Canım aynı haftamız aramızda 3 gün var sadece
Benim detaylı yarın yapılacak
Sen neden o zamana bekliyorsun
Dr o zamana mi randevu verdi acaba o yüzden mi ? 19. Hafta ile 23. Hafta arası yapılabilir deniyor aslında
Dr o zamana mi randevu verdi acaba o yüzden mi ? 19. Hafta ile 23. Hafta arası yapılabilir deniyor aslında
Ya doktor 1 ay sonraya al demişti, ben de tam 1 ay sonrasına aldım. Zaten zor yer bulunuyor. Şimdi arayım biraz erkene almaya çalışayım bari. İnşallah yer vardır.
Ya doktor 1 ay sonraya al demişti, ben de tam 1 ay sonrasına aldım. Zaten zor yer bulunuyor. Şimdi arayım biraz erkene almaya çalışayım bari. İnşallah yer vardır.
Benim de tam o zamana denk geliyor, doktorum tam bir tarih vermemişti. Ben de aralığını bilmediğim için son dakikada ancak o tarihe randevu alabildim. Sorun olmaz diye umuyorum.
Benim bacaklarımda ödem var . Sanki ayaklarımda bi yarım numara kadar büyüdü. Çok erken değil mi daha.Tuzu tamamen kesmenin de yanlış olduğu yazıyor internette, ben zaten az kullanıyorum. Çok su içmeye başladım ama bu konuda yapabileceğim başka birşey var mı?
Canım ödeme yapan etkenlerden bir diğeri de gece sol tarafa yatmamakmış. Sola yatarsan ödemin geçer dedi doktor arkadaşım. Sırt üstü ya da sağ tarafa yatınca toplar damara yapılan baskı ödeme sebep olur şişersin dedi. Aklında olsun
Özelde yaptırıcam canım, zaten arayıp sordurdum ay sonuna kadar yer yokmuş. Doktor baya yoğun bir doktor.Ama tarihi geçmez sorun olmaz dedi. Bir de ben yanlış hesaplamışım 22+6 oluyorum o gün.
Canım ödeme yapan etkenlerden bir diğeri de gece sol tarafa yatmamakmış. Sola yatarsan ödemin geçer dedi doktor arkadaşım. Sırt üstü ya da sağ tarafa yatınca toplar damara yapılan baskı ödeme sebep olur şişersin dedi. Aklında olsun
Doğru olabilir evet, çünkü engel olanayıp sağıma da döndüğüm oluyor. Daha dikkatli olayım bundan sonra. Çok teşekkür ediyorum cevabın için çünkü iyice kafama takmaya başlamıştım bu konuyu.Doktora da gitmeme daha bir ay var.
bugün ayrıntılı ultrasona girdim.Çok şükür her şey yokundaymış.Minicik bir midesi, böbrekleri var kızımın.Bas aşağıya durduğu için yüzünün net halini göremedik, bir de baya hareketliydi.Çok fazla ultrasona girmeyi doğru bilmiyorum ama insan özlüyor ya
ben de iple çekiyorum detaylı ultrasonu :) 3 hafta oldu görmeyeli, çok uzun geliyor insana. Sağlıklı olsun da tek önemli olan o :)) hadi tek tek güzel haberler gelsin de neşelenelim, darısı detaylıya gireceklere diyelim
Kızlar isim konusunda şimdiden karar verip eşimi ikna etmek istiyorum. Masal, Duru, Gülce, Birce bunlardan hangisi güzel sizce. Erkek olsaydı ismimiz hazırdı ne güzel Toprak koyacaktık. Kız ismine karar vermek daha zor sanki.
Ewet tetenozdan walla ben biraz pimpirikliyim canim heralde bu seker yukleme konusunu iyice sormadan yaptirmam qibi ayyy insan herseyden endiseleniyo ya demi simdiden nasil korumaya calisiyoz bebeklerimizi :)
Şekerli şeyler yiyor musun canım? Mesela baklava kurabiye pasta gibi. Yiyorsan bu şeker yükleme testinde aldığın şeker 2 dilim baklavadaki şekerle aynı, dolayısıyla zaten şekeri tamamen hayatından çıkartmış biri değilsen yaptır derim, zararı olmaz. Ama yaptırıp yaptırmamak senin elinde tabi. Ben de henüz karar vermedim. Bebeğin kilosu normalin üstünde seyrederse yaptırabilirim