Canim sende kan pıhtılaşmâsi mi vardi. Yoksa istirahat ettigin icin mi kanda pıhtılaşmâ olmusKızlar kilo konusu konusulmus dun dahiliye ve hemotolojide randevum vardi bacagimda lekemsi birsey olustu kan sulandirici igneye basladim . Neyse bu gittigim tum drlar 23. 24. Haftalarda 6 kg almis olmanin cok normal oldugunu soylediler... zaten 66 idim 72 oldum yani zayif biri de degilim. Onemli olan bu kg artisindan cok kan degerlerimiz anladigim kadariyla... dikkat edelim tabiki ama cok da takmamak lazim.
taş çatlasa 10 ay canım. sonra düşme riski var.Kızlar sizce bebek bu beşiğin içinde 1 yaşına kadar kalabilir mi? Siz ne dersiniz?
https://www.cilek.com/sepet-besik-(45x80-cm)_103369?d=10130
Canım merhaba ben oğluma kullandım kraft ın calipso park yatak kullandım halada kullanıyorum oğlum 2.5 yaşında ve çok rahat geniş şimdi ikinci bebeğede aynı beşiği kullanacağım 1. Numarayıda çocuk yatağına geçiş yapacağım ebatı 7x140 cmJoie park yatak alan arkadaş vardı e bebek indirimden ismini hatırlayamadım açıp denedi mi diycem bi de ilk çocuğuna park yatak kullanıp marka tavsiye edebilecek var mı
Bu beşik konusunda bi kafası karışık da benCanım aslında çok mantıklı. Ama kendi odasına almayı düşündüğümüz beşik karyola çok büyük. Bizim yanımıza sığmaz. Resmini ekledim.
Bizim kendi yanımızda 1 metrelik falan alanımız var. Acaba sadece kendi yanımıza mı bir beşik alsak? Ama o zaman da odasında sadece dolabı olucak o da biraz değişik durmaz mı? Ben en az 1 sene yanımızda yatırmayı düşünüyorum. Beğendiğim 2.beşiği de ekledim, sadece onu alıp, karyola beşiği sonra mı alsak. İşte aklımda hep böyle sorular :)
Bu beşik konusunda bi kafası karışık da benBende park besikhic sevmiyorum tamam çok kullanışlı ama istemiyorum..Odasini simdi yapmamın bi anlamı yok diye dusunuyorum.Kullanmicak kalacak öyle..6.7. ayda odasini yaparim diyorum hatta ayirabilirsem o zaman ayiririm ama ya yapamazsam bebege de bagli Yanimiza bi beşik lazım sepetler anca 4 ay.. Ay karar vermem lazim benimde artik
bence oda kurmak hiç gereksiz değil. Sadece çocuk yatağında yatmıyo ben şöyle yapmıştım. odasını aldım kurdum beşiğini bizim odamıza kurdum. onun kıyafetleri havluları montları bi doluyo ki oda hiç kullanmıyo değil yani. lazım hatta. ammaa şu günkü aklım olsa odayı genç odası vari birşey alırdım. yanımada küçük bir mobilya beşik alırım 1 2 sene idare etsin. sonra odasına geçer. park yatak kullanışlı diyolar ama ben görüntü itibarıyla pek hazzetmiyorum. o yüzden tercih etmedim. tabi saklama alanı olmayanlar için güzel bi seçenek. sepet beşik kullanacağım bu sefer ama o da kuzenim oğlu 9 aylık oldu biz kullanamıyoruz sen al dedi o yüzden yoksa ona da para verilmez bence. anne yanı ucuza bulunursa çok kullanışlı olur diye düşünüyorum ama chicconunki falan 750 tl gereksiz. çok az kullanılacak çünkü. ikeanın anne yanı olan modeli çok daha büyük. o düşünülebilir. büyüyen beşik konusunda çok negatifim. biz aldık pişman olduk daha öncede bahsetmiştim. tavsiye etmem yani. yatağa çevirmek istediğimizde ona yatak bulamadık çok dar eni. yatak bulmamayı geç çocuk 10 kere düşer ondan. bi dönücek kendini yerde bulucak.Bu beşik konusunda bi kafası karışık da benBende park besikhic sevmiyorum tamam çok kullanışlı ama istemiyorum..Odasini simdi yapmamın bi anlamı yok diye dusunuyorum.Kullanmicak kalacak öyle..6.7. ayda odasini yaparim diyorum hatta ayirabilirsem o zaman ayiririm ama ya yapamazsam bebege de bagli Yanimiza bi beşik lazım sepetler anca 4 ay.. Ay karar vermem lazim benimde artik
Vermediki canım bir hafta daha geçsin 22haftaljk ol dedi :)) iyi dedim bende başka da yok mecburen bulunduğum ildeki doktora gidicem cumartesi için randevu aldım onun içinde bikac bişey duydum ama inşallah memnun kalırız mecbur kaldım birazda İstanbula gitmem imkanım olsa gidicektim ama maalesefdoktor olmuşsun ama insan olamamışsın deseydin keşke ona. merak ettiğiniz bişey olursa yorumlarım dese ölürdü sanki. başka randevu bulmadan iptal etme canım. sizin orda nasıl bilmiyorum ama bizim burda randevu almak çok zor. bir ay önceden aldım ben. zamanın geçmesin sonra. baksın baksın yazsın en kötü boşver. şımarık oluyo bazıları böyle işte
Biz de öyle yaptık odasına geniş bir şifonyer aldık, bizim odaya da beşik aldık bir tane 70×140'lık. Daha sonra biraz büyüyüp beşiğe sığmayınca daha güzel bir çocuk odası yapacağız belki onun da keyfine göre :)Aynen benim de tercihlerim hep değişiyor. Ama sanırım yatak odasına güzel ahşap bir beşik alıcaz (3 yaşına kadar kullanılanlardan.) , odasına da bir dolap alırız. Sonra odasını ayrıca yaparız. En mantıklı o geldi bana şu aşamada.
