2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Canım aslında çok mantıklı. Ama kendi odasına almayı düşündüğümüz beşik karyola çok büyük. Bizim yanımıza sığmaz. Resmini ekledim.

Bizim kendi yanımızda 1 metrelik falan alanımız var. Acaba sadece kendi yanımıza mı bir beşik alsak? Ama o zaman da odasında sadece dolabı olucak o da biraz değişik durmaz mı? Ben en az 1 sene yanımızda yatırmayı düşünüyorum. Beğendiğim 2.beşiği de ekledim, sadece onu alıp, karyola beşiği sonra mı alsak. İşte aklımda hep böyle sorular :)

Eklentiler

• 20.24.1015.00-635827764697570962.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 20.00.1012.00-beyaz-sallanan-bebek-karyolasi-70x130-cm-636135238357146830.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar besik konusunda oglumda da mobilya besik almıştım odamda yer oldugundan biraz büyüktü ogluma oda yaptım simdi tekrar o besigi kullancm ama biraz yanimda kalsn oda yapicam diyenlere park yatak yada sepet besikler 1 yasina kadar yatyr bebek bnce yasina kadar bizimle aymi odada kalması daha iyi cünkü gece cok uyanıyorlar emiyorlar icgudusel olarakta tek bırakamyr insan biraz fazla uyusa neden uyudu aglsa niye agladi biz anneler evhamliyz

Kızlar kilo konusu konusulmus dun dahiliye ve hemotolojide randevum vardi bacagimda lekemsi birsey olustu kan sulandirici igneye basladim . Neyse bu gittigim tum drlar 23. 24. Haftalarda 6 kg almis olmanin cok normal oldugunu soylediler... zaten 66 idim 72 oldum yani zayif biri de degilim. Onemli olan bu kg artisindan cok kan degerlerimiz anladigim kadariyla... dikkat edelim tabiki ama cok da takmamak lazim.

Sen bilirsin canım ama bir yıl yanımda yatsın ama odasında düzenli olsun beşiği dolabı halısı vs. Diyorsan madem yatak odanda ki yerde az ozaman begenmesende ben park yatak tavsiye ederim:))yani iki beşik gereksiz bence en azından park yatak işi bitince toplanıp kaldırılıyor bir sene sonra diğer beşiği depolama alanı lazım yada elden cikaricagiz küçük sepek besiklerdede bir sene yaticaginj sanmıyorum tutunup kalkmaya başladıklarında tehlikeli oluyor

Tabi karar sizin benim kızım biraz haraketli yatan bir çocuktu park yatağından zıplayarak tırmanarak düştü en fazla bir yaşını geçmişti çokta büyük değildi oyuzden ben korkuyorum derin olması daha iyi gibi geliyor

Anladım canım. Maksimum 6-7 ay için bana pek kullanışlı gelmedi o zaman. Başka alternatif bakıcaz mecbur.

Kızlar sizce bebek bu beşiğin içinde 1 yaşına kadar kalabilir mi? Siz ne dersiniz?

https://www.cilek.com/sepet-besik-(45x80-cm)_103369?d=10130
sapet görüntü olarak çok güzel ama ben yanları tamamen kapalı olduğu için tercih etmem sağlıklı gelmiyor, en azından parmaklık olmalı yanları. bir de 6 aydan sonra yer yatağı deneyeceğim , yapan arkadaşlarım var bebekleri çok daha mutlu uyanıyor uykudan malum algıları çok açık şimdiki bebişlerin : ) her tarafı görmek ,özgür olmak istiyorlar

Canım valla bu konu zor. Tavsiyeler için çok teşekkürler. Haziran başı gibi almayı düşünüyoruz odasını. O yüzden 1-2 ay daha düşünücez. En mantıklısı neyse seçmeye çalışıcaz, inşallah en doğru kararı veririz :)

Anladım canım, park yatağı da düşünelim bir o zaman. Sepet almıcam sanırım, biraz kullanışsız geldi gelen yorumlara bakarak :)

Doğru canım, bu tarz bir şey almaktansa anne yanı almak daha mantıklı o zaman :) Hem ben rahat ederim, hem o.

Kızlar bence park yatak ve anne yanı beșik șimdilik yeterli. Biz de odasına büyüyen beșikli bir takım alalım demiștik bașta park yatak yerine ama herkes normal yatak olarak kullanımda dar olduğunu söylüyor. Bu yüzdende bebek odası almayıp direk çocuk odası takımı alacağız. Sadece karyolasını büyüyünce kurcaz onun yerine park yatak alıp evin tüm odalarında kullanmayı düșünüyoruz. İlk doğduğu sıralar bizimle yatacak anne yanı beșiğinde(park yatak oturma odasında olacak bu sırada gündüz uykuları için), biraz daha büyüyünce park yatağında odasında yatacak daha da büyüdüğünde oda takımının yatağını kurup, park yatağį kaldıracağız. Çok zormuș bu ișler :)
Bu arada yıkanabilir bebek bezi konusunda fikri olan var mı?

Yikanabilir bebek bezini hiç araştırmadim açıkçası nasıl bişey hiç bilmiyorum onu yıkamaya ayrı biri lazım evde cunki pek vaktimiz olucagini sanmıyorum :))

Şimdi baktım netten gerçekten bilmiyormusum :)) bezin içine ped takılıyor mus sanırım sadece ped değişiyor bezlerde makinada yikaniyormus galiba

Yikanabilir bebek bezini hiç araştırmadim açıkçası nasıl bişey hiç bilmiyorum onu yıkamaya ayrı biri lazım evde cunki pek vaktimiz olucagini sanmıyorum :))
Ben bir kaç gündür bu konuya takmıș bulunuyorum. Çevre duyarlılığı, daha sağlıklı olması deken hamilelik hormonlarımla birleșince tüm siteleri gezdim :) aliexpress den sipariș verdim newborn olanlarından bir kaç ay sonra yorumlarım sizlere de umarım :)

İnşallah memnun kalırsın canım

doktor olmuşsun ama insan olamamışsın deseydin keşke ona. merak ettiğiniz bişey olursa yorumlarım dese ölürdü sanki. başka randevu bulmadan iptal etme canım. sizin orda nasıl bilmiyorum ama bizim burda randevu almak çok zor. bir ay önceden aldım ben. zamanın geçmesin sonra. baksın baksın yazsın en kötü boşver. şımarık oluyo bazıları böyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…