Ben de aynen senin gibi düşünüyordum canım taa ki hareketlerini daha sık hissetmeye başlayıncaya kadar. O zamanlar her ultrasonda bebek çok hareketsiz diye üzülüyordum şimdi kıpır kıpır olduğunu anladım. Demek ki ultrasona hep uyurken denk gelmiş :) sıkma canınıBiz ne zaman ultrasona girsek bizim bebis uyuyor oluyor. Dun de oyleydi,cok hareketli degildi. Yarim saat yurudum ama yine cok hareketlenmedi. Bir sey yoktur degil mi dedim,hayir dedi doktor ama ben biraz takildim. Sizlerin bebisleri cok hareketli mi? Daha 18+6 oldugu icin mi acaba?
Sizlerin haftasi daha ileri benden,bilirsiniz???
bende diğer ilaçlarımı gece yatmadan önce içiyorum demir ilacınıda mı gece içsem diyorum çünkü sindirim sistemini daha az etkiliyormuşMerhaba. Ben sabahları aç karnına uyanır uyanmaz içiyorum. Bir saat su dışında bir şey yiyip içmiyorum sonra kahvaltıya oturuyorum. Çay kahve süt ürünleri ile birlikte tüketmek demir emilimini azaltan şeyler bu sebeple kahvaltıyı 1 saat geç yapıyorum. Kabızlık başlarda yapmıştı şuan vücudum alıştı sanırım ya da meyve tüketimim arttı bu aralar o sebeple de olabilir.
Canım demir ilacını gece alıyordum ben yatmadan 1 saat evvel. Çünkü süt ve sür ürünleri çay vs içmemen Laz'ım 2 saat kadar. Doktor arkadaşım iştahını da açmaz gece içersen iyi olur demişti. Öyle kullandım ama şuan doktor bana tüm vitaminleri kesti. 5 ay da 5,5 kg aldım diye çok aldığımı ve demek ki yediklerin yetiyormuş, kan değerlerinde normal. Dedi ve kesti tüm hapları. Bir tek d vitamini içiyorum o da hatırladıkça :)kızlar selam nasılsınız size birşey sormak istiyorum demir ilacını günün hangi saati alıyorsunuz birde kabızlık yaptımı sizde bende başlayacağım ilaca
Ben de aynen senin gibi düşünüyordum canım taa ki hareketlerini daha sık hissetmeye başlayıncaya kadar. O zamanlar her ultrasonda bebek çok hareketsiz diye üzülüyordum şimdi kıpır kıpır olduğunu anladım. Demek ki ultrasona hep uyurken denk gelmiş :) sıkma canını
3 gündür yüzüklerimden birini takamıyorum artıkşiştim
Teşekkür ederim canım beni. İlk gebeliktede kan sayımım hep sınırda idi şimdide düşüş başladı sınırın altında o yüzden bu hafta dr demir ilacına başladı bende şu anda omega 3 kulöanıyorum birde demir içeceğim ama decaviti içmiyorum çünkü çok iştahımı açıyor gereksiz kg almam istemiyorumCanım demir ilacını gece alıyordum ben yatmadan 1 saat evvel. Çünkü süt ve sür ürünleri çay vs içmemen Laz'ım 2 saat kadar. Doktor arkadaşım iştahını da açmaz gece içersen iyi olur demişti. Öyle kullandım ama şuan doktor bana tüm vitaminleri kesti. 5 ay da 5,5 kg aldım diye çok aldığımı ve demek ki yediklerin yetiyormuş, kan değerlerinde normal. Dedi ve kesti tüm hapları. Bir tek d vitamini içiyorum o da hatırladıkça :)
Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla doğaun bebeğin inşallah benimde 2. Oğlum olacak allah nasip ederse ben henüz kg almadım 57.6 ile hamile kalmıştım şuanda 57.4 üm yediklerime dilkat ediyoruö ve hergün 1 saat yürüyorum umarım hepimçz minımum kg ilw doğum yaparız zira doğum sonrası kg vermek çokta kolay olmuyorSelam anneler. Baştaki listeye bizide ekler misiniz trabzonda yaşıyorum 3. Bebeğimi bekliyorum sat 29.11.2016 ve oğlum olacak nasipse. Çalışan ve iki çocuklu bir hamile olduğum için çok takılamıyorum aranıza Ama gönlüm dualarım sizlerle ve bebeklerimizle... Bu arada çok kilo alıyorum ben ne yapacağım ilk gebelikte 14 kilo 2. De 12 kilo almıştım bunda şimdiden 55 den 62 ye çıkıverdim. SiZde dırumlar nasıl.
