2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen canim bende oyle dusundum sormadan cesaret edemem cunku nornalde bile cok aci cekiyorum sorarsan benide bilqilendir olurmu benim randevuma daha cok var qidersem bende sorarim
sorucam canm merak etme çnkü jilet olayı deli ediyor beni de ama başka çare yoksa biraz daha sabretcez yolu yarıladık hamdolsun

SIkıntı yokmuş cnm normal şartlarda. Tabi bildiğiniz hijyenik bir yer olsun, ve mutlaka yeni ağda ısıtmasını isteyin. Telaşlanıyorsan şimdilik tüy dökücü kullan, doğumdan bir iki hafta önce de ağdaya gitsen yeter zaten.

KIZLAR MERHABA
geçmişi okuyamadım... fırsat bulunca halledicem o işi...inşallah herkes iyidir.

dün ayrıntılı usg ye girdim devlet hastanesinde... 5 dk falan sürdü sürmedi...
kafa göbek ve bacak ölçüsü aldı...doktor bey in yaşı bayağı vardı...ya çok tecrübeli biri şıp diye anlıyor anlık görüntülerle yada alakaya almadı beni...nereli olduğumu sorduktan sonra memleketle ilgili sorularla çalışanları sınava tabi tuttu yok oranın nesi ,kimi ,neyi meşhur bilin bakalım ?..bana da diyor ki sakın sen söyleme onlar bilsinler...sinir kepaze bir durumdu...

sonra sonucu diğer blokta bir doktora gösterdim rica minnet...hangi ara ayrıntılıda ki doktor yazdırdıysa kağıda marjinal plasenta previa yazıyordu...zaten görevli diğer raporlardan kopyala yapıştır yapıyordu ..odaya 4-5 kişi birden aldıkları için benden öncekilerin muayenelerini raporlarının hazırlanmasını gördüm...
acaba başkasının raporunun yazısını mı kopyaladı yanlışlıkla anlamadım... sonucu gösterdiğim doktor 1 ay sonra kontrol edelim dedi, eş yukarı çıkmış mı diye...
çok çok kötü bir şey olsa görürdü belki ama böyle üstün körü de olmaz...
illa özele gidip baktırın diyorlar bu tavırlarıyla...öylede olacak zaten

Günaydın kızlar yatak muhabbeti geçmiş. Şunlara da bi bakın derim:
Bu anne yani hem de gördüğüm en geniş ölçülü anne yanı. 70x110 uzun süre kullanılır gibi geldi.

https://www.e-toker.com/nar-anne-yani-3-kademeli-besik-naturel

Bir de bu var 60×120. 6-7 ay kullanım için ideal fiyat açısından. Hem de ahşap olması artısı. Kademeli de.
https://www.e-toker.com/kidboo-ahsap-besik-60-x-120-ceviz

Bu arada cevap yazamadım ama güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.

Internette 3 lu paketler halinden edinebilirsin cnm

Maalesef oyle cnm. Sen ozelde baktir

Merhaba arkadaşlar 20 haftam bitti ve ben bugün bir kanama yaşadım doktor hastaneye yatırdı hemen serum taktılar bir açıklama yapmadi doktor düşük olabilir dedi çok endişeliyim böyle bir durum yaşayan var mi aranızda.kan ilişki sırasında geldi az miktarda ama kirmiziydi çok korkuyorum bebegime bir şey olmasından

bir yandan da sağlık hizmetlerinde devrim yapıldı derler... 4-5 kişiyi aynı anda al, beşer dakika bak, tabi herkes hizmet alır bu mantıkla... ama hizmetin kalitesini düşünen yok... bence de gidin bi özel doktora da baksın, içiniz rahat etsin. bunu atlattıktan sonrası kolay nasıl olsa, başka detaylı bir test vs yok..

çok geçmiş olsun canım... müdahale etmişler ,edeceklerdir de...sen duanı eksik etme...şu an bebeğine bir şey olmamıştır...kanaman hala devam ediyor mu....

