2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bu arada alışveriş listesi yapmıştım. Belki fikir olur. Paylaşayım:) Eksik gördüğünüz bir şey varsa fikirlerinize açığım.
fazlasi var eksiği yok bence...varsada illaki eksik ihtiyaç zaman içinde belli oluyor

fazlasi var eksiği yok bence...varsada illaki eksik ihtiyaç zaman içinde belli oluyor
Evet çoğu şey zaten ihtiyaca göre belli oluyormus zaten bebek doğduktan sonra. İşte tecrübe isteyen bir durum aslında ama yine de bazı şeyleri önceden edinmek iyi olur diye düşündüm konfor açısından. :)

Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin oğluşun. Biz alışverişi yavaş yavaş yapıyoruz her ay yeni bir şey alıyoruz. Önce büyük olanlardan başladık..

Kızlar bu arada alışveriş listesi yapmıştım. Belki fikir olur. Paylaşayım:) Eksik gördüğünüz bir şey varsa fikirlerinize açığım.

çok güzel olmuş bu arada chicconun bi seti var, onun içinde fırça tarak, tırnak makası, doğal sünger hepsi var. onu tavsiye ederim. uyguna geliyor hatta şampuan da var bi kutu, en son bi baby shower hediyesinin içine koyduk da biz, 70 yahut 80 TL idi fiyatı.

Aaa çok iyiymiş çoğu sey var yani :) Ona bir bakayım. Teşekkür ederim :)

bu duşakabine de olur ama,, hatta bebek küvetinin içine de olur. resimde büyük çıkmış ama küçücük bişey :) hatta lavabo genişse içine koyup orada bile yıkayablirsimiz :)

O zaman çok güzelmiş. Mothercare'e gidince bakıp inceleyim bir ben de.

selam kızlar bu yıl da erkek yılı gibi bi baktım erkek bebişler %70 olmuş. bakalım bizim cinsiyetimiz ne çok merak ediyorum. ben erkek gibi hissediyorum ve ultrasonda geçen sefer erkk gibi gördüm ama doktor kesin bişey söyleyemedi. haftaya belli olur inşallah

Ne güzel
ben de iple çekiyorum detaylı ultrasonu :) 3 hafta oldu görmeyeli, çok uzun geliyor insana. Sağlıklı olsun da tek önemli olan o :)) hadi tek tek güzel haberler gelsin de neşelenelim, darısı detaylıya gireceklere diyelim :)))

Günaydın canım:) Hem vajinadan kültür alındı hem de idrar tahlili yapıldı. Yani her iki test de uygulandı.
Vajinadan akıntı örneği nasıl alınıyor
Ağrı falan oluyor mu bende de çok akıntı oluyor sarı renkli
Benim sürekli oluyor ama hamileyken de hamile değilken de ilaç kullanıyorum geçici oluyor sonra yine başlıyor

pruloton depotu ben ilk hamilelğimde doğana kadar haftada bir kullndım erken doğum riskinde yapıyorlar önlem amaçlı

Kızlar detaylı ultrason için 23+6 geç mi sizce? Benim randevum o tarihe denk geliyor. Çoğunuz yaptırmaya başladınız da ben de merak ettim.

Bende de evlendikten sonra vajinal mantar olmustu kasinti, idrara cikarken sizlama ve idrarda koku oluyordu. Akinti sari, yesil gibi oluyor. Fitil, krem ve tek seferlik icilen bir ilac vermisti doktor. Hamileyken tehlikeli olabilir mutlaka doktora gorun canim. Hem de gec kalmadan. Tedaviden sonra da hamileyim diye ilişkiye girerken korunmamazlik etmeyin. Mutlaka prezervatif kullanın hijyen açısından. Bu dönemde önemli. Bir de o günlük pedlerden kullanıyorsanız kullanmayın sık sık çamaşır değiştirmek daha iyi olur.

Örnek de şöyle alınıyor doktor kulak çöpü gibi bir şeyle vajinadan örnek alıp küçük bir cam şişeye koyuyor. Hiç bir şey hissetmiyor insan. Acımıyor.

mucizem3 bende de olmustu gecen ay,doktorum fitil geldi tek kullanımlık,kullandım gecti.Bir doktora görün istersen.
Bence de günlük ped kullanma,%100 pamuklu ic camasırı giy ve sık sık değiştir en saglıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…