2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar detaylı ultrason için 23+6 geç mi sizce? Benim randevum o tarihe denk geliyor. Çoğunuz yaptırmaya başladınız da ben de merak ettim.

Canım aynı haftamız aramızda 3 gün var sadece
Benim detaylı yarın yapılacak
Sen neden o zamana bekliyorsun
Dr o zamana mi randevu verdi acaba o yüzden mi ? 19. Hafta ile 23. Hafta arası yapılabilir deniyor aslında

Dr o zamana mi randevu verdi acaba o yüzden mi ? 19. Hafta ile 23. Hafta arası yapılabilir deniyor aslında

Ya doktor 1 ay sonraya al demişti, ben de tam 1 ay sonrasına aldım. Zaten zor yer bulunuyor. Şimdi arayım biraz erkene almaya çalışayım bari. İnşallah yer vardır.

Ya doktor 1 ay sonraya al demişti, ben de tam 1 ay sonrasına aldım. Zaten zor yer bulunuyor. Şimdi arayım biraz erkene almaya çalışayım bari. İnşallah yer vardır.

Benim de tam o zamana denk geliyor, doktorum tam bir tarih vermemişti. Ben de aralığını bilmediğim için son dakikada ancak o tarihe randevu alabildim. Sorun olmaz diye umuyorum.

Canım ödeme yapan etkenlerden bir diğeri de gece sol tarafa yatmamakmış. Sola yatarsan ödemin geçer dedi doktor arkadaşım. Sırt üstü ya da sağ tarafa yatınca toplar damara yapılan baskı ödeme sebep olur şişersin dedi. Aklında olsun

23. Haftanın son günü oluyor. Sorun olmaz sanmıyorum ama daha iyi bilene sormakta fayda var ..
Özel de mi yapacaksın devlette mi

la rosa yapılabiliyor, geç değil. Zaten olsa o zamana vermezlerdi randevuyu. Ama tabi bi an önce görmek istiyorum diyosan değiltir istersen :)

23. Haftanın son günü oluyor. Sorun olmaz sanmıyorum ama daha iyi bilene sormakta fayda var ..
Özel de mi yapacaksın devlette mi

Özelde yaptırıcam canım, zaten arayıp sordurdum ay sonuna kadar yer yokmuş. Doktor baya yoğun bir doktor.Ama tarihi geçmez sorun olmaz dedi. Bir de ben yanlış hesaplamışım 22+6 oluyorum o gün.

la rosa yapılabiliyor, geç değil. Zaten olsa o zamana vermezlerdi randevuyu. Ama tabi bi an önce görmek istiyorum diyosan değiltir istersen :)
Ben de zaten biraz da sabırsızlıktan öne çekmek istiyordum ama maalesef yer yokmuş, tarih de uygun dediler. Beklicem mecbur.

Doğru olabilir evet, çünkü engel olanayıp sağıma da döndüğüm oluyor. Daha dikkatli olayım bundan sonra. Çok teşekkür ediyorum cevabın için çünkü iyice kafama takmaya başlamıştım bu konuyu.Doktora da gitmeme daha bir ay var.

Ne güzel
ben de iple çekiyorum detaylı ultrasonu :) 3 hafta oldu görmeyeli, çok uzun geliyor insana. Sağlıklı olsun da tek önemli olan o :)) hadi tek tek güzel haberler gelsin de neşelenelim, darısı detaylıya gireceklere diyelim

Benim için de tam tersi erkek ismi daha zor geldi bana, masal ve duru yu daha çok beğendim ben özellikle masalı

Ewet tetenozdan walla ben biraz pimpirikliyim canim heralde bu seker yukleme konusunu iyice sormadan yaptirmam qibi ayyy insan herseyden endiseleniyo ya demi simdiden nasil korumaya calisiyoz bebeklerimizi :)
Şekerli şeyler yiyor musun canım? Mesela baklava kurabiye pasta gibi. Yiyorsan bu şeker yükleme testinde aldığın şeker 2 dilim baklavadaki şekerle aynı, dolayısıyla zaten şekeri tamamen hayatından çıkartmış biri değilsen yaptır derim, zararı olmaz. Ama yaptırıp yaptırmamak senin elinde tabi. Ben de henüz karar vermedim. Bebeğin kilosu normalin üstünde seyrederse yaptırabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…