2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim ister istemez maalesef kendince konusanlar olacaktir. Takinti yapmazsan boşver gitsin ama egerki elbiseyi çok begendiysen bence çook ince tül seklinde parlak şal al ve onu ilk giriste tak vakit geçtikçe cikar gitsin. Valla herkese bakarsak zaten isimiz zir. Ben tesetturluyum yaz geldikçe zorlaniyorum benim cevremde bayilir yorum yapmaya.

@ayshemina selam canım biz seni seviyoruz ve herkes gibi senin fikirlerinede saygı duyuyoruz arkadaşım umarım aramızdan ayrılmazsın

Bende de beyaz akıntı çok oluyor. Bi sorun yok gözüküyor ama yine de bilemedim ki Bu konuda çok bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardimci olurlar belki.

Sağlık ocağından banada bişey denmedi.Ve 2 ayımı kaçırdım.Sizde aynı şeyi yaşamayın.Mesajımı dikkate alın :) He bişey olmaz almazsanız da ama niye ayda 10 kutu süt sizin olmasın ki ?
nereye basvuruyoruz canim

canım benim arkadaşımın da sınırda çıktı 3 günlük ölçüm istediler şimdi insulin vuruluyor günde iki defa şeker ölçüm.cihazi aldı olcum yapıyor sürekli yanlız benim kafama takılan sen şekerli suyu içip kahvaltı ettim dedin normalde benim etrafımda ve ben dahil herkes aç karnına ilk kan sonra şekerli su icirilip bir saat yine hiçbirşey yemeden içmeden ikinci kanı verdim sonra tekrar bir saat aç bekleyip 3.kani verdim genelde böyle yapılıyor diye biliyorum acaba kahvaltı ettiğin icinmi yüksek çıktı cunki fazladan şeker yüklemiş oldun vucuda

Beyaz ekmek, pirinç, patates, şeker, meyve vs. gibi şeker içeren ve basit karbonhidrat olan yiyecekleri tüketmemeye çalış. Basit karbonhidrat kolayca şekere çevrildiği için, şeker de zaten malum. Sütte de şeker var aslında ama onu tüketmek lazım o yüzden süt içtiğin zaman da başka bir şeker tüketmemeye çalış. Bir de ben şimdi hatırlayamadım ama yediğimiz birçok şeyde şeker var, biraz araştır ve onları kontrollü tüket. Doktor zaten bir sonraki ölçümde ayrıntılı açıklar ama inşallah bir şey yoktur, ikinci test güzel çıkar.

Beyaz ve kokusuz akıntınınbir sorun olmadığını söyledi bana doktorum defalarca, ben yine de her randevuda sormadan edemiyorum tabi. Ama cok yoğun olduğum ce fazla yürüdüğüm günlerde akıntı daha fazla oluyor, normaldir diye düşünüyorum onu da.

Meraba kizlar nasilsiniz ? @ayshemina ciddi ciddi ayrildinmi topikten ya walla cok canim skldi benim durduk yere boyle bisey oldu

Tatile gitmemiş miydi ayshemina, o yüzden yazmıyordur bence.

Evet suyu içtikten sonra 2 saat, her saat başı kan verip o sırada hiçbir şey yemeden az hareket etmek gerekiyor. Belki o ayrıntıda yatıyordur şeytan, bunu sor bir G gunesli gunler

BeyazBulut Sağlık ocağını arayarak "süt kartı için sisteme girişim yapıldı mı? Bilgilendirme mesajı hangi numaraya gelecek? " Diye sorgulayın.Numaranız güncel mi bunu da kontrol etmiş olursunuz.Sisteme giriş yapılmış ise bulunduğunuz ilin sosyal hizmet binasından süt kartınızı herhangi bi işlem yapmadan alır çıkarsınız.bir iki hafta içerisinde kartınıza 20 tl yatırılır.Yatırıldığında bilgilendirme mesajı gelir.Çok beklemeyin kullanmak için.Bir süre kullanılmadığında kartınızdan 20 tl geri çekilir.Toplamda 6 ay 20x6= 120tl kartınıza yatırılmış olur.Sizde devletin bu imkanından yararlanın :)

Gretchen Grundler G gunesli gunler kizlar onunla alakasi yok sanirim benim de tok yapildi cunku. bir de gecen asi icin saglik ocagina gittigimde hemsire sordu seker testi yapildi mi ac mi tok mu diye, tok 50 gr deyince hii direk yukleme yapilmis dedi. ben de testin yapildigi gun sekerli su oncesinde epey doyurmustum karnimi. sonucu etkiliyor mu onu bilemem tabi benim normal cikmisti.

