2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Birde bu küvet filelerinde neye dikkat edicez burda pek bebek mağazası yok alırsam netten alicam ama okadar çeşit varki

Karatay iyi hos da gecen gun meyve yemeyin zehir diyordu... fruktoz sekeri var ya icinde iyi de meyvedeki vitamin baska nerede var onu da bir soylesin...

G gunesli gunler valla bazen de bilerek mi yapıyor diye düsünmüyor değilim hani bizim insanımız biraz aykırı,farklı seylere meyilli ya,dikkat cekmek içinde yapıyor olabilir:) ama dedigin gibi insanların sorgulaması için bi yönden de iyi...
ayrıca dedigi seylerin hepsi mantıksız olmayabilir ama tv de sapıtıyor biraz bence :):)

Rahimagzinda bir kisalma yokmus cnm 23 mm olarak duruyor dikisin yalnizca altindan olcmus dikis bolumunu katmamis bu sebeple 5 mm kisa olcmus radyolog
Oh çok şükür çok sevindim şu an Gözün aydın valla çok güzel bir haber. İnşallah böyle güzel devam eder.

Canım hangi tahlilde belli oldu enfeksiyon olduğu bende hamileliğimin başından beri beyaz akıntı ver yardımcı olurmusun
Beyaz akıntı normal kabul ediliyormuş sanırım hamilelikte ama benim ki biraz sümüksü ve kaşıntı oluyodu arada..idrar tahlilinde çıktı

Aslında bende alicaktim ama eşim çin malıysa alma dedi plastik te biraz hassas kanserojen diye bilemedim oyuzden
Türk malıdır muhtemelen ama yine de bakmak lazım:) Ne kadarmış fiyatı? Uygunsa ben de alayım. Bizim evde küvet yok hamam yaptirmistik rahat yıkanalim diye. Hiç bebisi dusunmemisiz:))

Türk malıdır muhtemelen ama yine de bakmak lazım:) Ne kadarmış fiyatı? Uygunsa ben de alayım. Bizim evde küvet yok hamam yaptirmistik rahat yıkanalim diye. Hiç bebisi dusunmemisiz:))
Bizimde yok zaten artık yeni evlerde lüks değilse küvet bulmak zor Amerikan mutfak duşa kabinli evler yapıyor müteahhitler bizimki de onlardan biri :)

Kızlar dün doktoruma gittim hissedip hissetmediğim sordu hissetmiyorum deyince biraz şaşırdı ama bazılarında böyle oluyormuş çok şükür herşey yolunda.ama bize yüzünü gosstermedi kızım iki eliyle yzuhur kapatıp yan dönmüştü utangaç galiba :) 2hafta sonraya çağırdı renkli doppler ve şeker yukletmesi icin

Hemen gittim aldım. Bi de bu büyük kutudan vardı onu da aldım dolap alana kadar buna depolarım aldıklarımı:) Çok küçükmüş yalnız duzenleyicinin gözleri. Yine de iş görür. İkeadan da almayı planlıyorum.

Eklentiler

• 20170329_104008-min.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 70
Birde bu küvet filelerinde neye dikkat edicez burda pek bebek mağazası yok alırsam netten alicam ama okadar çeşit varki

Ben başka bir başlıkta görmüştüm, köpük fileler daha iyi oluyormuş. Ben daha başlamadım banyo malzemelerine ama alırsam ondan almayi düşünüyorum şimdilik. İnceleyince karar değiştirebilirim tabi, tam bilemiyorum.

Aynen canım. Ikea'nınkiler de iş görür gibi. Bu arada o uzaylı tulumu çok tatlı, benim de favorilerimden biri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…