sorucam canm merak etmeAynen canim bende oyle dusundum sormadan cesaret edemem cunku nornalde bile cok aci cekiyorumsorarsan benide bilqilendir olurmu benim randevuma daha cok var qidersem bende sorarim
bence doktoruna sor canm aynı dertten bende müzdaribim ki senin kuaförün düşünceli davranmış almamış benmkisi mırın kırın yaptı sırf para kazanmak içinsalı günü kontrolm var bende sorucam doktruma ama çok gerildi için zararı olursa yaptrmam doğum dan sonra inşallah
Evt dr um hamilelik bitince gececek dedi leke icinYakında yine son derece hareketli bir yaşam tarzın olacağı için tamamen geçici diyebiliriz yani :)))
Internette 3 lu paketler halinden edinebilirsin cnmGünaydın kızlar... dün akşam ayrıntılı ultrasonumuz vardı. çok güzel geçti Allah a şükür. Bir sıkıntıya rastlamadı dr. Kızımı öyle canlı canlı görünce inanılmaz duyguladım. Sanki kucağıma verdiler o kadar heyecanlandım ki. keşke şu ayrıntılıyı 2 seans yapsalar :):) ama çok rahatsız oldu yavrum. extra bir ses çıkartıyo o canlı yayın moduna geçince. o zamanlar çok ağır tekmeler attı:) rahatsız oluyo galiba çocuk dedim evet olur dedi dr.
su gibi bir akıntım vardı. onu sordum. su sızıntısı olabilir mi diye. su sızsa suyun az olurdu. gayet makul seviyede enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi. doktora söyleyemedim tabi ama bence ben çok fazla su içtiğim için kaçırıyorum :) başka bir açıklama bulamadım. enfeksiyon olsa illa bi belirti verirdi. akıntı bende hep vardı çünkü. bi değişiklik de olmadı akıntıda. yine de eczanede satılan bir ped varmış. amnion sıvısı olup olmadığını anlamak için. kendi doktoruma danışıp ondan alıcam.
Maalesef oyle cnm. Sen ozelde baktirKIZLAR MERHABA
geçmişi okuyamadım... fırsat bulunca halledicem o işi...inşallah herkes iyidir.
dün ayrıntılı usg ye girdim devlet hastanesinde... 5 dk falan sürdü sürmedi...
kafa göbek ve bacak ölçüsü aldı...doktor bey in yaşı bayağı vardı...ya çok tecrübeli biri şıp diye anlıyor anlık görüntülerle yada alakaya almadı beni...nereli olduğumu sorduktan sonra memleketle ilgili sorularla çalışanları sınava tabi tuttu yok oranın nesi ,kimi ,neyi meşhur bilin bakalım ?..bana da diyor ki sakın sen söyleme onlar bilsinler...sinir kepaze bir durumdu...
sonra sonucu diğer blokta bir doktora gösterdim rica minnet...hangi ara ayrıntılıda ki doktor yazdırdıysa kağıda marjinal plasenta previa yazıyordu...zaten görevli diğer raporlardan kopyala yapıştır yapıyordu ..odaya 4-5 kişi birden aldıkları için benden öncekilerin muayenelerini raporlarının hazırlanmasını gördüm...
acaba başkasının raporunun yazısını mı kopyaladı yanlışlıkla anlamadım... sonucu gösterdiğim doktor 1 ay sonra kontrol edelim dedi, eş yukarı çıkmış mı diye...
çok çok kötü bir şey olsa görürdü belki ama böyle üstün körü de olmaz...
illa özele gidip baktırın diyorlar bu tavırlarıyla...öylede olacak zaten
KIZLAR MERHABA
geçmişi okuyamadım... fırsat bulunca halledicem o işi...inşallah herkes iyidir.
dün ayrıntılı usg ye girdim devlet hastanesinde... 5 dk falan sürdü sürmedi...
kafa göbek ve bacak ölçüsü aldı...doktor bey in yaşı bayağı vardı...ya çok tecrübeli biri şıp diye anlıyor anlık görüntülerle yada alakaya almadı beni...nereli olduğumu sorduktan sonra memleketle ilgili sorularla çalışanları sınava tabi tuttu yok oranın nesi ,kimi ,neyi meşhur bilin bakalım ?..bana da diyor ki sakın sen söyleme onlar bilsinler...sinir kepaze bir durumdu...
