Kan pihtilasmasi yok cnm istirahatten olmus
bence oda kurmak hiç gereksiz değil. Sadece çocuk yatağında yatmıyo ben şöyle yapmıştım. odasını aldım kurdum beşiğini bizim odamıza kurdum. onun kıyafetleri havluları montları bi doluyo ki oda hiç kullanmıyo değil yani. lazım hatta. ammaa şu günkü aklım olsa odayı genç odası vari birşey alırdım. yanımada küçük bir mobilya beşik alırım 1 2 sene idare etsin. sonra odasına geçer. park yatak kullanışlı diyolar ama ben görüntü itibarıyla pek hazzetmiyorum. o yüzden tercih etmedim. tabi saklama alanı olmayanlar için güzel bi seçenek. sepet beşik kullanacağım bu sefer ama o da kuzenim oğlu 9 aylık oldu biz kullanamıyoruz sen al dedi o yüzden yoksa ona da para verilmez bence. anne yanı ucuza bulunursa çok kullanışlı olur diye düşünüyorum ama chicconunki falan 750 tl gereksiz. çok az kullanılacak çünkü. ikeanın anne yanı olan modeli çok daha büyük. o düşünülebilir. büyüyen beşik konusunda çok negatifim. biz aldık pişman olduk daha öncede bahsetmiştim. tavsiye etmem yani. yatağa çevirmek istediğimizde ona yatak bulamadık çok dar eni. yatak bulmamayı geç çocuk 10 kere düşer ondan. bi dönücek kendini yerde bulucak.
benim gözlem ve deneyimlerim bu kadar :)
Ahh cnm bende esimde hatta çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor âmâ yesem gidince laf çekeceğim yemesem canım çekiyor herşeyden mahdum kalıyorum iki arada bir derede kalmış vaziyetteyimSenin kilon gayet iyi basindan beri soyluyorum sana senin diyetisyen ve dr tuhaf davraniyor kilon konusunda.
Yok cnm bu onumuzdeki surecte igne olacagim ki sikinti olmasin tamamen benim bedenimin verdigi bir reaksiyon. Son derece hareketli yasam tarzimdan sonra boyle olunca olmus.Geçmiş olsun,,, hamilelik sürecince sıkıntı yaratıcak bi durum yok ama değil mi? Kronik bi sorun değil yani anladığım kadarıyla?
Ben bir kaç gündür bu konuya takmıș bulunuyorum. Çevre duyarlılığı, daha sağlıklı olması deken hamilelik hormonlarımla birleșince tüm siteleri gezdim :) aliexpress den sipariș verdim newborn olanlarından bir kaç ay sonra yorumlarım sizlere de umarım :)
Yok cnm bu onumuzdeki surecte igne olacagim ki sikinti olmasin tamamen benim bedenimin verdigi bir reaksiyon. Son derece hareketli yasam tarzimdan sonra boyle olunca olmus.
Ahh cnm bende esimde hatta çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor âmâ yesem gidince laf çekeceğim yemesem canım çekiyor herşeyden mahdum kalıyorum iki arada bir derede kalmış vaziyetteyim
Canım aslında çok mantıklı. Ama kendi odasına almayı düşündüğümüz beşik karyola çok büyük. Bizim yanımıza sığmaz. Resmini ekledim.
Bizim kendi yanımızda 1 metrelik falan alanımız var. Acaba sadece kendi yanımıza mı bir beşik alsak? Ama o zaman da odasında sadece dolabı olucak o da biraz değişik durmaz mı? Ben en az 1 sene yanımızda yatırmayı düşünüyorum. Beğendiğim 2.beşiği de ekledim, sadece onu alıp, karyola beşiği sonra mı alsak. İşte aklımda hep böyle sorular :)
Canım az olsa canınin cektiginden tadabilirsin. Doyumluk degil tadimlik yeter ki gönlün geçsin magdem kiloyu dert ediyor drun...Gecmis olsun canim. Biz takmayalım da doktorlar takıyor tatlım onu napcaz ya ben 58. 7 'le hamile kaldım şuanda 62 görünüyorum fazla diyor doktor tabi o 57 de diyor tok karnina tartildigim icin daha ne kadar kısarım bilmiyorum yada hepten salıvercem yiyecem :))
bence doktoruna sor canm aynı dertten bende müzdaribim ki senin kuaförün düşünceli davranmış almamış benmkisi mırın kırın yaptı sırf para kazanmak içinArkadaslar ya ben paket bolqesi icin aqdaya qidiyodum kuaforum ilk 3 ay qelme dedi hani dusuk falan olur belki acidan korkudan dedi e malum bende qidemeyince doktora sık qidildiqinden jilet kullandim simdi tekrar baslasam ama korkuyorummmm bisey olmaz demi acidan korkudan bebeqime
Kültür nasıl yapılıyor?
SLM BAYANLAR harketlerini ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz benm nadir sanki bazn sık ama arası uzun gbi
Aynen canim bende oyle dusundum sormadan cesaret edemem cunku nornalde bile cok aci cekiyorumbence doktoruna sor canm aynı dertten bende müzdaribim ki senin kuaförün düşünceli davranmış almamış benmkisi mırın kırın yaptı sırf para kazanmak içinsalı günü kontrolm var bende sorucam doktruma ama çok gerildi için zararı olursa yaptrmam doğum dan sonra inşallah
MAŞALLAH :)niyeyse ben yatınca hiç denk gelmedi ya yürüken ya da oturuken hissediyourm sanırım hıçkırık tutuyor arada pıt pıt kesilmiyor bi süre çnkü :)hergün hissediyorum,ama sakinken uzandıgımda fln daha fazla hissediyorum.
Hareket halindeyken daha az hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?