2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ceviz pekmez uzum niye yasak yaa Ahh bu doktorlar biri hergun yer der biri yasaklar.Bazen dusunuyorum bazi ulkelerde 9 ayda 3 kontrol yapmakla iyi yapıyolar galiba
Aynen canım haklısın yani şeker ihtimali olabilir die yeme diyor diyetisyen âmâ tahlilde 81 çıkmıştı bende anlamadım:))

Diyetisyende bu son kontrol zaten gitmiycem artık allah korusun 6. Ayda şeker yüklemede bişey çıkarsa giderim ozaman inşallah olmaz öyle bişey tabii :)) bu arada şeker yükleme için ne düşünüyorsunuz?

Ben 18+6 gittim 256gr di nirmal demisti doktorum ayrintilyada21+6 gitdim cnm

Diyetisyende bu son kontrol zaten gitmiycem artık allah korusun 6. Ayda şeker yüklemede bişey çıkarsa giderim ozaman inşallah olmaz öyle bişey tabii :)) bu arada şeker yükleme için ne düşünüyorsunuz?

Yani durup dururken şeker ihtimali denmez ki zaten bu devirde. Hamilelik şekeri bebekte obezite diyabet vs olmasın diye çok fazla tatlı tüketmek zaten iyi değil, ama sağlıklı bir insana ceviz yeme üzüm yeme demek kadar da anlamsız bişey olamaz. Cevizin anne ve bebeğin beyin gelişimi için ne kadar faydalı olduğunu bilmeyen hekim kaldı mı hala yeryüzünde.. anlamıyorum insanların zaaflarını bu kadar kolay sömürebilmelerini... Şeker yükleme de bi bardak şekerli su (en fazla kola kadar tatlı) içerek yapılıyor. Yani adı yükleme ama öyle aman aman bi şeker beslemesi değil yani. Yaptırın mutlaka da hem içiniz rahat etsin hem de doktor boş konuşmayı bırakmış olur :)

Ben 18+6 gittim 256gr di nirmal demisti doktorum ayrintilyada21+6 gitdim cnm

Sagol canim tesekkurler. Ayni haftada ayni gramdalar asagi yukari.
Pazartesi gittigim kendi doktorum 450 gr. dedi diye hatirliyorum . Dun gittigim de yeni baslamayi dusundugum doktor. O da 260 deyince arada kaldim. Ultrason cihazlari farkli sonuclar cikarabilir mi acaba?

korkma canım birşey olmaz Allah ın izniyle. onlar demedi deme diye en kötüsünü söylüyolar. kanama neredeyse karşılaştığım 3 gebeden birinde olmuş. İnşaAllah önemli bişey değildir. plesanta previa var mıydı sende.

ben 22+5 de yaptırdım. Özel olarak bi tarih vermed doktorum. randevu al artık dedi. 22 haftalık aldım olur mu dedim süper dedi. daha erken olsa ne derdi bilmiyorum

evet altını değiştirip üç saniye sonra malum seslerden duyduğum çok oldu :) oğlum bu bez kaç para biliyo msuun sen niye toptan yapmıyosun diyodum tabi onun umru değil yattığı yerden.... :):):)

benim doktorum istemedi. İlkinde sıkıntı çıkmadıysa çok da önemli değil yaptırman dedi. Ailede de yok kilosu da normal seyrediyor yaptırmayalım dedi.

evet altını değiştirip üç saniye sonra malum seslerden duyduğum çok oldu :) oğlum bu bez kaç para biliyo msuun sen niye toptan yapmıyosun diyodum tabi onun umru değil yattığı yerden.... :):):)

:)))) benimki de tuvalete geçti rahatladık biraz diyoduk şimdi sil baştan başlıyoruz işte... nasip :)))

Biliyorum canım kızım dada yaptırdım âmâ şimdi kafamı karıştırdılar yaptırma zararlı diye âmâ ne bileyim o yapılmazsa allah korusun öyle birşey varsa nasıl öğreneceğiz ki var mı yok mu

benim doktorum istemedi. İlkinde sıkıntı çıkmadıysa çok da önemli değil yaptırman dedi. Ailede de yok kilosu da normal seyrediyor yaptırmayalım dedi.
Benimki ister muhtemelen bide paketin ici de var zaten âmâ işte aklımı karıştırdılar yaptırma zararli diye ben kızım da da yaptırdım cok şükür bişey yoktu

ikinciyse yapmayabilir. benimki ilkinde çıkmadığı için bunda yapmadı. özel bi durum oluşursa bakarız dedi... zararlı olduğunu da sadece Canan hoca söyledi şimdiye kadar,, onun için de jinekologların tepki göstermesiyle bildiğim kadarıyla bi dava, ceza durumu gibi birşey oldu zaten. sen içini rahat tut, diyetisyeni de fazla takma :)))

ay canım çok üzüldüm yaşadıklarına, ve bir yandan da korktum, muhtemelen benim de öyle olacak, devlet hastanesinde geçen gün gittiğimde gördüm odada 10 kişi doktor bir tanesiyle ilgileniyor, sonra diğerine geçiyor vs komedi gibiydi ortam, doktor da nasıl ayrıntılı bakabilir ki bu ortamda diye düşündüm. illa ki dediğin gibi özele yönlendiriyorlar insanı
eğer öyle olursa sonomed, Meliha Çebi'ye gideceğim, kafama koydum..

çok geçmiş olsun canım bilgilendir bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…