- 13 Ocak 2017
- 229
- 328
- 18
- 45
Canim ister istemez maalesef kendince konusanlar olacaktir. Takinti yapmazsan boşver gitsin ama egerki elbiseyi çok begendiysen bence çook ince tül seklinde parlak şal al ve onu ilk giriste tak vakit geçtikçe cikar gitsin. Valla herkese bakarsak zaten isimiz zir. Ben tesetturluyum yaz geldikçe zorlaniyorum benim cevremde bayilir yorum yapmaya.arkadaşlar merhaba umarım herkes iyidir size bir şey sorucam yeğenimin sünnet düğünü olcak cuma günü haftalardır elsibe arıyorum bulamadım internetten sipariş verdim gelenler çok büyük oldu vs vs . bende bugün işten izin alıp bir iki saat bakma fırsatım oldu zaranın normal esnek kumaşlı kalem elbise formunda bir elbise aldım. çok şık ama göbeğim olduğu gibi ortada görünüyor . sizce insanlar şuna bak gere gere geziyor gibi laflar kullanırlarmı çekinmem gerekiyormu . bilemedim yaazaten elbise bulamadım
Bende de beyaz akıntı çok oluyor. Bi sorun yok gözüküyor ama yine de bilemedim kiKızlar iyi aksamlar bisey sorcam bugun baya yogun bir gun gecrdim aksama kadar ayaktaydım ve akıntım cok gelmis beyaz baya normlade böyle degildi yoruldugumdanmı acaba bebegide cok hissetmedim esime birsey demedim simdilik telaslanmasn diye doktora gitsemmi acaba
nereye basvuruyoruz canimSağlık ocağından banada bişey denmedi.Ve 2 ayımı kaçırdım.Sizde aynı şeyi yaşamayın.Mesajımı dikkate alın :) He bişey olmaz almazsanız da ama niye ayda 10 kutu süt sizin olmasın ki ?
canım benim arkadaşımın da sınırda çıktı 3 günlük ölçüm istediler şimdi insulin vuruluyor günde iki defa şeker ölçüm.cihazi aldı olcum yapıyor sürekli yanlız benim kafama takılan sen şekerli suyu içip kahvaltı ettim dedin normalde benim etrafımda ve ben dahil herkes aç karnına ilk kan sonra şekerli su icirilip bir saat yine hiçbirşey yemeden içmeden ikinci kanı verdim sonra tekrar bir saat aç bekleyip 3.kani verdim genelde böyle yapılıyor diye biliyorum acaba kahvaltı ettiğin icinmi yüksek çıktı cunki fazladan şeker yüklemiş oldun vucudaŞeker değerim sınırda çıkmış. Doktor iki hafta sonra tekrar randevu verdi kontrol için. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Nasıl bir beslenme düzeni izlemem lazım acaba kızlar fikri olan var mı?
Şeker değerim sınırda çıkmış. Doktor iki hafta sonra tekrar randevu verdi kontrol için. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Nasıl bir beslenme düzeni izlemem lazım acaba kızlar fikri olan var mı?
