2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Birde bu küvet filelerinde neye dikkat edicez burda pek bebek mağazası yok alırsam netten alicam ama okadar çeşit varki

biz ilk önce düz file şeklinde almıştık, çok rahatsızdı... sonradan içi köpük gibi boncuk boncuk bişeyle dolu olanını aldı annem, o fena değildi ama fazla dayanmadı parçalandı... şimdi direk motfercare'in anakucağı gibi olan zımbırtısını alıcam ki tek başıma da yıkayabileyim.. file bebek biraz hareketlenince hiç işe yaramıyor çünkü...

arch2401 bana da doktor 28 hafta olmadan 2 dozunda yapılmasını öneririz erken doğum riskine karşın dedi , bu doktorların neden bir dediği diğerini tutmuyo , yaparken acımıyo ama sonrasında ağrı yapıyo malesef biraz

demek ki aklı başında olanlar onu ayrıca yazmaya gerek duymuyorlar ünvan olarak... mantıklı :)

Selam hanımlar ..
Yarın benim de ayrıntılı ultrason randevum var .çok heyecanlıyım..
perinatoloj aslında kadın doğum eğitimi alan Dr ile aynı yalnız bebeğin Anne karnındaki gelişimi ile ilgisi daha fazla.her kadın doğumcu bu alana gerçek anlamda yonelmeyebiliyormus.o yüzden başka Dr a yonlendiriyorlarmis.bazen radyoloji uzmanına bile yonlendiriyorlarmis onlar ultrasonda daha iyi olmalıymış diye..araştırıp öğrendiklerim bunlar sizinle de paylaşmak istedim
İnşallah tüm hamişler de güzel haberler alır
İnsan kaygılanmiyor değil

Canım o dediğin şeyin linki var mı? Ben de mothercare küvetleri beğendim ama o köpük gibi şeylerden göremedim orda. Ben de tek başıma yıkayabilmek istiyorum, iyi bir şey arıyorum.

Canım o dediğin şeyin linki var mı? Ben de mothercare küvetleri beğendim ama o köpük gibi şeylerden göremedim orda. Ben de tek başıma yıkayabilmek istiyorum, iyi bir şey arıyorum.

bunu düşünüyorum ben. en mantıklısı bu gibi... wala büyüklerle yıkamak tam telaşe... kocayı beklemek de ayrı bi gerginlik... ben istediğim zaman rahat rahat yıkayabilmek istiyorum bu defa...
https://www.mothercare.com.tr/mothercare-kuvetici-oturak_383115?d=16218

Hicbir fikrim yok acaba erken dogumu mu tetikliyor diye dusundum cunku bebek biraz buyusun dedi bana biliyorsun benimki riskli gebelik... belki de hic yaptirmam

Benimde riskli gebelik 2 düşük var bunda da 3 ay yattım o yüzden risklisin 28 hafta olmadan 2 side bitsin dedi .işte insanın aklında soru işareti bırakıyolar

Canim cok begendigin birsey olursa ara ara al koy. Ama buyuk esyalar icin erken bence. Onu son aylara birakmakta fayda oluyor. Kiyafet gibi seyleride begendigin esyalardan buyuk olarakta al koy. Bebek buyudukce elinin altinda hazir kiyafet olmasi iyi oluyor.

Aa evet güzel bir şeymiş. Ama bizde küvet olmadığı için bize pek uymuyor maalesef :)

bu duşakabine de olur ama,, hatta bebek küvetinin içine de olur. resimde büyük çıkmış ama küçücük bişey :) hatta lavabo genişse içine koyup orada bile yıkayablirsimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…