çok geçmiş olsun,,, benim doktorum bu haftalardaki hamileliklerde düşük farklı şekilde olur demişti 12. haftadan sonra... yani daha çok sancı, aşırı kanama parça düşmesi vs gibi bekliyorlar anladığım kadarıyla. sizin öyle bir durum yok heralde... hiçbişey olmaz inşallah,, bizi de haberdar edin yine...

Çok geçmiş olsun. İnşallah öyle bir şey olmaz. Doktor kontrolundesiniz zaten. Allah inşallah acil şifa verir. Bebeğe bir şey olsa doktor söylerdi zaten.

bekleyenler arasında meme usg si ve rahimle ilgili rahatsızlığı olanlarda vardı.... herkesin her yeri meydanda 5 hasta biz varız doktor var yazıcısı var yazıcının yardımcısı .8 kişi kadının neresi hastaysa orayı izliyoruz ....tabi arada odaya girip çıkanları saymıyorum...
kızımı da aynı hastanede doğum yapmıştım...hayatımın en kötü günüydü...napıcam bilmiyorum...yine devlette yapmak zorundayım ama diğerleri de böyleyse ne farkeder ki ...yine aynı mezbaha...

Nerede yaşıyorsunuz acaba merak ettim? Bir de başka hastane yok mu yaşadığınız yerde bir de orayı deneseniz?

Bende ayrintiliya hem devlete hem ozele gittim devlette radyoloji uzmani tek tek alip inceledi 5 dk sürdü tek olunca sorun yasamadim ama kadin dogumda 3 erli aliyorlar

Uzun uzun düșüncelerini benimle paylaștığın için çok teșekkür ederim canım. Bu konu bebek sağlığı noktasında abartılıyor olabilir sonuçta çok bilindik markalar adlarını korumak zorunda, sağlığa zararlı ürün piyasaya sürmeleri markayı tehdit eder. Ben bu konuda günlerdir hatta geçen aylarda da çok araștırma yaptım ve șöyle birșeye karar verdim. Bu bezlerin dıș kablarını çinden sipariș ettim içlerindeki kumașa bakacağım eğer iyi değilse terzi de söktürüp kendi aldığım kumașı diktireceğim. İçerisine koyulacak pedi de yine buradan aldığım kumașlarla yapacağım çünkü çinden de olsa düzgün pedler 4 dolar civarı buradan daha uyguna mal edebilirim bence.
Aslında ihtiyacım olan șey sızdırmayan ve doğru kalıpta dıș kabı. 15-20 adet olursa bir çocuk için yeterliymiș. Bu șekilde hem her ay bez masrafım olmaz diye düșünüyorum hem de çevreye zarar vermem. Makinada kısa programda 40 derece yeterliymiș temizliğine ve zaten bio deterjan alacağım için çevreye de zararı olmaz. Kullananlar 2 günde bir yıkatıyorlarmıș. Dünyaya bir çocuk getirip bir yandan da onun dünyasını bu kadar çok kirletmek bana doğru gelmiyor üstelik hayatlarımıza en fazla 15 yıldır girmiș bir șeye bu kadar bağımlı hale gelmemiz çok garip. İnsallah çocuklarımıza daha yașanabilir bir çevre bırakabiliriz.
Anneme fikrimden bahsettim ve tepkisi amannn ne uğrașacaksın oldu :) yok bizi de hazır bezle büyütmedi ki rahata alıșsa :)

çok çok uygun özeller de var bildiğim kadarıyla. başka bir yerden kısma imkanın varsa tabi... çünkü sigorta anlaşması oluyor bazı özel hastanelerin. İstanbul'da bile 1000 liraya doğum yapan bir arkadaşım oldu.

Kizlar hayirli cumalar.
Rabbim herkesin gonlundekileri dualari kabul eylesin.

Dun kontrolum vardi. 18+6 dayiz ve bebis 260 gr. Normal mi bu gramda olmasi?

Bir de 21+5e ayrintili icin randevu verdiler. Kimi doktorlar 23 ya da 24te yapilmasinin daha iyi oldugunu soyluyor. Sizler ne zaman yaptirdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…