Demir alırken bunlara dikkat ederseniz belki faydalı olabilir. Çocuklar için yazılmış ama bizim için de geçerli bu bilgiler.günaydınlar herkese,
ya şu demiri yüksek çıkanlar ne yiyor ne içiyorsunuz ne yapsam hep düşük gebelikten önce de düşüktü gerçi ya
bir de demir ferritin meselesi var benim demirim iyi çıkıyor ferritin çok düşük hangisi önemli ki
muayeneye gidenler güzel sonuçlarla gelin inşlh,bizim de perşembe ayrıntılımız heyecanlıyım
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin içinBende kabizlik yapti gyno ferro sanol... solgar gentle iron a gectik sorun yok suan. Solgarin urunleri dogal ama gyno ferro kimyasal cnm.
çok geçmiş olsun,,, benim doktorum bu haftalardaki hamileliklerde düşük farklı şekilde olur demişti 12. haftadan sonra... yani daha çok sancı, aşırı kanama parça düşmesi vs gibi bekliyorlar anladığım kadarıyla. sizin öyle bir durum yok heralde... hiçbişey olmaz inşallah,, bizi de haberdar edin yine...
Çok geçmiş olsun. İnşallah öyle bir şey olmaz. Doktor kontrolundesiniz zaten. Allah inşallah acil şifa verir. Bebeğe bir şey olsa doktor söylerdi zaten.
arkadasın
karşılaştığım
çok geçmiş olsun canımbilgilendir bizi
Haftadan
Bi de alıntı yapmayı becerebilseydim
Selam bugün ayrıntili usg vardı sabahtan. Uğraşıyoruz birkaç incelemeyi yaptı doktor bitiremedi cunki secde pozisyonunda yatıyor 15: 30da tekrar gidicem umarım dönmüş olur çoj uğraştı ama yok dönmüyor inatçı keci
Gözünüz aydın :)Merhabaaaa. Biz geldik. Ayrıntılıdan çıktım şimdi. Herşey yolundaymış çok şükür. Ama 3günde 1kilo almışım:) tabii annem üç günde iyi besledi beni sağolsun:)
Tatlı çikolata yedim diğerlerini de yapıyorum hemen :)))Canım bende de sırtına bakamamıştı bır turlu, ne yaptıysak dönmedi, sonra bazı önerilerde bulundu ve döndürdük. İlki tatlı bir şeyler yemek. Ben kahve ve pasta yiyip içtim ama şekerin kana hızlı karışması için üstüne de su içmen gerekli. Sonra 4-5 kat merdiven çıkıp tekrar indim. Biraz yürüdüm ve çömelip kalkma hareketleri yaptım 10-15 kez. Bu şekilde döndürebildik :)))
Umarım işe yarar ve döner. Kolay gelsin :)Tatlı çikolata yedim diğerlerini de yapıyorum hemen :)))
Çok zor gerçekten bende ilk bebegimi kaybettim. Bunda daha 1 tane bişey alamadım. Kaybetme korkusu çok kötü.Kac qundur cok uzqunum deli qibi bebek isteyen arkadasimin bebeqinin kalbi durdu ne yapacam nasil davranacam bilemedim okadar uzuldumkietrafimda bole olan cok insan oldu bu aralar ust uste Allah korusun bebeqime bisey almaya korkar oldum ya olursa diye bole bisey
Saqol canim sanada Allah sabir versin Rabbim tekrar nasip etmis cok sukurki insaAllah isteyen herkese nasip etsin saqlikli bi sekilde alalim kucaqimizaÇok zor gerçekten bende ilk bebegimi kaybettim. Bunda daha 1 tane bişey alamadım. Kaybetme korkusu çok kötü.
Ne kadarlıktı bebeği neden kalbi durmuş. Allah sabır versin
@sevgiiit Sakarya 11.11.2016ANNELERİNİN LİSTESİ
Amin canım burdaki hepimiz ve tüm hamileler sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza alırız insaallahSaqol canim sanada Allah sabir versin Rabbim tekrar nasip etmis cok sukurki insaAllah isteyen herkese nasip etsin saqlikli bi sekilde alalim kucaqimiza13 haftalikti onun bebeqi canim doktor saqliksiz qebelikti demis bide tansiyoj problemi wardi ondanda olabilir...cok kotu bu kaybetme korkusu insaAllah bisey olmadan kucaqimiza aliriz bebeklerimizi
Özel mj yoluyla bilgileri eksiksiz olarak lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?