2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hiç kalma, resmen zayıfsın, şekerin de yok, canın isterse yiceksin tabi.. bence de tuhaflıkvar senin doktorda.. diyetisyeni para kazansın istiyor, çok net :)
Aynen canım arkadaşlarım diyor şimdi yemezsen ne zaman yiyeceksin.ceviz pekmez üzüm yasak bir spor hocası arkadaşım var diyor ki bu gidişle sana kan takviyesi yapacaklar allah korusun diyor bunlari yemeden masil gelisecek bebegin diyor bilmiyorum bakalim ne olacak bi hafta :))

Canım az olsa canınin cektiginden tadabilirsin. Doyumluk degil tadimlik yeter ki gönlün geçsin magdem kiloyu dert ediyor drun...
Aynen canım da şu aralar hani aman aman abartmıyorum âmâ özellikle gece yememeye çalışıyorum âmâ sanki yarıyor herşey bende anlamış değilim diyorlardı 5 aydan sonra asil alınacak kilo galiba aynen öyle olacak

Merhaba Iliski sonrası kanama bende de olmuştu daha erken haftadaydı yalnız..ertesi gün doktora gittiğimde bişey göremedi herşey yolundaydı.. Ilişki sonrası olabilir durup dururken olması daha supheli demişti o zaman..Ondan 1 hafta sonra da durup dururken bi kanama gelmişti yine hemen gittim yine bişey yok o da adet tarihime denk gelmis ondanmış.Umarim sizinde önemsiz biseydir..Cok geçmiş olsun

rica ederim :) muhtemelen annemin de tepkisi aynı olur :) tabi zaman da önemli bi faktör, ben hala çalışıyorum, eve gittiğimde de kalan enerjimi tamamen tükenene kadar kızıma harcamaya çalışıyorum. mümkün olduğunca başka işle uğraşmıyorum. sabah bile makyaj vs yapmıyorum, o süreyi dahi onunla geçirmem gerekiyor. o yüzden hayatımızı minimal ve pratik bi şekilde idame ettirmek zorundayız :)) şu an bezle falan uğraşsam eşim kesin hastalandım, ölücem falan sanar :))) sizin üşenmemenizi tebrik ediyorum wala,,bravo :) yine de yedek olarak dışarda kullanmak için bi paket yeni doğan alın ama bence. ilk zamanlar çıldırtıcı derecede sıklıkla kirletiyorlar çünkü :))))

Ceviz pekmez uzum niye yasak yaa Ahh bu doktorlar biri hergun yer der biri yasaklar.Bazen dusunuyorum bazi ulkelerde 9 ayda 3 kontrol yapmakla iyi yapıyolar galiba

kusura bakma ama hamile kadına kilo almasın diye ceviz yeme diyen doktora doktor demem ben. öyle saçma şey olur mu,, hadi pekmez tamam da cevizi özellikle öneriyorlar normalde. sen gitme o doktora arkadaşım ya,, başkası mı kalmadı :)))

Kızlar 20 haftaya girdik bugun ellerimi şiş hissediyorum.. normal mi bu tansiyonumda iyi..

Çok gecmis olsun ama doktorun bir acıklama yapmadan düsük olabilir demesi cok sacma...Nasıl bir acıklama yapmaz ya....
Çok mu önemsiz bir konu sanki...
Sen cok üzülme,bir cok arkadasın aynı sekilde basına gelmis,cok sükür hamileliklerine saglıklı bir sekilde devam ediyorlar.Hem her ne kadar garip bir doktor olsa da ,hastanedesin sonucta.

Ceviz pekmez uzum niye yasak yaa Ahh bu doktorlar biri hergun yer der biri yasaklar.Bazen dusunuyorum bazi ulkelerde 9 ayda 3 kontrol yapmakla iyi yapıyolar galiba

9 ayda 3 kontrol mü? Ben her ay gitmeme rağmen 2. haftadan sonra günler geçmek bilmiyor, merak ediyorum, aklım çıkıyor. 3 ayda bir gitsem kafayı yerdim herhalde.

23 +3 olduk bugün,,, tam 3 kilo almışım sabahki rakama göre :)) 3 kilo daha alabilirim en fazla,, hatta 2 ile kalsa çok iyi olur. o zaman ilk kızımla aynı kiloda girmiş olucam doğuma. zayıf arkadaşlar benim yerime de yesin lütfen. ben hala et,ot, balık gibi şeylerle ilerliyorum mecbur :) yürüyüşe de başlayabilsem çok iyi olcak

9 ayda 3 kontrol mü? Ben her ay gitmeme rağmen 2. haftadan sonra günler geçmek bilmiyor, merak ediyorum, aklım çıkıyor. 3 ayda bir gitsem kafayı yerdim herhalde.

aynen :) benim de bir ay arayla verdi yine. 10gün var daha,,çıldıriciiiiim :)))çok sık da hareket etmiyor, o yüzden gitmek istiyorum bi an önce... sıklaşınca o kadar zor değil de şimdi evhamlanıyoruz işte

ankara dayim...zekai tahir e gidiyorum...bir kac hastane dolastim...arada ozelede gidiyorum tabiki...
Hiiii o hastaneye iyi diyorlar aslında zaten kadın hastalıkları hastanesi diye biliyorum ama. Bi de Zübeyde Hanım vardı oraya da iyi diyorlar. Ankara'da yaşadığım zamanlardan aklımda kalan. Yani bir sorun görseydi doktor söylerdi zaten demek ki bir şey görmemiş. İsterseniz çok kafanıza takmayın.

Sık gitme mevzusu olunca aklıma geldi. Geçen doktorda bir kadınla karşılaştım da. 8. ayında ilk defa kontrole gelmiş. Doktor bile inanamadı. Resmen 10 kere sordu "Emin misin hiç gitmediğine, yoksa özele mi gidiyordun" diye.

Acaba kaçıncı doğumuydu? Acaba kadını doktora gitmemeye yönlendiren neydi? Cidden merak ediyor insan, aklım almıyor benim düşününce.

Acaba kaçıncı doğumuydu? Acaba kadını doktora gitmemeye yönlendiren neydi? Cidden merak ediyor insan, aklım almıyor benim düşününce.
Yani muhtemelen köyden ya da başka bir sehirden filan geliyordur. Burası Erzurum'da merkez bir kadin dogum hastanesi çevreden genelde bu hastaneye geliyorlar. Muhtemelen sahipleri! de kadını getirdiler ki doktor bi baksın ne zaman doğuracak filan diye. Zaten zavallı kadin evet hayırlarla ancak cevap verebiliyordu doğru düzgün Türkçe bilmediğinden.

yok canim ilk gebeligimden beri takmiyorum artik...başka alternatif bulamiyorsam sikayet etmeyede hakkim yok diyorum kendime...ama insan oglu işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…