Beyaz ve kokusuz akıntınınbir sorun olmadığını söyledi bana doktorum defalarca, ben yine de her randevuda sormadan edemiyorum tabi. Ama cok yoğun olduğum ce fazla yürüdüğüm günlerde akıntı daha fazla oluyor, normaldir diye düşünüyorum onu da.Kızlar iyi aksamlar bisey sorcam bugun baya yogun bir gun gecrdim aksama kadar ayaktaydım ve akıntım cok gelmis beyaz baya normlade böyle degildi yoruldugumdanmı acaba bebegide cok hissetmedim esime birsey demedim simdilik telaslanmasn diye doktora gitsemmi acaba
Meraba kizlar nasilsiniz ? @ayshemina ciddi ciddi ayrildinmi topikten ya walla cok canim skldi benim durduk yere boyle bisey oldu
Evet suyu içtikten sonra 2 saat, her saat başı kan verip o sırada hiçbir şey yemeden az hareket etmek gerekiyor. Belki o ayrıntıda yatıyordur şeytan, bunu sor bir G gunesli gunlernereye basvuruyoruz canim
canım benim arkadaşımın da sınırda çıktı 3 günlük ölçüm istediler şimdi insulin vuruluyor günde iki defa şeker ölçüm.cihazi aldı olcum yapıyor sürekli yanlız benim kafama takılan sen şekerli suyu içip kahvaltı ettim dedin normalde benim etrafımda ve ben dahil herkes aç karnına ilk kan sonra şekerli su icirilip bir saat yine hiçbirşey yemeden içmeden ikinci kanı verdim sonra tekrar bir saat aç bekleyip 3.kani verdim genelde böyle yapılıyor diye biliyorum acaba kahvaltı ettiğin icinmi yüksek çıktı cunki fazladan şeker yüklemiş oldun vucuda
Evet canım bana su dahi icmiyeceksin dendi artı ben ilk kanida 12 saatlik açlıkla verdimEvet suyu içtikten sonra 2 saat, her saat başı kan verip o sırada hiçbir şey yemeden az hareket etmek gerekiyor. Belki o ayrıntıda yatıyordur şeytan, bunu sor bir G gunesli gunler
canım benim arkadaşımın da sınırda çıktı 3 günlük ölçüm istediler şimdi insulin vuruluyor günde iki defa şeker ölçüm.cihazi aldı olcum yapıyor sürekli yanlız benim kafama takılan sen şekerli suyu içip kahvaltı ettim dedin normalde benim etrafımda ve ben dahil herkes aç karnına ilk kan sonra şekerli su icirilip bir saat yine hiçbirşey yemeden içmeden ikinci kanı verdim sonra tekrar bir saat aç bekleyip 3.kani verdim genelde böyle yapılıyor diye biliyorum acaba kahvaltı ettiğin icinmi yüksek çıktı cunki fazladan şeker yüklemiş oldun vucuda
nereye basvuruyoruz canim
Beyaz ekmek, pirinç, patates, şeker, meyve vs. gibi şeker içeren ve basit karbonhidrat olan yiyecekleri tüketmemeye çalış. Basit karbonhidrat kolayca şekere çevrildiği için, şeker de zaten malum. Sütte de şeker var aslında ama onu tüketmek lazım o yüzden süt içtiğin zaman da başka bir şeker tüketmemeye çalış. Bir de ben şimdi hatırlayamadım ama yediğimiz birçok şeyde şeker var, biraz araştır ve onları kontrollü tüket. Doktor zaten bir sonraki ölçümde ayrıntılı açıklar ama inşallah bir şey yoktur, ikinci test güzel çıkar.
Beyaz ve kokusuz akıntınınbir sorun olmadığını söyledi bana doktorum defalarca, ben yine de her randevuda sormadan edemiyorum tabi. Ama cok yoğun olduğum ce fazla yürüdüğüm günlerde akıntı daha fazla oluyor, normaldir diye düşünüyorum onu da.
Tatile gitmemiş miydi ayshemina, o yüzden yazmıyordur bence.
Evet suyu içtikten sonra 2 saat, her saat başı kan verip o sırada hiçbir şey yemeden az hareket etmek gerekiyor. Belki o ayrıntıda yatıyordur şeytan, bunu sor bir G gunesli gunler
Evet canım bana su dahi icmiyeceksin dendi artı ben ilk kanida 12 saatlik açlıkla verdim
Ay inşallah insülin vurulmam gerekmez. Sınırda olduğu için biraz içim rahat belki dikkat ederek düşürebilirim. Dediğiniz beslenme noktalarına dikkat edeceğim iki hafta boyunca. Bu arada doktordan sonuçları alırken sordum kahvaltı yaptım diye. Etkilemez dedi doktor. Hatta açlık tokluk etkilemez dedi. Ama ikinci ölçüm için aç çağırdı. Belki ikinci ölçümü sizin dediğiniz gibi yapacaktır. Farklı ölçümler olabilir, bana yapılanlaGretchen Grundler G gunesli gunler kizlar onunla alakasi yok sanirim benim de tok yapildi cunku. bir de gecen asi icin saglik ocagina gittigimde hemsire sordu seker testi yapildi mi ac mi tok mu diye, tok 50 gr deyince hii direk yukleme yapilmis dedi. ben de testin yapildigi gun sekerli su oncesinde epey doyurmustum karnimi. sonucu etkiliyor mu onu bilemem tabi benim normal cikmisti.
