- 15 Ağustos 2013
- 518
- 440
- 53
Aynen canım haklısın yani şeker ihtimali olabilir die yeme diyor diyetisyen âmâ tahlilde 81 çıkmıştı bende anlamadım:))Ceviz pekmez uzum niye yasak yaaAhh bu doktorlar biri hergun yer der biri yasaklar.Bazen dusunuyorum bazi ulkelerde 9 ayda 3 kontrol yapmakla iyi yapıyolar galiba
Diyetisyende bu son kontrol zaten gitmiycem artık allah korusun 6. Ayda şeker yüklemede bişey çıkarsa giderim ozaman inşallah olmaz öyle bişey tabii :)) bu arada şeker yükleme için ne düşünüyorsunuz?kusura bakma ama hamile kadına kilo almasın diye ceviz yeme diyen doktora doktor demem ben. öyle saçma şey olur mu,, hadi pekmez tamam da cevizi özellikle öneriyorlar normalde. sen gitme o doktora arkadaşım ya,, başkası mı kalmadı :)))
Cok korkuyorum bebişime bişey olacak diye. Canım o yuzden cok tuz tüketiyorum etkisi olabilirmi.Nickmick rahat ol canım çok streslisin. Tuzu azalt bence..
Ben 18+6 gittim 256gr di nirmal demisti doktorum ayrintilyada21+6 gitdim cnmKizlar hayirli cumalar.
Rabbim herkesin gonlundekileri dualari kabul eylesin.
Dun kontrolum vardi. 18+6 dayiz ve bebis 260 gr. Normal mi bu gramda olmasi?
Bir de 21+5e ayrintili icin randevu verdiler. Kimi doktorlar 23 ya da 24te yapilmasinin daha iyi oldugunu soyluyor. Sizler ne zaman yaptirdiniz?
İçimi rahatlattınız Tesekkürler..çok normal bence. benim de yüzükler zorluyo.. ayaklarınız da şişebilir bundan sonra...
Diyetisyende bu son kontrol zaten gitmiycem artık allah korusun 6. Ayda şeker yüklemede bişey çıkarsa giderim ozaman inşallah olmaz öyle bişey tabii :)) bu arada şeker yükleme için ne düşünüyorsunuz?
Orası öyle doktordan çıktığım an merak başlıyo9 ayda 3 kontrol mü? Ben her ay gitmeme rağmen 2. haftadan sonra günler geçmek bilmiyor, merak ediyorum, aklım çıkıyor. 3 ayda bir gitsem kafayı yerdim herhalde.
Ben 18+6 gittim 256gr di nirmal demisti doktorum ayrintilyada21+6 gitdim cnm
bildiğin güvendiğin bir marka var mı peki. ve de site.Internette 3 lu paketler halinden edinebilirsin cnm
korkma canım birşey olmaz Allah ın izniyle. onlar demedi deme diye en kötüsünü söylüyolar. kanama neredeyse karşılaştığım 3 gebeden birinde olmuş. İnşaAllah önemli bişey değildir. plesanta previa var mıydı sende.Merhaba arkadaşlar 20 haftam bitti ve ben bugün bir kanama yaşadım doktor hastaneye yatırdı hemen serum taktılar bir açıklama yapmadi doktor düşük olabilir dedi çok endişeliyim böyle bir durum yaşayan var mi aranızda.kan ilişki sırasında geldi az miktarda ama kirmiziydi çok korkuyorum bebegime bir şey olmasından
ben 22+5 de yaptırdım. Özel olarak bi tarih vermed doktorum. randevu al artık dedi. 22 haftalık aldım olur mu dedim süper dedi. daha erken olsa ne derdi bilmiyorumKizlar hayirli cumalar.
Rabbim herkesin gonlundekileri dualari kabul eylesin.
Dun kontrolum vardi. 18+6 dayiz ve bebis 260 gr. Normal mi bu gramda olmasi?
Bir de 21+5e ayrintili icin randevu verdiler. Kimi doktorlar 23 ya da 24te yapilmasinin daha iyi oldugunu soyluyor. Sizler ne zaman yaptirdiniz?
evet altını değiştirip üç saniye sonra malum seslerden duyduğum çok oldu :) oğlum bu bez kaç para biliyo msuun sen niye toptan yapmıyosun diyodum tabi onun umru değil yattığı yerden.... :):):)rica ederim :) muhtemelen annemin de tepkisi aynı olur :) tabi zaman da önemli bi faktör, ben hala çalışıyorum, eve gittiğimde de kalan enerjimi tamamen tükenene kadar kızıma harcamaya çalışıyorum. mümkün olduğunca başka işle uğraşmıyorum. sabah bile makyaj vs yapmıyorum, o süreyi dahi onunla geçirmem gerekiyor. o yüzden hayatımızı minimal ve pratik bi şekilde idame ettirmek zorundayız :)) şu an bezle falan uğraşsam eşim kesin hastalandım, ölücem falan sanar :))) sizin üşenmemenizi tebrik ediyorum wala,,bravo :) yine de yedek olarak dışarda kullanmak için bi paket yeni doğan alın ama bence. ilk zamanlar çıldırtıcı derecede sıklıkla kirletiyorlar çünkü :))))
benim doktorum istemedi. İlkinde sıkıntı çıkmadıysa çok da önemli değil yaptırman dedi. Ailede de yok kilosu da normal seyrediyor yaptırmayalım dedi.Diyetisyende bu son kontrol zaten gitmiycem artık allah korusun 6. Ayda şeker yüklemede bişey çıkarsa giderim ozaman inşallah olmaz öyle bişey tabii :)) bu arada şeker yükleme için ne düşünüyorsunuz?
