- 15 Ağustos 2013
- 518
- 440
- 53
Aynen canım arkadaşlarım diyor şimdi yemezsen ne zaman yiyeceksin.ceviz pekmez üzüm yasak bir spor hocası arkadaşım var diyor ki bu gidişle sana kan takviyesi yapacaklar allah korusun diyor bunlari yemeden masil gelisecek bebegin diyor bilmiyorum bakalim ne olacak bi hafta :))Hiç kalma, resmen zayıfsın, şekerin de yok, canın isterse yiceksin tabi.. bence de tuhaflıkvar senin doktorda.. diyetisyeni para kazansın istiyor, çok net :)
Aynen canım da şu aralar hani aman aman abartmıyorum âmâ özellikle gece yememeye çalışıyorum âmâ sanki yarıyor herşey bende anlamış değilim diyorlardı 5 aydan sonra asil alınacak kilo galiba aynen öyle olacakCanım az olsa canınin cektiginden tadabilirsin. Doyumluk degil tadimlik yeter ki gönlün geçsin magdem kiloyu dert ediyor drun...
Merhaba Iliski sonrası kanama bende de olmuştu daha erken haftadaydı yalnız..ertesi gün doktora gittiğimde bişey göremedi herşey yolundaydı.. Ilişki sonrası olabilir durup dururken olması daha supheli demişti o zaman..Ondan 1 hafta sonra da durup dururken bi kanama gelmişti yine hemen gittim yine bişey yok o da adet tarihime denk gelmis ondanmış.Umarim sizinde önemsiz biseydir..Cok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar 20 haftam bitti ve ben bugün bir kanama yaşadım doktor hastaneye yatırdı hemen serum taktılar bir açıklama yapmadi doktor düşük olabilir dedi çok endişeliyim böyle bir durum yaşayan var mi aranızda.kan ilişki sırasında geldi az miktarda ama kirmiziydi çok korkuyorum bebegime bir şey olmasından
Uzun uzun düșüncelerini benimle paylaștığın için çok teșekkür ederim canım. Bu konu bebek sağlığı noktasında abartılıyor olabilir sonuçta çok bilindik markalar adlarını korumak zorunda, sağlığa zararlı ürün piyasaya sürmeleri markayı tehdit eder. Ben bu konuda günlerdir hatta geçen aylarda da çok araștırma yaptım ve șöyle birșeye karar verdim. Bu bezlerin dıș kablarını çinden sipariș ettim içlerindeki kumașa bakacağım eğer iyi değilse terzi de söktürüp kendi aldığım kumașı diktireceğim. İçerisine koyulacak pedi de yine buradan aldığım kumașlarla yapacağım çünkü çinden de olsa düzgün pedler 4 dolar civarı buradan daha uyguna mal edebilirim bence.
Aslında ihtiyacım olan șey sızdırmayan ve doğru kalıpta dıș kabı. 15-20 adet olursa bir çocuk için yeterliymiș. Bu șekilde hem her ay bez masrafım olmaz diye düșünüyorum hem de çevreye zarar vermem. Makinada kısa programda 40 derece yeterliymiș temizliğine ve zaten bio deterjan alacağım için çevreye de zararı olmaz. Kullananlar 2 günde bir yıkatıyorlarmıș. Dünyaya bir çocuk getirip bir yandan da onun dünyasını bu kadar çok kirletmek bana doğru gelmiyor üstelik hayatlarımıza en fazla 15 yıldır girmiș bir șeye bu kadar bağımlı hale gelmemiz çok garip. İnsallah çocuklarımıza daha yașanabilir bir çevre bırakabiliriz.
