorum Allah'ın gücüne gitmesin diye

12.haftada kıza benziyor dedi 16.haftada kız dedi ayrintilida ne olacak merak ediyorum :)) değişen çok fazla olunca şüpheye düşüyor insan kizimda 16.haftada kız demisti hiç şüphe olmamıştı bende :)))

Kızlar bu aşı nasıl bir şey dün oldum dünden bu yana kolum nasıl ağrıyo ikinci dozu yaptırmayı düşünmüyorum şu ağrıdan sonra
Canım soğuk uygula.benim kolda resmen yumurta gibi şişlik oldu.bende akşam buzlukta domates vardı.birkaç posete daha koydum .koluma eşarpla bağladım.acısı dindi.keşke önce yapaydım.bir haftadır fenalardaydım

Daha var 19 un sonunda hissetmistim tek tuk... 21. Haftadan sonra bayagi hissedeceksin. 21 +3 deyim sik sik hissetmeye basladim aramizda 1 ay var.
Çok değişik bir olay oldu size yazdım. Sonra eşim geldi misafir gelecek dedi. Hayda hemen kalktım evi süpür banyo Lavabo temizle. Çayın yanına birseyler hazırladım. Azıcık uzanayım dedim başladı içerde pıtpıtlar 20 dakikadır hissediyorum yavrum üzmedi beni. :)
Canım sen bugün doktora gidecektin dimi?

12.haftada kıza benziyor dedi 16.haftada kız dedi ayrintilida ne olacak merak ediyorum :)) değişen çok fazla olunca şüpheye düşüyor insan kizimda 16.haftada kız demisti hiç şüphe olmamıştı bende :)))
Benim kizimda da 16 da kiz dedi ve hic degismemisti bu pıtırcık cok ugrastirdi doktor amcalarini

Ayrintili ultrason gunumuzdu bugun hayretler icinde baka kaldik yani bu kadar guzel bisey olamaz her seyimiz yolunda allahima bin şükür darisi tüm anne adaylarımıza 12+5erkek 16+2 kiz 18+5erkek vee 22+0 erkek bebisimizi bekliyoruz
. Gözünüz aydın darısı başımıza inşallah

Canim mustelanin el kremi var mi,kullandin mi?
Ellerim cok catliyor,arkonun icinde paraben var kullanamiyorum. Ellerinizi yuzunuzu hangi marka kremlerle nemlendiriyorsunuz?
Benim cildimde egzama ve kuruluk var cilt doktoru kremli bir kür verdi. Ellerim için başka bir tedavi var sabunlu 3 çeşit kremli ama yüzüm için sadece sarı renkli coresatin verdi. Çok düzenli kullanmadığım için çok işe yaramıyor açıkçası. Ama 2 gün üst üste sürdüğümde etkisini hissediyorum. Bir de bu ilaçtan önce Nivea'nın nemlendiricisini kullanıyordum yüzümde. Düzenli kullanınca gayet nemlendiriyordu.

Internetten baktim da farkli ambalajlari var kremin. Eger fotograf yuklemenin sakincasi yoksa kutusunun fotosunu yukler misin?
Su an yükleyemem ama fırsat bulunca eklerim. Ben de internetten baktığımda bendeki kutuyu görmemiştim, çoğu eczanede de yoktu siparişle getiriyoruz dediler. Bir tanesinde bulabilirim sadece ikili bir paket. Üzerinde çatlak öncesi krem, hamileler için falan yazıyordu.

Hareket hissetmeyen var mı hala benim gibi. Oğlumda bu haftada hissetmiştim. Şimdi neden hissedemiyorum ki. Kız bebeklerin hareketleri geç hissediliyor diyorlar doğru mu acaba?
21 hafta oldu ben de hissedemedim. Siz ne güzel yazdıktan sonra hemen hissetmişsiniz, benim kız inat yaptı. Darısı hissedemeyenlerin başına.

Bende bu haftada daha net hissettim
Çok şükür Rabbime
Bir de 1 hafta önce sağlık ocağında da kalp atışını dinledim çok şükür
Ayrıntılı ultrasona kadar beklicem şimdi

Kizlar ayrintilidan geliyorum cok sukur hersey yolunda ve cok sukur bir kızım olacagi kesinlesti. Ama moralim biraz bozuk rahim agzı uzunlugum 1.8 cikti 2 nin ustunde olmasi gerekiyor normalde dr yat dedi zaten yatiyorum. Ay herseyin yolunda olduguna sevinemedim bile. Allah im sonuna kadar goturmeyi nasip etsin

Amin inşallah canım. Güzel düşün güzel olsun.

Cok sukur ki bebisin saglikliymis canim. Allahim sonuna kadar boyle gitmeyi nasip etsin. Moralini bozma. Bu durumda sanirim rahim agzina dikis atiliyormus. Caresi var yani. Bahsetti mi doktor boyle bir seyden?

Bana da 18.haftada rahim agzi uzunlugu olcecegiz dedi doktor,haftaya gidecegim.
Vajinal ultrason ile mi olctu,karindan mi?
Ikisi de olabiliyormus sanirim.

Gecmis olsun canim. Nivea nin icerigine bakayim o zaman bir de. Sagol:)

Hayırlı olsun canım kızın gözün aydın sağlıcakla al kucağına inşallah canını sıkma inşallah herşey güZel ilerler canım

doktor olumsuz birşey söylemediyse strese sokma kendini,,, yatmaya devam,,, 10 hafta daha dayansan gerisi kolay zaten. hiçbişey olmıcak inşallah. ayrıca alınabilecek başka bir önlem var mıymış peki? tekrar müdahele vs söz konusu mu yani aksi bi durum oluşursa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…