Ben sabah kalkar kalkmaz demir ilacını içiyorum. Üzerine 1-1,5 saat kahvaltı yapmıyorum. Kahvaltıdan sonra da diğer haplarımı içiyorum. Bende kabızlık yapmadı aksine daima problemli olan sindirim sistemimi hiç alışık olmadığım mükemmel bir düzene soktu. Ben faydasını gördüm yani ☺kızlar selam nasılsınız size birşey sormak istiyorum demir ilacını günün hangi saati alıyorsunuz birde kabızlık yaptımı sizde bende başlayacağım ilaca
Tamam çok sağol canım. Edineyim de şundan içim rahat etsin. Sonra takıcak bişey bulurum nasılsa :)All sense n11.com
Ben de her ultrasondan önce çikolata yiyorum. Ama senin kuvvetli hareketleri hissetmen için daha çok erken. O kadar hissettiğine şükret bence :) karnın yapısına eşin yerine göre vs birsürü etkene göre değişiyor erken geç hissetmek. az kaldı uykudan uyandıran tekmelere birazcık sabret annesi :)Ayran ic dedi dun doktor. Bir dahakine cikolata deneyim canim o zaman,sagol:)
Bir an once hissetsem rahatlayacagim. Ilk oldugu icin belki de anlayamiyorum ufak hareketleri. 2.gebelikte daha erken anlasiliyormus sanirim hareketler.
Ben gece yatarken almıştım. Çünkü üstüne 2 saat süt ürünü çay vs tüketmemek emilimini hızlandırıyor. Sağlık ocağında sordu gece alıyorum deyince öğlen alıp üstüne bi porsiyon meyve yesen daha iyi olur dedi. Ama ertesi gün tam kan sayımı yapılınca Demir'im yüksek çıktı ilaca gerek Yok diye bıraktırdı. Demek ki gece içmek faydalıymış :) bu iki seçenekten sana en uyanı deneyebilirsin.kızlar selam nasılsınız size birşey sormak istiyorum demir ilacını günün hangi saati alıyorsunuz birde kabızlık yaptımı sizde bende başlayacağım ilaca
Ben sabah kalkar kalkmaz demir ilacını içiyorum. Üzerine 1-1,5 saat kahvaltı yapmıyorum. Kahvaltıdan sonra da diğer haplarımı içiyorum. Bende kabızlık yapmadı aksine daima problemli olan sindirim sistemimi hiç alışık olmadığım mükemmel bir düzene soktu. Ben faydasını gördüm yani ☺
2 cesit yan etkisi varmis biri kabizlik bir digeri ishal... bunyeden bunyeye degisiyor sanirim. Ben gyno ferro aliyordum kabizlik yapti solgar gentle iron a gectik.Ben sabah kalkar kalkmaz demir ilacını içiyorum. Üzerine 1-1,5 saat kahvaltı yapmıyorum. Kahvaltıdan sonra da diğer haplarımı içiyorum. Bende kabızlık yapmadı aksine daima problemli olan sindirim sistemimi hiç alışık olmadığım mükemmel bir düzene soktu. Ben faydasını gördüm yani ☺
Bende kabizlik yapti gyno ferro sanol... solgar gentle iron a gectik sorun yok suan. Solgarin urunleri dogal ama gyno ferro kimyasal cnm.kızlar selam nasılsınız size birşey sormak istiyorum demir ilacını günün hangi saati alıyorsunuz birde kabızlık yaptımı sizde bende başlayacağım ilaca
Ilk sayfadaki basliklari eksiksiz bir bicimde yani tamamini :) bana ozel mj yoluyla atarsan eklerim. Hayırlı olsunSelam anneler. Baştaki listeye bizide ekler misiniz trabzonda yaşıyorum 3. Bebeğimi bekliyorum sat 29.11.2016 ve oğlum olacak nasipse. Çalışan ve iki çocuklu bir hamile olduğum için çok takılamıyorum aranıza Ama gönlüm dualarım sizlerle ve bebeklerimizle... Bu arada çok kilo alıyorum ben ne yapacağım ilk gebelikte 14 kilo 2. De 12 kilo almıştım bunda şimdiden 55 den 62 ye çıkıverdim. SiZde dırumlar nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?