sonra sonucu diğer blokta bir doktora gösterdim rica minnet...hangi ara ayrıntılıda ki doktor yazdırdıysa kağıda marjinal plasenta previa yazıyordu...zaten görevli diğer raporlardan kopyala yapıştır yapıyordu ..odaya 4-5 kişi birden aldıkları için benden öncekilerin muayenelerini raporlarının hazırlanmasını gördüm...
acaba başkasının raporunun yazısını mı kopyaladı yanlışlıkla anlamadım... sonucu gösterdiğim doktor 1 ay sonra kontrol edelim dedi, eş yukarı çıkmış mı diye...
çok çok kötü bir şey olsa görürdü belki ama böyle üstün körü de olmaz...
illa özele gidip baktırın diyorlar bu tavırlarıyla...öylede olacak zaten
çok geçmiş olsun canım... müdahale etmişler ,edeceklerdir de...sen duanı eksik etme...şu an bebeğine bir şey olmamıştır...kanaman hala devam ediyor mu....Merhaba arkadaşlar 20 haftam bitti ve ben bugün bir kanama yaşadım doktor hastaneye yatırdı hemen serum taktılar bir açıklama yapmadi doktor düşük olabilir dedi çok endişeliyim böyle bir durum yaşayan var mi aranızda.kan ilişki sırasında geldi az miktarda ama kirmiziydi çok korkuyorum bebegime bir şey olmasından
Merhaba arkadaşlar 20 haftam bitti ve ben bugün bir kanama yaşadım doktor hastaneye yatırdı hemen serum taktılar bir açıklama yapmadi doktor düşük olabilir dedi çok endişeliyim böyle bir durum yaşayan var mi aranızda.kan ilişki sırasında geldi az miktarda ama kirmiziydi çok korkuyorum bebegime bir şey olmasından
Çok geçmiş olsun. İnşallah öyle bir şey olmaz. Doktor kontrolundesiniz zaten. Allah inşallah acil şifa verir. Bebeğe bir şey olsa doktor söylerdi zaten.Merhaba arkadaşlar 20 haftam bitti ve ben bugün bir kanama yaşadım doktor hastaneye yatırdı hemen serum taktılar bir açıklama yapmadi doktor düşük olabilir dedi çok endişeliyim böyle bir durum yaşayan var mi aranızda.kan ilişki sırasında geldi az miktarda ama kirmiziydi çok korkuyorum bebegime bir şey olmasından
bekleyenler arasında meme usg si ve rahimle ilgili rahatsızlığı olanlarda vardı.... herkesin her yeri meydanda 5 hasta biz varız doktor var yazıcısı var yazıcının yardımcısı .8 kişi kadının neresi hastaysa orayı izliyoruz ....tabi arada odaya girip çıkanları saymıyorum...bir yandan da sağlık hizmetlerinde devrim yapıldı derler... 4-5 kişiyi aynı anda al, beşer dakika bak, tabi herkes hizmet alır bu mantıkla... ama hizmetin kalitesini düşünen yok... bence de gidin bi özel doktora da baksın, içiniz rahat etsin. bunu atlattıktan sonrası kolay nasıl olsa, başka detaylı bir test vs yok..
Nerede yaşıyorsunuz acaba merak ettim? Bir de başka hastane yok mu yaşadığınız yerde bir de orayı deneseniz?bekleyenler arasında meme usg si ve rahimle ilgili rahatsızlığı olanlarda vardı.... herkesin her yeri meydanda 5 hasta biz varız doktor var yazıcısı var yazıcının yardımcısı .8 kişi kadının neresi hastaysa orayı izliyoruz ....tabi arada odaya girip çıkanları saymıyorum...
kızımı da aynı hastanede doğum yapmıştım...hayatımın en kötü günüydü...napıcam bilmiyorum...yine devlette yapmak zorundayım ama diğerleri de böyleyse ne farkeder ki ...yine aynı mezbaha...