Evet suyu içtikten sonra 2 saat, her saat başı kan verip o sırada hiçbir şey yemeden az hareket etmek gerekiyor. Belki o ayrıntıda yatıyordur şeytan, bunu sor bir G gunesli gunler

Evet canım bana su dahi icmiyeceksin dendi artı ben ilk kanida 12 saatlik açlıkla verdim

Ay inşallah insülin vurulmam gerekmez. Sınırda olduğu için biraz içim rahat belki dikkat ederek düşürebilirim. Dediğiniz beslenme noktalarına dikkat edeceğim iki hafta boyunca. Bu arada doktordan sonuçları alırken sordum kahvaltı yaptım diye. Etkilemez dedi doktor. Hatta açlık tokluk etkilemez dedi. Ama ikinci ölçüm için aç çağırdı. Belki ikinci ölçümü sizin dediğiniz gibi yapacaktır. Farklı ölçümler olabilir, bana yapılanla drucilla ya yapılan aynı sanırim. Teşekkür ederim cevaplarınız için kızlar.

Bir de size en az iki ölçüm yapılmış sanırım. Bana sadece içtikten 1 saat sonra tek bir ölçüm yapıldı.

İyiysen sorun yok canım. Sen çalışmana bak, başarılar dilerim sınavda. Umarım istediğin gibi sonuçlar elde edersin. Bebişin sana uğurlu gelir.

:)

Evet insan bir huzursuz oluyor bi sorun var mıdır diye. Sana da söylerim bir şey varsa canım.
Ya kızlar yapmayın, ne olacak. Demek ki kendi yağınızdan vermişsinizdir, bebek yine alacağı kiloyu almıştır. Bu da Ne kadar doğru beslendiğimizi gösterir. Bence sevinin evham yapmaya gerek Yok

http://www.zekisalar.com/hamilelik-ve-dogum/hamilelik-seker-diyabet-hastaligi/

G gunesli gunler bu linki bir incele istersen dikkat etmen gereken seyler de yaziyor. bu dr en son ben dr arastirirken atasehir memorialdaydi guvenilirdir heralde :)
evet o 3 saat suren 2. asama bize yapilan ilk asamaymis. yuksek cikarsa digeri yapiliyor. doktorun tercihine kalmis bisey.

bu arada tarcin sekeri dengeliyor canim cayina falan cubuk tarcin kullanabilirsin. ya da sute. ben az once sutume kabuk tarcin attim isinana kadar. oyle ictim guzel de oluyor :)

Evet canım içtikten sonra iki ölçüm yapıldı ve 75 grlik yükleme yapıldı bana
Hiiii benimki 50gr ilk yapılan test galiba. Farklılar sanırım.
Çok sag ol bakayım buna. Ben de şimdi süt içecektim o şekilde içeyim bakayim:) bir de enginar sanırım iyi geliyormuş sekere
Yarın alıp pişireyim.

rica ederim canim ne demek :) konuyla alakasi yok ama enginari beklemis suyun icinden alma lutfen. soyulmamis al soyabiliyorsan kendin soy. (ben ilk defa denedim gecende biraz zor oluyor sinir geldi ustume ) yok soyamam dersen pazardan falan alacaksan yeni soydur mecbur o suyun icine koyucak ama eve gidince hemen cikar sudan. kararmasin diye kimyasal ilacli su kullaniyorlar faydadan cok zarari var. ay yok ben zaten soyulmamis alirim hep kendim soyarim diyorsan puf noktasini bana da soyle

Henüz bi program vermedi doktor ama gidene kadar kendim dikkat edeyim dedim. Biraz internetten araştırayım en iyisi.
Iyi akşamlar canım benimde tam tersi cıktı diye düşünüyordum ama meğerse anı yükselip düşüyormuş. O yüzden banada diyet verildi. Cünkü yükselimiyormuş
Sabah: 1 yumurta veya 1 peynir bu değişimli olacak 1 gün peynir 1 gün yumurta 2 dilim sovital ekmek domates salatalık bol yeşillik bitki çayı şekersiz.
Ara öğün 1 meyve (kabızlık yoksa elma varsa elma yasak. Elma çilek armut ve kivi sadece meyve)
Öğlen: 2 köfte kadar et tavuk balık
Mutlaka sebze yemeği içinde pişecek et tavuk yenilecekse
Salata 2 dilim sovital ekmek 2 kaşık yoğurt
Ara öğün: 1 meyve
6-8 tane badem ceviz veya fındık ve bitki çayı
Akşam: 2 köfte kadar et balık tavuk ızgara olacak
Sebze salata 2 kaşık yoğurt 2 dilim sovital ekmek
Ara öğün: 1 bardak süt benim diyet listem böyle canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…