Evet çoğu şey zaten ihtiyaca göre belli oluyormus zaten bebek doğduktan sonra. İşte tecrübe isteyen bir durum aslında ama yine de bazı şeyleri önceden edinmek iyi olur diye düşündüm konfor açısından. :)
Benimde riskli gebelik 2 düşük var bunda da 3 ay yattım o yüzden risklisin 28 hafta olmadan 2 side bitsin dedi .işte insanın aklında soru işareti bırakıyolar
Kızlar nasılsınız doktordan geldim simdi 2. Duzeyimiz vardi hersy yolunda cok şükür bebegimiz 100 de yüz erkek dedi doktorum. Bisey sormak istiyorum alışverişe ne zaman başlayabiliriz sizce ? 6 ay dolduktan sonra mı yapmalı
çok güzel olmuş bu arada chicconun bi seti var, onun içinde fırça tarak, tırnak makası, doğal sünger hepsi var. onu tavsiye ederim. uyguna geliyor hatta şampuan da var bi kutu, en son bi baby shower hediyesinin içine koyduk da biz, 70 yahut 80 TL idi fiyatı.
çok güzel olmuş bu arada chicconun bi seti var, onun içinde fırça tarak, tırnak makası, doğal sünger hepsi var. onu tavsiye ederim. uyguna geliyor hatta şampuan da var bi kutu, en son bi baby shower hediyesinin içine koyduk da biz, 70 yahut 80 TL idi fiyatı.
bu duşakabine de olur ama,, hatta bebek küvetinin içine de olur. resimde büyük çıkmış ama küçücük bişey :) hatta lavabo genişse içine koyup orada bile yıkayablirsimiz :)
selam kızlar bu yıl da erkek yılı gibi bi baktım erkek bebişler %70 olmuş. bakalım bizim cinsiyetimiz ne çok merak ediyorum. ben erkek gibi hissediyorum ve ultrasonda geçen sefer erkk gibi gördüm ama doktor kesin bişey söyleyemedi. haftaya belli olur inşallah
bugün ayrıntılı ultrasona girdim.Çok şükür her şey yokundaymış.Minicik bir midesi, böbrekleri var kızımın.Bas aşağıya durduğu için yüzünün net halini göremedik, bir de baya hareketliydi.Çok fazla ultrasona girmeyi doğru bilmiyorum ama insan özlüyor ya
ben de iple çekiyorum detaylı ultrasonu :) 3 hafta oldu görmeyeli, çok uzun geliyor insana. Sağlıklı olsun da tek önemli olan o :)) hadi tek tek güzel haberler gelsin de neşelenelim, darısı detaylıya gireceklere diyelim :)))
Vajinadan akıntı örneği nasıl alınıyor
Ağrı falan oluyor mu bende de çok akıntı oluyor sarı renkli
Benim sürekli oluyor ama hamileyken de hamile değilken de ilaç kullanıyorum geçici oluyor sonra yine başlıyor
Kanama olunca bi risk var mutlaka ve bu ilaç yarar zarar düşünüldüğünde yararı olabilecek bir ilaç benim için o yüzden geçen hafta yaptırdım bugün tekrar yapılacak ben de baya endiselendim önlem olsun diye yaptırmış olabilir doktor.
Vajinadan akıntı örneği nasıl alınıyor
Ağrı falan oluyor mu bende de çok akıntı oluyor sarı renkli
Benim sürekli oluyor ama hamileyken de hamile değilken de ilaç kullanıyorum geçici oluyor sonra yine başlıyor
Bende de evlendikten sonra vajinal mantar olmustu kasinti, idrara cikarken sizlama ve idrarda koku oluyordu. Akinti sari, yesil gibi oluyor. Fitil, krem ve tek seferlik icilen bir ilac vermisti doktor. Hamileyken tehlikeli olabilir mutlaka doktora gorun canim. Hem de gec kalmadan. Tedaviden sonra da hamileyim diye ilişkiye girerken korunmamazlik etmeyin. Mutlaka prezervatif kullanın hijyen açısından. Bu dönemde önemli. Bir de o günlük pedlerden kullanıyorsanız kullanmayın sık sık çamaşır değiştirmek daha iyi olur.
Örnek de şöyle alınıyor doktor kulak çöpü gibi bir şeyle vajinadan örnek alıp küçük bir cam şişeye koyuyor. Hiç bir şey hissetmiyor insan. Acımıyor.
Bende de evlendikten sonra vajinal mantar olmustu kasinti, idrara cikarken sizlama ve idrarda koku oluyordu. Akinti sari, yesil gibi oluyor. Fitil, krem ve tek seferlik icilen bir ilac vermisti doktor. Hamileyken tehlikeli olabilir mutlaka doktora gorun canim. Hem de gec kalmadan. Tedaviden sonra da hamileyim diye ilişkiye girerken korunmamazlik etmeyin. Mutlaka prezervatif kullanın hijyen açısından. Bu dönemde önemli. Bir de o günlük pedlerden kullanıyorsanız kullanmayın sık sık çamaşır değiştirmek daha iyi olur.
Örnek de şöyle alınıyor doktor kulak çöpü gibi bir şeyle vajinadan örnek alıp küçük bir cam şişeye koyuyor. Hiç bir şey hissetmiyor insan. Acımıyor.
mucizem3
bende de olmustu gecen ay,doktorum fitil geldi tek kullanımlık,kullandım gecti.Bir doktora görün istersen.
Bence de günlük ped kullanma,%100 pamuklu ic camasırı giy ve sık sık değiştir en saglıklısı.