Anneme fikrimden bahsettim ve tepkisi amannn ne uğrașacaksın oldu :) yok bizi de hazır bezle büyütmedi ki rahata alıșsa :)
Ceviz pekmez uzum niye yasak yaaAynen canım arkadaşlarım diyor şimdi yemezsen ne zaman yiyeceksin.ceviz pekmez üzüm yasak bir spor hocası arkadaşım var diyor ki bu gidişle sana kan takviyesi yapacaklar allah korusun diyor bunlari yemeden masil gelisecek bebegin diyor bilmiyorum bakalim ne olacak bi hafta :))
Aynen canım arkadaşlarım diyor şimdi yemezsen ne zaman yiyeceksin.ceviz pekmez üzüm yasak bir spor hocası arkadaşım var diyor ki bu gidişle sana kan takviyesi yapacaklar allah korusun diyor bunlari yemeden masil gelisecek bebegin diyor bilmiyorum bakalim ne olacak bi hafta :))
artar artar o pıtpıtlar :) az kaldıı...MAŞALLAH :)niyeyse ben yatınca hiç denk gelmedi ya yürüken ya da oturuken hissediyourm sanırım hıçkırık tutuyor arada pıt pıt kesilmiyor bi süre çnkü :)
Merhaba arkadaşlar 20 haftam bitti ve ben bugün bir kanama yaşadım doktor hastaneye yatırdı hemen serum taktılar bir açıklama yapmadi doktor düşük olabilir dedi çok endişeliyim böyle bir durum yaşayan var mi aranızda.kan ilişki sırasında geldi az miktarda ama kirmiziydi çok korkuyorum bebegime bir şey olmasından
Kızlar 20 haftaya girdik bugun ellerimi şiş hissediyorum.. normal mi bu tansiyonumda iyi..
ankara dayim...zekai tahir e gidiyorum...bir kac hastane dolastim...arada ozelede gidiyorum tabiki...Nerede yaşıyorsunuz acaba merak ettim? Bir de başka hastane yok mu yaşadığınız yerde bir de orayı deneseniz?
Ceviz pekmez uzum niye yasak yaaAhh bu doktorlar biri hergun yer der biri yasaklar.Bazen dusunuyorum bazi ulkelerde 9 ayda 3 kontrol yapmakla iyi yapıyolar galiba
9 ayda 3 kontrol mü? Ben her ay gitmeme rağmen 2. haftadan sonra günler geçmek bilmiyor, merak ediyorum, aklım çıkıyor. 3 ayda bir gitsem kafayı yerdim herhalde.
Hiiii o hastaneye iyi diyorlar aslında zaten kadın hastalıkları hastanesi diye biliyorum ama. Bi de Zübeyde Hanım vardı oraya da iyi diyorlar. Ankara'da yaşadığım zamanlardan aklımda kalan. Yani bir sorun görseydi doktor söylerdi zaten demek ki bir şey görmemiş. İsterseniz çok kafanıza takmayın.ankara dayim...zekai tahir e gidiyorum...bir kac hastane dolastim...arada ozelede gidiyorum tabiki...
Sık gitme mevzusu olunca aklıma geldi. Geçen doktorda bir kadınla karşılaştım da. 8. ayında ilk defa kontrole gelmiş. Doktor bile inanamadı. Resmen 10 kere sordu "Emin misin hiç gitmediğine, yoksa özele mi gidiyordun" diye.
Yani muhtemelen köyden ya da başka bir sehirden filan geliyordur. Burası Erzurum'da merkez bir kadin dogum hastanesi çevreden genelde bu hastaneye geliyorlar. Muhtemelen sahipleri! de kadını getirdiler ki doktor bi baksın ne zaman doğuracak filan diye. Zaten zavallı kadin evet hayırlarla ancak cevap verebiliyordu doğru düzgün Türkçe bilmediğinden.Acaba kaçıncı doğumuydu? Acaba kadını doktora gitmemeye yönlendiren neydi? Cidden merak ediyor insan, aklım almıyor benim düşününce.
yok canim ilk gebeligimden beri takmiyorum artik...başka alternatif bulamiyorsam sikayet etmeyede hakkim yok diyorum kendime...ama insan oglu işte...Hiiii o hastaneye iyi diyorlar aslında zaten kadın hastalıkları hastanesi diye biliyorum ama. Bi de Zübeyde Hanım vardı oraya da iyi diyorlar. Ankara'da yaşadığım zamanlardan aklımda kalan. Yani bir sorun görseydi doktor söylerdi zaten demek ki bir şey görmemiş. İsterseniz çok kafanıza takmayın.
Nickmick rahat ol canım çok streslisin. Tuzu azalt bence..Kızlar 20 haftaya girdik bugun ellerimi şiş hissediyorum.. normal mi bu tansiyonumda iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?