2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar ya insanda ister istemez endise kuruntu oluyo demi yani bu hormonlar yuzunden tek psikolojisi bozulan ben deilimdir umarim

İnşallah sonuna kadar iyi olacak. Dualarımız seninle

Hocam bende ilk dönem ücretsiz izin almayı düşünüyorum ohal dönemi diye çokta rapora yaklaşmak istemiyor doktorlar

Canım kızın hayırlı uğurlu olsun Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Rahim boyu uzunluğu zamanla artabilir de. Icini ferah tut..

Selam kizlar.insallah bi kizim olacak ama hala isim bulamadik siz neler koyucaksiniz önerilerinizi alabilirmiyim.

Allahın izniyle bunu atlatırsın inşallah, kız haberinin keyfini çıkar. Çok takma kafana, doktorunun dediklerini yap, dinlen bol bol , ayaklarını uzat, hatta yükseğe kaldırarak uzan. Herşey güzel olacak iniallah.

Ben zaten dikisliyim cnm. Servikal yetmezlikten 2 kaybim var

Biraz önce aynaya bakınca düşündüm. Hamilelerin hep cildi güzelleşir parlardı bende neden olmadı hep bu günü beklemiştim

Iste bakalim kendi drumla konusacagim. Belki bu bahsettigim bir ilac var adalat diye ona baslatir. Sali gunu dr a gidecegim o zaman kesinlesir. Dikis yenilemesi fln oluyor ama dikisim saglam bir sorun yok dikiste... önce Allah a sonra kendi dr uma emanetim. Bakalim bir de kendi dr um olçsun ne diyecek. 3 hafta once 2.3 olcmustu aradaki fark beni cok sasirtti acikcasi yarim cm cok buyuk fark cunku

Umarim hersey yolunda gider canım üzme tatlı canını. Tekrar kızın hayırlı olsun inşallah. :)

Belki yanlış ölçmüştür. Makine bu sonuçta doktorun en ufak hatası sonucu değiştiriyor. Senin dr özel durumunu bildiği için en iyi şekilde ölçüyordur bu belki çok dikkat etmeden ölçtü o yüzden o fark çıktı. Sıkma canını. Güzel olucak İnşaAllah her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…