evet altını değiştirip üç saniye sonra malum seslerden duyduğum çok oldu :) oğlum bu bez kaç para biliyo msuun sen niye toptan yapmıyosun diyodum tabi onun umru değil yattığı yerden.... :):):)
Biliyorum canım kızım dada yaptırdım âmâ şimdi kafamı karıştırdılar yaptırma zararlı diye âmâ ne bileyim o yapılmazsa allah korusun öyle birşey varsa nasıl öğreneceğiz ki var mı yok muYani durup dururken şeker ihtimali denmez ki zaten bu devirde. Hamilelik şekeri bebekte obezite diyabet vs olmasın diye çok fazla tatlı tüketmek zaten iyi değil, ama sağlıklı bir insana ceviz yeme üzüm yeme demek kadar da anlamsız bişey olamaz. Cevizin anne ve bebeğin beyin gelişimi için ne kadar faydalı olduğunu bilmeyen hekim kaldı mı hala yeryüzünde.. anlamıyorum insanların zaaflarını bu kadar kolay sömürebilmelerini... Şeker yükleme de bi bardak şekerli su (en fazla kola kadar tatlı) içerek yapılıyor. Yani adı yükleme ama öyle aman aman bi şeker beslemesi değil yani. Yaptırın mutlaka da hem içiniz rahat etsin hem de doktor boş konuşmayı bırakmış olur :)
Benimki ister muhtemelen bide paketin ici de var zaten âmâ işte aklımı karıştırdılar yaptırma zararli diye ben kızım da da yaptırdım cok şükür bişey yoktubenim doktorum istemedi. İlkinde sıkıntı çıkmadıysa çok da önemli değil yaptırman dedi. Ailede de yok kilosu da normal seyrediyor yaptırmayalım dedi.
Biliyorum canım kızım dada yaptırdım âmâ şimdi kafamı karıştırdılar yaptırma zararlı diye âmâ ne bileyim o yapılmazsa allah korusun öyle birşey varsa nasıl öğreneceğiz ki var mı yok mu
ay canım çok üzüldüm yaşadıklarına, ve bir yandan da korktum,KIZLAR MERHABA
geçmişi okuyamadım... fırsat bulunca halledicem o işi...inşallah herkes iyidir.
dün ayrıntılı usg ye girdim devlet hastanesinde... 5 dk falan sürdü sürmedi...
kafa göbek ve bacak ölçüsü aldı...doktor bey in yaşı bayağı vardı...ya çok tecrübeli biri şıp diye anlıyor anlık görüntülerle yada alakaya almadı beni...nereli olduğumu sorduktan sonra memleketle ilgili sorularla çalışanları sınava tabi tuttu yok oranın nesi ,kimi ,neyi meşhur bilin bakalım ?..bana da diyor ki sakın sen söyleme onlar bilsinler...sinir kepaze bir durumdu...
sonra sonucu diğer blokta bir doktora gösterdim rica minnet...hangi ara ayrıntılıda ki doktor yazdırdıysa kağıda marjinal plasenta previa yazıyordu...zaten görevli diğer raporlardan kopyala yapıştır yapıyordu ..odaya 4-5 kişi birden aldıkları için benden öncekilerin muayenelerini raporlarının hazırlanmasını gördüm...
acaba başkasının raporunun yazısını mı kopyaladı yanlışlıkla anlamadım... sonucu gösterdiğim doktor 1 ay sonra kontrol edelim dedi, eş yukarı çıkmış mı diye...
çok çok kötü bir şey olsa görürdü belki ama böyle üstün körü de olmaz...
illa özele gidip baktırın diyorlar bu tavırlarıyla...öylede olacak zaten
çok geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar 20 haftam bitti ve ben bugün bir kanama yaşadım doktor hastaneye yatırdı hemen serum taktılar bir açıklama yapmadi doktor düşük olabilir dedi çok endişeliyim böyle bir durum yaşayan var mi aranızda.kan ilişki sırasında geldi az miktarda ama kirmiziydi çok korkuyorum bebegime bir şey olmasından
inşaallah dile kolay 3,5 yıl bekledim ala hayalde yaşıyorum gibi geliyor :) o pıt pıt oldukça mest oluyorumartar artar o pıtpıtlar :) az kaldıı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?