- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Ben kullandım canım Kraft markaJoie park yatak alan arkadaş vardı e bebek indirimden ismini hatırlayamadım açıp denedi mi diycem bi de ilk çocuğuna park yatak kullanıp marka tavsiye edebilecek var mı
Aynen dediğin gibi ben de 5ayda 5,5kg aldım ama doktor vitamini kesti çok almışsın dedi, dikkat etmen lazım dedi bildiğin fırça yedimBen de 5,5 ayda 4,5 kilo aldım. Doktor bana normal dedi, belki başlangıç kilosuna göre değişiyordur normal ya da fazla demeleri, ben zayıftım başlangıçta o yüzden normal demiş olabilir. Tabi bazı doktorların da kilo konusunda takıntısı fazla oluyor, doktorların fikirlerini etkileyen etmen çok.
benimki gazlıyo sürekli beni ne yapmaya çalışıyo anlamadım:) sen zayıfsın ye diyo sürekli :)Ahh canım inan senin gibi bende salmak istiyorum âmâ salarsam doktor beni yer çiğ çiğ:))
sepetin ömrü çok kısa yerin varsa mobilya al derim. ana kucağı ilkinde almmaıştım bunda alıcam bence gerekli. çocuk sıkılıyo yoksa yattığı yerde. sürekli kucak istiyo.ben soru sorduydum :) ama kimse cevap vermemiş , üzüldüm yaw :)
sepetin ömrü çok kısa yerin varsa mobilya al derim. ana kucağı ilkinde almmaıştım bunda alıcam bence gerekli. çocuk sıkılıyo yoksa yattığı yerde. sürekli kucak istiyo.ben soru sorduydum :) ama kimse cevap vermemiş , üzüldüm yaw :)
hemde nasılKuyruk sukumunuZ agrıyormu
çok doğru söylemiş :) anne yanı en iyisi zaten. ama 7 8 ay için 750 tl vermek istemedim bana gereksiz geldi. yoksa chicconun anne yanını çok beğenmiştim. sen çok iyi almışsın 280tl ye. bir de arkadaşın korkucaksın bişey oldu mu demiş ya biz sürekli nefes alıyo mu diye bakıyoduk gerçekten :) eşim de bende. ki bakmak da lazım Allah korusun kusar boğazına kaçar falan. gece yan yatırmak lazım sırtına destek vs koyup. bunun gibi 80 tane kötü senaryo söylicek tabi her ziyarete gelen :) bunun yanında benimki gibi hatta çocukların %80i gibi ilk aylar sık uyanan bebek olursa zaten yanında olması en mantıklısı. emzirirken uyuyakaldığım çok oluyodu. yatarak emziriyodum biraz büyüdüğünde. çok rahat etmiştim şahsen. şimdi arkadaşlara bakıyorum kucakta ayakta sallaya sallaya emziriyolar falan ayyy diyorum Allahım sen koru :) İnşaAllah hepimizin bebekleri meme aşığı olarak doğar aminnnn :)Bu konuda dün danıștığım tecrübeli annenin cevabını aktarayım da konuya netlik gelsin :)
Öyle o beșiğinde ben de yatağımda rahat rahat uyurum hayali kuruyorsan boșuna kurma çünkü doğduğunda o kadar küçük olacak ki birșey olacak diye ödün kopacak. O yüzden en güzeli anne yanı beșik al gece gözünün önünde olur yoksa sürekli kalkıp kontrol edersin dedi.
Ben de önerisine istinaden dün facebook üzerinden satıș yapan bir firma gördüm kapıda ödemeli 280tl ye anne yanı beșik sipariș ettim :)
Kızlar günaydın dünden beri göbeğimde ve göğüsümün etrafında pul pul döküntüler var sanki deri değiştriyorum hamilelikten önce de olurdu ama bu kadar olmazdı krem yağ sabah akşam kullanıyorum bol su içiyorum acaba ilacım yan etkisi falan mı
İnanın benimkiside böyle işten alakası Yok bence ben calışmıyorum gene oturunca agrıyorsepetin ömrü çok kısa yerin varsa mobilya al derim. ana kucağı ilkinde almmaıştım bunda alıcam bence gerekli. çocuk sıkılıyo yoksa yattığı yerde. sürekli kucak istiyo.
hemde nasılçok oturuyorum işyerimde ona bağladım. nette de çok oturmak ya da çok ayakta durmak ağrıya sebep olur diyo. öğlene kadar oturup bi kalkıyorum aman Allah ımmm o nasıl bir acı resmen kırılmış gibi acıyo. dr sorucam gidince ama olmaz böyle.
