2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim benim kan degerim 13.85 ti. Doktorum kan ilaci kullaniyormusun demisti bence sizce gerek varmi demistim. Bu ayki olcumde 12.8 cikti kan ilaci hic kullanmadim. Degerim cok dusmedikcede kullanma niyetim yok.

Bir oturuşta bir kutu kola içmek ne kadar zararliysa şeker yüklemesi de o kadar zararlı valla bence :) Tamam biliyoruz şeker=zehir ama bu yüklemenin de sonuc acisindan bir sürü faydası var.

ben de yaptırdım, yine de yaptırıcaktım istese ama zaten ilk hamilelikte çıkmayınca yaptırmıyorlarmış tekrar. anormal bi durum olmazsa yapmıcaz bu sefer dedi doktorum. ve de aynı şekilde kızıyor bu tehlikeli diyenlere vs... ya zaten para bile almıyorlar ona, deli mi bu doktorlar faydası olmasa niye zorla şekerli su içirsinler bize... dediğin gibi koladan dahi zararsız. kolada asit, kafein vs ne ararsan var...

Seffaf sumuksu akintidan birsey olmaz enfeksiyon baktirin sadece seffaf olmayan katimsi akinti sıkıntı sadece...
Insallahhhh oyledir daha doktor rendevumA var gitmek istemiyorum dun oldu o akintidan bir daha olmadi.. insallahta olmaz sag salim alalim bebislerimizi kucagimiza insallah

Insallahhhh oyledir daha doktor rendevumA var gitmek istemiyorum dun oldu o akintidan bir daha olmadi.. insallahta olmaz sag salim alalim bebislerimizi kucagimiza insallah
Ama enfeksiyona baktirmalisiniz cunku cikarsa tedaviye baslanmasi gerekiyor saglik ocaginda crp testi yaptirin kandan baksinlar en azindan.

Ne yaptın çok merak ettim :)))

Zaten antidepresan kullanıyordum iki tane.. uyku ve anksiyete için... ayrıca ş...p ve her türlü lüks içecek şisesi koleksiyonu yapıyoduk eşimle diyeyim anlayın siz :))) en az iki paket sigara,, tamamen hazır yemek, aşırı ticari stres.. dolandırıldığım için milyona yakın çek, senet... mahkemeler... koşturmacalar... facia yani... :) arada da kapalı havuz, sauna ve hamamı (!) ihmal etmedik yalnız o yüzden diyorum işte,, Allah ne derse o oluyor... kızım sapasağlam doğdu. sarılık vs hiçbir sorun yaşamadık. kafasını kaldırıyo ne güzel dedi hemşire bile :) o kadar şükrettim sağlıklı olduğunu duyunca, o kadar çok kalmış ki içimde bi şüphe anlatamam... kısacası manyakça bir dönem geçirdik, birkaç ay hiç alışkın olmadığımız bir tarzda yaşadık ve o sürecin 6 haftasını hamile geçirmişim... Allah'ın işareti olarak kabul ettik... durgunlaştık... bütün hayatımız da yavaş ama istikrarlı bir şekilde tekrar toparlandı çok şükür :)

demek ki aklı başında olanlar onu ayrıca yazmaya gerek duymuyorlar ünvan olarak... mantıklı :)

Yalnız kola dedik canım çekti

İyi bari yalnız değilmişim bu koda şimdi bide o kadar büymedi bebişlerimiz biraz daha büyüdüğünde tuvaletten çıkamayacağız galiba heheh :))

sorma,, aynen öyle oluyor,, baskı bir ara kalkmıştı ama son ay tekrar başlamıştı benim.... çıldırıcak gibi oluyodum,,, bi de bazen tam yatıyodum bi daha :))))

Kızlar nasılsınız doktordan geldim simdi 2. Duzeyimiz vardi hersy yolunda cok şükür bebegimiz 100 de yüz erkek dedi doktorum. Bisey sormak istiyorum alışverişe ne zaman başlayabiliriz sizce ? 6 ay dolduktan sonra mı yapmalı

Ama enfeksiyona baktirmalisiniz cunku cikarsa tedaviye baslanmasi gerekiyor saglik ocaginda crp testi yaptirin kandan baksinlar en azindan.
Daha onceden yapmistim iltihap cikmisti. Ilacta kullandim AMA bir daha yapacam suan bol su iciyorum

Kızlar benim de canım çekti. Tadı damağıma geldi :) Eşim kolaya çok düşkün, akşamları karşımda içiyor, beni de ayranla kandırıyor. Sana da ayran aldım sen onu iç diyor. Hayatımda içmediğim ayranı şu son 4 ayda içtim.

Ay keşke hiç söylemeseydim Ayran iyidir ayran içelim:)) Süt içelim, yoğurt yiyelim. Kolanın içinde böcek var hem zaten :))

Şimdiden yavaş yavaş almakta fayda var bence. Hem erken doğum olursa bir de eşya almakla uğraşmamak için hem de yavaş yavaş aldıkça birden çok maddi külfeti olmayacağından. Bir de son aylara doğru alışveriş yapmak hepten zorlaşacak, şişlik falan olunca. O yüzden bence başlayın yavaştan.

hayırlı olsun :)) bence başlayın artık... riskli dönem geçti,, bundan sonra bir sıkıntı olma ihtimli çok düşük... sonra bir kerede çok zor oluyor bedenen de madden de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…