İyiysen sorun yok canım. Sen çalışmana bak, başarılar dilerim sınavda. Umarım istediğin gibi sonuçlar elde edersin. Bebişin sana uğurlu gelir.Kızlar selamlar :) Nasılsınız?
Benim bu haftam çok yoğun geçiyor. Haftasonu KPSS var, öğretmenlik atamaları için giricem kısmetse. Sabah akşam ders çalışıyorum.Ofiste de işler yoğun değil, konu anlatımlı bir site buldum sürekli ordan okuyorum bir şeyler. Pek çok konuyu son haftaya sıkıştırmışım, biraz zorlanıyorum. Stres de yaptım hafiften ama bu hafta eksiklerimi baya kapattım iyi oldu.
Hepiniz iyisinizdir inşallah, bizim yarın doktor kontrolümüz var. İnşallah iyi geçer.Sizleri öpüyorum, bu hafta pek yazamam muhtemelen. Çalışmalara devam :)
Kendinize ve miniklerinize iyi bakın..Öpüyorummm.
Ya kızlar yapmayın, ne olacak. Demek ki kendi yağınızdan vermişsinizdir, bebek yine alacağı kiloyu almıştır. Bu da Ne kadar doğru beslendiğimizi gösterir. Bence sevinin evham yapmaya gerek YokEvet insan bir huzursuz oluyor bi sorun var mıdır diye. Sana da söylerim bir şey varsa canım.
Evet canım içtikten sonra iki ölçüm yapıldı ve 75 grlik yükleme yapıldı banaBir de size en az iki ölçüm yapılmış sanırım. Bana sadece içtikten 1 saat sonra tek bir ölçüm yapıldı.
Hiiii benimki 50gr ilk yapılan test galiba. Farklılar sanırım.Evet canım içtikten sonra iki ölçüm yapıldı ve 75 grlik yükleme yapıldı bana
Çok sag ol bakayım buna. Ben de şimdi süt içecektim o şekilde içeyim bakayim:) bir de enginar sanırım iyi geliyormuş sekerehttp://www.zekisalar.com/hamilelik-ve-dogum/hamilelik-seker-diyabet-hastaligi/
G gunesli gunler bu linki bir incele istersen dikkat etmen gereken seyler de yaziyor. bu dr en son ben dr arastirirken atasehir memorialdaydi guvenilirdir heralde :)
evet o 3 saat suren 2. asama bize yapilan ilk asamaymis. yuksek cikarsa digeri yapiliyor. doktorun tercihine kalmis bisey.
bu arada tarcin sekeri dengeliyor canim cayina falan cubuk tarcin kullanabilirsin. ya da sute. ben az once sutume kabuk tarcin attim isinana kadar. oyle ictim guzel de oluyor :)
rica ederim canim ne demek :) konuyla alakasi yok ama enginari beklemis suyun icinden alma lutfen. soyulmamis al soyabiliyorsan kendin soy. (ben ilk defa denedim gecende biraz zor oluyor sinir geldi ustumeHiiii benimki 50gr ilk yapılan test galiba. Farklılar sanırım.
Çok sag ol bakayım buna. Ben de şimdi süt içecektim o şekilde içeyim bakayim:) bir de enginar sanırım iyi geliyormuş sekere
Yarın alıp pişireyim.
Iyi akşamlar canım benimde tam tersi cıktı diye düşünüyordum ama meğerse anı yükselip düşüyormuş. O yüzden banada diyet verildi. Cünkü yükselimiyormuşHenüz bi program vermedi doktor ama gidene kadar kendim dikkat edeyim dedim. Biraz internetten araştırayım en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?