2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bugun ayrintilaya girdim hersey yolunda cok şükür kilosu 430 boyu 25cm
Benim ki 3 hafta önce 430gr dı. Şişko. Ne oldu şimdi acaba? Merak ediyorum neden şişko oldu ki bu çocuk. Kan şekerim 72 bir de, baya sınırın bile altındayım. Detaylıya girince bakalım Ne diyecek doktor.

Bende mağaza da baktım bu modele..Gercekten bana da bu mantıklı geliyo hem sallaniyo hem diğer sepetlerden geniş,anne yani oluyo , park degil daha ne olsun 1 yaşına kadar kesin yatar 2 olmasa bile

Bende mağaza da baktım bu modele..Gercekten bana da bu mantıklı geliyo hem sallaniyo hem diğer sepetlerden geniş,anne yani oluyo , park degil daha ne olsun 1 yaşına kadar kesin yatar 2 olmasa bile

Ben de satış noktalarına baktım. Bakıcam bir ara, en azından bir değerlendiririz :)

SLM BAYANLAR harketlerini ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz benm nadir sanki bazn sık ama arası uzun gbi
gündüz nadiren hissediyorum ama gece hiç durmuyor beni de uyandırıyor bazen : ) özellikle aşağıya doğru tekme attığında
aslında az hissediyorum çok derinden , çünkü plasentası öndeymiş umarım değişir

Hala bakıyorum ben.. o çok fena takıntı oluyor Allah korusun hepsini; bi kere rüyamda ateşlendiğini gördüm korkuyla uyandım bi baktım gerçekten ateşlenmiş... hasta falan da değildi ama anne kalbi işte

Arkadaslar ya ben paket bolqesi icin aqdaya qidiyodum kuaforum ilk 3 ay qelme dedi hani dusuk falan olur belki acidan korkudan dedi e malum bende qidemeyince doktora sık qidildiqinden jilet kullandim simdi tekrar baslasam ama korkuyorummmm bisey olmaz demi acidan korkudan bebeqime

Gecmis olsun canim. Biz takmayalım da doktorlar takıyor tatlım onu napcaz ya ben 58. 7 'le hamile kaldım şuanda 62 görünüyorum fazla diyor doktor tabi o 57 de diyor tok karnina tartildigim icin daha ne kadar kısarım bilmiyorum yada hepten salıvercem yiyecem :))

Slm kizlar bugun dr gittim cok sukur iyi bi sikintimiz yok 415gr olmus onu gormek ayri bi huzur veriyo. Kil donmesi sorunum vardi iltihabi bosaltti genel cerrah cok ama cok agrili bi surecti anlatamam o anlari pazartesi tekrar gidicem kontrole. Simdi hala agrim var ama daha iyiyim kizimda iyi sukur.
Yatak konusu konusulmus ben buyuk kizima park yatak almistim yine onu kullanicam anne yani almayi dusundum ama elimde kaliyo evde kalabaligi oluyo gerek yok dedim kendi kendime sonra parkim hala saglam ve iyi cokda memnundum. Buyuk kizimi 8ay yanimda yatirdim sonra etrafimdakilere kulagimi kapatip odasini ayirdim hic pisman olmadim bundada aynisini yaparim gece uykusu duzene girince dogru ablasinin yanina :) boylesinin daha saglikli olduguna inaniyorum zaten kizim simdiden beninle pazarlik yapiyo benim yaninda yatsin kardesim diyo cok hevesli.
Kilo konusuda 6bucuk kilo aldim 5 ayda acikcasi cik dert etmiyorum zor oluyo ama veriliyi geri buyuk kizimda 16 kilo almistim digumdan sonra 22 kilo verdim geri simdi hamileligin tadini cikarip yiyip iciyorum ozel ve onemli gunlerimi kilo kaygisiyla mahvetmek istemem tabi asiriya kacmadan.

Senin kilon gayet iyi basindan beri soyluyorum sana senin diyetisyen ve dr tuhaf davraniyor kilon konusunda.

Canım bu çok küçük en fazla 6 ay kullanırsın yani bebek dönene kadar 1,5 2 yaşına kadar kullanabilmesi için en az 60*120 ölçüsünde olmalı

Benim ki 3 hafta önce 430gr dı. Şişko. Ne oldu şimdi acaba? Merak ediyorum neden şişko oldu ki bu çocuk. Kan şekerim 72 bir de, baya sınırın bile altındayım. Detaylıya girince bakalım Ne diyecek doktor.
Benimki zayif annesine cekmis sanırım bende cok zayif dogmusum sekerim 65 cikti 1 ay önce

Bu haftalardaki ağırlıklara çok takılmayın, yaklaşık rakamlar bunlar. Daha çok limitlerin arasında mı ve büyüme trendi nasıl diye takip etmek için ölçüyorlar. 32. Haftada epey netleşmiş oluyor, bize genelde bu haftanın iki katı doğar demişti doktor. 1750 gr gibiydi 3550 doğdu gerçekten de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…