Olabilir ödem yapmıştır vücudun. Ama genel anlamda rahat olmak gerek. Tedbir bizden takdir Allah'tan. Sonuçta içinde yaşayan cana hiçbir şekilde müdahale edemiyorsun. Öyle düşün kendini rahatlat canım. Hemen panik olma..
ay canım çok üzüldüm yaşadıklarına, ve bir yandan da korktum, muhtemelen benim de öyle olacak, devlet hastanesinde geçen gün gittiğimde gördüm odada 10 kişi doktor bir tanesiyle ilgileniyor, sonra diğerine geçiyor vs komedi gibiydi ortam, doktor da nasıl ayrıntılı bakabilir ki bu ortamda diye düşündüm. illa ki dediğin gibi özele yönlendiriyorlar insanı
eğer öyle olursa sonomed, Meliha Çebi'ye gideceğim, kafama koydum..
nerden baksan herkes haklı...kimle konussan dertli...doktorundan hademesine caycisindan hastasina kadar...dert anlatacak bir merci yok... biz ortama göre gardimizi aliyoruz...dunya kadar insan her saniye devlet hastanelerinde dogum yapiyor...
benim eltimin de pek durumu yoktu...özelde dogum yapmak için para biriktirdiler ...fakat erken dogum oldu...sancili halde hangi ozel hastaneyi aradiysa kabul etmediler...yeni dogan unitesi yok diye...yine cburen devlete gitmek zorunda kaldi...
herseyin hayirlisi olsun...belki ilk kizimda yasadiklarimi yasamam daha merhametli ellere dogar 2. kizim...
allah herkesin bebegine sag salim kavusmayi nasip etsin...zaten onun kucagima alinca herseyi unutacagimi biliyorum...oyle olmasa insan bu kadar sıkıntı ya katlanabilir mi...
ikinciyse yapmayabilir. benimki ilkinde çıkmadığı için bunda yapmadı. özel bi durum oluşursa bakarız dedi... zararlı olduğunu da sadece Canan hoca söyledi şimdiye kadar,, onun için de jinekologların tepki göstermesiyle bildiğim kadarıyla bi dava, ceza durumu gibi birşey oldu zaten. sen içini rahat tut, diyetisyeni de fazla takma :)))
Merhaba arkadaşlar 20 haftam bitti ve ben bugün bir kanama yaşadım doktor hastaneye yatırdı hemen serum taktılar bir açıklama yapmadi doktor düşük olabilir dedi çok endişeliyim böyle bir durum yaşayan var mi aranızda.kan ilişki sırasında geldi az miktarda ama kirmiziydi çok korkuyorum bebegime bir şey olmasından
Iliskide gelen kan plesanta previa veyahut rahim agzi yetmezligi habercisi olabilir. Bunlar kontrol edildi mi? 18. Haftadan sonra dusuk degil erken dogum deniyor. Cok kolay olmaz ama vucudunuz bir sinyal veriyor dr unuz bunun sebebini bulmali
ben 22+5 de yaptırdım. Özel olarak bi tarih vermed doktorum. randevu al artık dedi. 22 haftalık aldım olur mu dedim süper dedi. daha erken olsa ne derdi bilmiyorum
Bana da ultrason bolumunun numarasini verdiler. Aradim,kac haaftalik oldugumu sordu,ona gore verdi. Cd de veriyorlarmis ama tabi bebis uygun pozisyonu verirse:)
Biz ne zaman ultrasona girsek bizim bebis uyuyor oluyor. Dun de oyleydi,cok hareketli degildi. Yarim saat yurudum ama yine cok hareketlenmedi. Bir sey yoktur degil mi dedim,hayir dedi doktor ama ben biraz takildim. Sizlerin bebisleri cok hareketli mi? Daha 18+6 oldugu icin mi acaba?
Sizlerin haftasi daha ileri benden,bilirsiniz???