İnşallah almazsın canım veya alırsanda minumum alırsınBende çok şükür bulantı falan olması canım âmâ bu ay bende 1 kilonun üzerinde almış görünüyorum bakalım ne olacak çarşamba gün randevum var başka almasam bari o güne kadar iyi olur :))
:) evet bu nefes alıyor mu diye kontrol etme olayını herkes anlatıyor ben de kesin kontrol ederim el kadar yavrumu. Ben yatak odamıza 6 aya kadar kullanabileceği büyüklükte bir beșik aldım, sallanabiliyor ve bir tarafındaki korumalıkları tamamen inebiliyor. Geceleri korumalığını tamamen indirip yatağımın yanına alacağım bebișimi :) inșallah beklediğim gibi çıkarsa burada linkini paylașırım sizler içinde fiyat olarak çok uygundu çünkü. Ayrıcada park yatak alacağım oturma odasına gündüzleri ve büyüdüğünde kullanması için inșallah memnun kalırım, kraft marka düșünüyorum. Bu ay tüm hazırlıklarına bașladık minik kızımın:)çok doğru söylemiş :) anne yanı en iyisi zaten. ama 7 8 ay için 750 tl vermek istemedim bana gereksiz geldi. yoksa chicconun anne yanını çok beğenmiştim. sen çok iyi almışsın 280tl ye. bir de arkadaşın korkucaksın bişey oldu mu demiş ya biz sürekli nefes alıyo mu diye bakıyoduk gerçekten :) eşim de bende. ki bakmak da lazım Allah korusun kusar boğazına kaçar falan. gece yan yatırmak lazım sırtına destek vs koyup. bunun gibi 80 tane kötü senaryo söylicek tabi her ziyarete gelen :) bunun yanında benimki gibi hatta çocukların %80i gibi ilk aylar sık uyanan bebek olursa zaten yanında olması en mantıklısı. emzirirken uyuyakaldığım çok oluyodu. yatarak emziriyodum biraz büyüdüğünde. çok rahat etmiştim şahsen. şimdi arkadaşlara bakıyorum kucakta ayakta sallaya sallaya emziriyolar falan ayyy diyorum Allahım sen koru :) İnşaAllah hepimizin bebekleri meme aşığı olarak doğar aminnnn :)
Aynen canım katılıyorumBen 19 kilo aldim ilk hamileligimde bundada simdi 5 kilo aldim alirim.dahada kilolara takilmamak.lazim bencede.bi de ne kadar zayif hamile kalinirsa o kadar cok kilo aliniyor 58le kalmistim 77 le doguma girdimsonra veriliyor zaten bebisler saglikli olsun yeter.tadini cikarmak.lazim yiyip guzelleselim
Ne kadar zaman kendi odanizda yaptırmayı düşünüyorsunuz yani eğer ilk bir yıl bizim odamızda kalsın diyorsanız yatak odanizda müsaitse hiç ikinci bir beşiğe gerek yok bence odasina aldığınız beşiği yatak odanizda kullanırsınız sonrada odasına gecirirsinizSelam kızlar :)
Nasılsınız? Herkes iyidir inşallah. Tam da benim çok merak ettiğim konular konuşulurken yetişmişim
Ben de şu beşik, oda olayını çok merak ediyorum. Ne yapsak, nasıl yapsak? Biz odasına bir tane büyüyen beşik-karyola almayı düşünüyoruz, bir de dolap. Buraya kadar sorun yok.
Asıl sorun kendi odamızda yanımıza ne koyacağız? Ana kucağı çok iyi bir alternatif ama sadece 6 ay kullanabilicez. 7. ayda nereye yatırıcaz? O zaman 7.ayda 3.beşiği mi alıcaz. Yani tek çocuk için 3 beşik biraz israf gibi geliyor bana. Park yatakların da görüntüsünü beğenmiyorum. O zaman 2 tane büyük beşik mi alıcaz? Kafamda deli sorular. Siz ne yapıcaksınız kızlar, ne dersiniz bu duruma.
Bende de oldu bir hafta sonra geçti normal sanırım. .Kızlar günaydın dünden beri göbeğimde ve göğüsümün etrafında pul pul döküntüler var sanki deri değiştriyorum hamilelikten önce de olurdu ama bu kadar olmazdı krem yağ sabah akşam kullanıyorum bol su içiyorum acaba ilacım yan etkisi falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?