Bende ayrintiliya hem devlete hem ozele gittim devlette radyoloji uzmani tek tek alip inceledi 5 dk sürdü tek olunca sorun yasamadim ama kadin dogumda 3 erli aliyorlarbekleyenler arasında meme usg si ve rahimle ilgili rahatsızlığı olanlarda vardı.... herkesin her yeri meydanda 5 hasta biz varız doktor var yazıcısı var yazıcının yardımcısı .8 kişi kadının neresi hastaysa orayı izliyoruz ....tabi arada odaya girip çıkanları saymıyorum...
kızımı da aynı hastanede doğum yapmıştım...hayatımın en kötü günüydü...napıcam bilmiyorum...yine devlette yapmak zorundayım ama diğerleri de böyleyse ne farkeder ki ...yine aynı mezbaha...
Uzun uzun düșüncelerini benimle paylaștığın için çok teșekkür ederim canım. Bu konu bebek sağlığı noktasında abartılıyor olabilir sonuçta çok bilindik markalar adlarını korumak zorunda, sağlığa zararlı ürün piyasaya sürmeleri markayı tehdit eder. Ben bu konuda günlerdir hatta geçen aylarda da çok araștırma yaptım ve șöyle birșeye karar verdim. Bu bezlerin dıș kablarını çinden sipariș ettim içlerindeki kumașa bakacağım eğer iyi değilse terzi de söktürüp kendi aldığım kumașı diktireceğim. İçerisine koyulacak pedi de yine buradan aldığım kumașlarla yapacağım çünkü çinden de olsa düzgün pedler 4 dolar civarı buradan daha uyguna mal edebilirim bence.Ama aliexpress direk Çinbence kullanmayın.. bilinen bi markanın çinde üretilmiş ürünü olsa tmm ama aliexpressteki firmalar genelde ya ihracat fazlası ya da orada üretim yapan büyük markaların kötü benzerlerini satıyorlar. İşin ticari boyutunu üretim şartlarını vs iyi bilen biri olarak kesinlikle tavsiye etmem. Çevre duyarlılığı ve sağlık konusunda da içiniz rahat etsin, bebek bezleri (bildiğimiz kaliteli markalar) aslında bilimsel olarak (içerik miktarı gözönünde bulundurulduğunda) sağlığa zararlı olarak kabul edilen madde içermemektedir. Dioksin diyeceksiniz ama emzirilen bir bebeğin anne sütü dolayısıyla aldığı dioksin miktarı dahi hazır bez kullanarak maruz kaldığı dioksin miktarından onbinlerce hatta yüzbinlerce kat fazla. Ayrıca kumaş/yıkanılabilir bezleri arıtmada kullanılan deterjan miktarı, kirlenmiş su ve harcanan enerji miktarı düşünüldüğünde çevre açısından da bilimsel veriler yine tahmin ettiğiniz gibi değil. (Örn ; bezin üretiminde kullanılan klor aynı zamanda su arıtmada da sıkça ve bolca kullanılan bir maddedir.) Hem çevre mühendisliği mezunu olduğum hem de aynı şekilde bu konularda hassas olduğum için doğrudan bilimsel makalelerin tercüme edilmemiş haline dayanarak yazıyorum, içiniz rahat etsin :) bizde bu ara aşırı bir blogger anne trendi olduğu ve malesef sıkça farklı bişeyler yazma ihtiyacı duydukları için arada böyle hiçbir dayanağı olmayan yeni moda fobiler oluşabiliyor ama ben çok karşıyım bu kadar da herşeyin önünde durulmasına. Açıkçası çoğunun da bez yıkamakla uğraştıklarını hiç sanmıyorum :) ben de kanıtlanmış hiçbir zararı olmadığı halde hayatımın en güzel zamanlarını (bu dönemde 5000-6000 kez alt değiştini düşünürsek) o kadar bezi yıkamakla kurutmakla vs uğraşarak geçirmek istemem hiç :)))
bekleyenler arasında meme usg si ve rahimle ilgili rahatsızlığı olanlarda vardı.... herkesin her yeri meydanda 5 hasta biz varız doktor var yazıcısı var yazıcının yardımcısı .8 kişi kadının neresi hastaysa orayı izliyoruz ....tabi arada odaya girip çıkanları saymıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?