Benim ki 3 hafta önce 430gr dı. Şişko. Ne oldu şimdi acaba? Merak ediyorum neden şişko oldu ki bu çocuk. Kan şekerim 72 bir de, baya sınırın bile altındayım. Detaylıya girince bakalım Ne diyecek doktor.
Bende mağaza da baktım bu modele..Gercekten bana da bu mantıklı geliyo hem sallaniyo hem diğer sepetlerden geniş,anne yani oluyo , park degil daha ne olsun 1 yaşına kadar kesin yatar 2 olmasa bile
Bu çok kullanışlı olur gibi geliyor bana. 1,5-2 yaşına kadar yanımızda yatar, sonra ben zaten odaları ayırmayı düşünüyorum yavaştan. O zaman da odasına güzel bir yatak alırız.
Bende mağaza da baktım bu modele..Gercekten bana da bu mantıklı geliyo hem sallaniyo hem diğer sepetlerden geniş,anne yani oluyo , park degil daha ne olsun 1 yaşına kadar kesin yatar 2 olmasa bile
gündüz nadiren hissediyorum ama gece hiç durmuyor beni de uyandırıyor bazen : ) özellikle aşağıya doğru tekme attığında
aslında az hissediyorum çok derinden , çünkü plasentası öndeymiş umarım değişir
Bugun bende ayrintiliya girdim cok sukur bir saglik sorunu gormedi 22cm 520g olmus pasamiz yuzunu cok zor gosterdi once elleriyle kapatti sonra yetmedi ayaklarinada getirdi yuzune
:) evet bu nefes alıyor mu diye kontrol etme olayını herkes anlatıyor ben de kesin kontrol ederim el kadar yavrumu. Ben yatak odamıza 6 aya kadar kullanabileceği büyüklükte bir beșik aldım, sallanabiliyor ve bir tarafındaki korumalıkları tamamen inebiliyor. Geceleri korumalığını tamamen indirip yatağımın yanına alacağım bebișimi :) inșallah beklediğim gibi çıkarsa burada linkini paylașırım sizler içinde fiyat olarak çok uygundu çünkü. Ayrıcada park yatak alacağım oturma odasına gündüzleri ve büyüdüğünde kullanması için inșallah memnun kalırım, kraft marka düșünüyorum. Bu ay tüm hazırlıklarına bașladık minik kızımın:)
İnșallah sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz...
Hala bakıyorum ben.. o çok fena takıntı oluyor Allah korusun hepsini; bi kere rüyamda ateşlendiğini gördüm korkuyla uyandım bi baktım gerçekten ateşlenmiş... hasta falan da değildi ama anne kalbi işte
Arkadaslar ya ben paket bolqesi icin aqdaya qidiyodum kuaforum ilk 3 ay qelme dedi hani dusuk falan olur belki acidan korkudan dedi e malum bende qidemeyince doktora sık qidildiqinden jilet kullandim simdi tekrar baslasam ama korkuyorummmm bisey olmaz demi acidan korkudan bebeqime
Kızlar kilo konusu konusulmus dun dahiliye ve hemotolojide randevum vardi bacagimda lekemsi birsey olustu kan sulandirici igneye basladim . Neyse bu gittigim tum drlar 23. 24. Haftalarda 6 kg almis olmanin cok normal oldugunu soylediler... zaten 66 idim 72 oldum yani zayif biri de degilim. Onemli olan bu kg artisindan cok kan degerlerimiz anladigim kadariyla... dikkat edelim tabiki ama cok da takmamak lazim.
Gecmis olsun canim. Biz takmayalım da doktorlar takıyor tatlım onu napcaz ya ben 58. 7 'le hamile kaldım şuanda 62 görünüyorum fazla diyor doktor tabi o 57 de diyor tok karnina tartildigim icin daha ne kadar kısarım bilmiyorum yada hepten salıvercem yiyecem :))
Slm kizlar bugun dr gittim cok sukur iyi bi sikintimiz yok 415gr olmus onu gormek ayri bi huzur veriyo. Kil donmesi sorunum vardi iltihabi bosaltti genel cerrah cok ama cok agrili bi surecti anlatamam o anlari pazartesi tekrar gidicem kontrole. Simdi hala agrim var ama daha iyiyim kizimda iyi sukur.
Yatak konusu konusulmus ben buyuk kizima park yatak almistim yine onu kullanicam anne yani almayi dusundum ama elimde kaliyo evde kalabaligi oluyo gerek yok dedim kendi kendime sonra parkim hala saglam ve iyi cokda memnundum. Buyuk kizimi 8ay yanimda yatirdim sonra etrafimdakilere kulagimi kapatip odasini ayirdim hic pisman olmadim bundada aynisini yaparim gece uykusu duzene girince dogru ablasinin yanina :) boylesinin daha saglikli olduguna inaniyorum zaten kizim simdiden beninle pazarlik yapiyo benim yaninda yatsin kardesim diyo cok hevesli.
Kilo konusuda 6bucuk kilo aldim 5 ayda acikcasi cik dert etmiyorum zor oluyo ama veriliyi geri buyuk kizimda 16 kilo almistim digumdan sonra 22 kilo verdim geri simdi hamileligin tadini cikarip yiyip iciyorum ozel ve onemli gunlerimi kilo kaygisiyla mahvetmek istemem tabi asiriya kacmadan.
Gecmis olsun canim. Biz takmayalım da doktorlar takıyor tatlım onu napcaz ya ben 58. 7 'le hamile kaldım şuanda 62 görünüyorum fazla diyor doktor tabi o 57 de diyor tok karnina tartildigim icin daha ne kadar kısarım bilmiyorum yada hepten salıvercem yiyecem :))
Bu çok kullanışlı olur gibi geliyor bana. 1,5-2 yaşına kadar yanımızda yatar, sonra ben zaten odaları ayırmayı düşünüyorum yavaştan. O zaman da odasına güzel bir yatak alırız.
Benim ki 3 hafta önce 430gr dı. Şişko. Ne oldu şimdi acaba? Merak ediyorum neden şişko oldu ki bu çocuk. Kan şekerim 72 bir de, baya sınırın bile altındayım. Detaylıya girince bakalım Ne diyecek doktor.
Bu haftalardaki ağırlıklara çok takılmayın, yaklaşık rakamlar bunlar. Daha çok limitlerin arasında mı ve büyüme trendi nasıl diye takip etmek için ölçüyorlar. 32. Haftada epey netleşmiş oluyor, bize genelde bu haftanın iki katı doğar demişti doktor. 1750 gr gibiydi 3550 doğdu gerçekten de