ben de randevun var sandım. 18de yaptıran bile var öyle şey mi olur yaa. Ne değişik insanlar varVermediki canım bir hafta daha geçsin 22haftaljk ol dedi :)) iyi dedim bende başka da yok mecburen bulunduğum ildeki doktora gidicem cumartesi için randevu aldım onun içinde bikac bişey duydum ama inşallah memnun kalırız mecbur kaldım birazda İstanbula gitmem imkanım olsa gidicektim ama maalesef
Yok zaten randevu almak için aramıştım hazır aramisken aklımdaki sorularida sorayım dedim ama nasip değilmiş demekki bir aydan fazladır görmedim bebisi en son 16haftakikken gitmiştik meraktan catlicamben de randevun var sandım. 18de yaptıran bile var öyle şey mi olur yaa. Ne değişik insanlar var
Bencede en mantiklisi oda zaten zamanla şekilleniyor bebek büyüdükçe ihtiyacına göre alışveriş yapıyorsunuzBiz de öyle yaptık odasına geniş bir şifonyer aldık, bizim odaya da beşik aldık bir tane 70×140'lık. Daha sonra biraz büyüyüp beşiğe sığmayınca daha güzel bir çocuk odası yapacağız belki onun da keyfine göre :)
Biz de öyle yaptık odasına geniş bir şifonyer aldık, bizim odaya da beşik aldık bir tane 70×140'lık. Daha sonra biraz büyüyüp beşiğe sığmayınca daha güzel bir çocuk odası yapacağız belki onun da keyfine göre :)
aynı durumdayız. oğluma alışveriş yaparken hep iç geçirirdim kız kıyafetlerine. Şimdi de acemilik oldu. ne alacağımı şaşırıryorum :)selamlar.. bebek alışverişlerine başlamışsınız ne güzel..benim ilk çocuğum erkek buda kız birşeyler alacağız tabiki ama kız bebek giysileri çok güzeller kararsız kalıyorum hep..:)..
Kan pihtilasmasi yok cnm istirahatten olmusCanim sende kan pıhtılaşmâsi mi vardi. Yoksa istirahat ettigin icin mi kanda pıhtılaşmâ olmus
Geçmiş olsun bende pıhtılaşmadan dolayı iğne kullaniyorum. Inşaallah mucizelerimize kavuşuruzKan pihtilasmasi yok cnm istirahatten olmus
Ben de aynı şekilde korumalığı indirip kullanacağım bir yatak alacağım. Deneyimli annelerden o tüyoyu aldım. Dediğin gibi yatağıma yapıştıracağım beşiği ve sanki anne yanı gibi yatacağım kuzuyla :)):) evet bu nefes alıyor mu diye kontrol etme olayını herkes anlatıyor ben de kesin kontrol ederim el kadar yavrumu. Ben yatak odamıza 6 aya kadar kullanabileceği büyüklükte bir beșik aldım, sallanabiliyor ve bir tarafındaki korumalıkları tamamen inebiliyor. Geceleri korumalığını tamamen indirip yatağımın yanına alacağım bebișimi :) inșallah beklediğim gibi çıkarsa burada linkini paylașırım sizler içinde fiyat olarak çok uygundu çünkü. Ayrıcada park yatak alacağım oturma odasına gündüzleri ve büyüdüğünde kullanması için inșallah memnun kalırım, kraft marka düșünüyorum. Bu ay tüm hazırlıklarına bașladık minik kızımın:)
İnșallah sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz...
gibi korkuluğu kaldırılan bir yatak alıp onu kendi yatağıma yapıştırıp kullanacağım özellikle küçükken, kaç ay bilmiyorum. Sonrasında odasına geçirmek istersek o yatağı odaya taşırız. Önemli olan senin her an görebileceğin bir yerde olması bebeğin, özellikle ilk 3-4 ay nefes alışını kontrol etmemiz gerekecek.Canım aslında çok mantıklı. Ama kendi odasına almayı düşündüğümüz beşik karyola çok büyük. Bizim yanımıza sığmaz. Resmini ekledim.
Bizim kendi yanımızda 1 metrelik falan alanımız var. Acaba sadece kendi yanımıza mı bir beşik alsak? Ama o zaman da odasında sadece dolabı olucak o da biraz değişik durmaz mı? Ben en az 1 sene yanımızda yatırmayı düşünüyorum. Beğendiğim 2.beşiği de ekledim, sadece onu alıp, karyola beşiği sonra mı alsak. İşte aklımda hep böyle sorular :)
Evet ben öyle yapacağım canım. 2. Resimdeki
gibi korkuluğu kaldırılan bir yatak alıp onu kendi yatağıma yapıştırıp kullanacağım özellikle küçükken, kaç ay bilmiyorum. Sonrasında odasına geçirmek istersek o yatağı odaya taşırız. Önemli olan senin her an görebileceğin bir yerde olması bebeğin, özellikle ilk 3-4 ay nefes alışını kontrol etmemiz gerekecek.
Ayrıca emzir ve bebeği yerine yatır olayı çok yorucu gecede 5 kez yapınca daha yorucu olur ve bel ağrısı sırt ağrısı oluyor ablamdan biliyorum. Bu şekilde hemen yatırırsın yatağına zaten senin yatağına bitişik olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?