Biz ne zaman ultrasona girsek bizim bebis uyuyor oluyor. Dun de oyleydi,cok hareketli degildi. Yarim saat yurudum ama yine cok hareketlenmedi. Bir sey yoktur degil mi dedim,hayir dedi doktor ama ben biraz takildim. Sizlerin bebisleri cok hareketli mi? Daha 18+6 oldugu icin mi acaba?
Sizlerin haftasi daha ileri benden,bilirsiniz???
Ultrasona girmeden çikolata yemeyi dene istersen o zaman hareketi artıyor ben 21. Haftamdayım ve hareketlerini daha geçen hafta hissetmeye başlamıştım. Şuan çok net hissedebiliyorum bence korkulacak bir durum değil 19. Ve 20. Haftalarda tekrar gözlemle zamanla durumlar değişiyor
Ultrasona girmeden çikolata yemeyi dene istersen o zaman hareketi artıyor ben 21. Haftamdayım ve hareketlerini daha geçen hafta hissetmeye başlamıştım. Şuan çok net hissedebiliyorum bence korkulacak bir durum değil 19. Ve 20. Haftalarda tekrar gözlemle zamanla durumlar değişiyor
Ayran ic dedi dun doktor. Bir dahakine cikolata deneyim canim o zaman,sagol:)
Bir an once hissetsem rahatlayacagim. Ilk oldugu icin belki de anlayamiyorum ufak hareketleri. 2.gebelikte daha erken anlasiliyormus sanirim hareketler.
Merhaba arkadaşlar 20 haftam bitti ve ben bugün bir kanama yaşadım doktor hastaneye yatırdı hemen serum taktılar bir açıklama yapmadi doktor düşük olabilir dedi çok endişeliyim böyle bir durum yaşayan var mi aranızda.kan ilişki sırasında geldi az miktarda ama kirmiziydi çok korkuyorum bebegime bir şey olmasından
Merhabalar bende 10 gün önce wc de gördüm kanadığını ve dediğiniz gibi hastaneye gittim serum yedim t gün kaldım sonra eve gönderdi istirahat verdi plesenta previa dedi. Şuan dinleniyorum durum iyiye gidiyor tekrar kanamam da olmadı ilişki yasak zaten oturup kalkmalarını daha dikkatli yapıp fazla ayakta kalmamaya gayret etmelisin. İnşallah seninkide biran evvel teşhis konulup iyiye gider
Ayran ic dedi dun doktor. Bir dahakine cikolata deneyim canim o zaman,sagol:)
Bir an once hissetsem rahatlayacagim. Ilk oldugu icin belki de anlayamiyorum ufak hareketleri. 2.gebelikte daha erken anlasiliyormus sanirim hareketler.
Aynen benimde ilk hamileliğim hissetmek için çok dinledim karnımı ama 20. Haftada geldi bir tekme çok garip bir his
Dilerim sende biran önce hissedersin için rahat eder
Aynen benimde ilk hamileliğim hissetmek için çok dinledim karnımı ama 20. Haftada geldi bir tekme çok garip bir his
Dilerim sende biran önce hissedersin için rahat eder
Aminnn canim,insallah bir an once hissederim. Ayda 1 kontrole gidiyoruz,orda goruyoruz,bir sonraki kontrole kadar zaman gecmek bilmiyor. Hareketlenince en azindan biraz daha icim rahatlar:)
Bence biraz rahatla ve hamileliğinin tadını çıkartmaya çalış. Evet insanın aklını karıştıran bir çok soru olabiliyor ama Yemen içmen sağlıklıysa ve kanama gibi bir durum yoksa çok da kafana takacak birşey yoktur. Bu stresini bebek de hisseder derler. Doğunca stresli bir bebek olur, yapma böyle.
Merhaba. Ben sabahları aç karnına uyanır uyanmaz içiyorum. Bir saat su dışında bir şey yiyip içmiyorum sonra kahvaltıya oturuyorum. Çay kahve süt ürünleri ile birlikte tüketmek demir emilimini azaltan şeyler bu sebeple kahvaltıyı 1 saat geç yapıyorum. Kabızlık başlarda yapmıştı şuan vücudum alıştı sanırım ya da meyve tüketimim arttı bu aralar o sebeple de olabilir.