Saol cnmBende de beyaz akıntı çok oluyor. Bi sorun yok gözüküyor ama yine de bilemedim kiBu konuda çok bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardimci olurlar belki.
Tesekkurle biraz uzannca bebegin harketlerini hissettm rahatladımBeyaz ekmek, pirinç, patates, şeker, meyve vs. gibi şeker içeren ve basit karbonhidrat olan yiyecekleri tüketmemeye çalış. Basit karbonhidrat kolayca şekere çevrildiği için, şeker de zaten malum. Sütte de şeker var aslında ama onu tüketmek lazım o yüzden süt içtiğin zaman da başka bir şeker tüketmemeye çalış. Bir de ben şimdi hatırlayamadım ama yediğimiz birçok şeyde şeker var, biraz araştır ve onları kontrollü tüket. Doktor zaten bir sonraki ölçümde ayrıntılı açıklar ama inşallah bir şey yoktur, ikinci test güzel çıkar.
Beyaz ve kokusuz akıntınınbir sorun olmadığını söyledi bana doktorum defalarca, ben yine de her randevuda sormadan edemiyorum tabi. Ama cok yoğun olduğum ce fazla yürüdüğüm günlerde akıntı daha fazla oluyor, normaldir diye düşünüyorum onu da.
Tatile gitmemiş miydi ayshemina, o yüzden yazmıyordur bence.
Canm neden ayrldıki bir sorunmu vardı tam takip edemegimdenMeraba kizlar nasilsiniz ? @ayshemina ciddi ciddi ayrildinmi topikten ya walla cok canim skldi benim durduk yere boyle bisey oldu
Dun tatsiz bi muhabbet olduda canim birisiyle ilqili qerideki sayfalarda okuyabilirsinCanm neden ayrldıki bir sorunmu vardı tam takip edemegimden
yaa kiyamamGünaydın benim içinde gün pek iyi başlamadı kardeşimle eşinin arasındaki sorunlardan bahsetmiştim ayrılıyorlar bebekleri daha ikibucuk aylık ve henüz kucağıma bile alamadım onlar İstanbul'da ben canakkaledeyim okullar kapanınca gidiceksin görmeye olmadı gelinimiz bebeği alıp gidiyor dün gece yazmış vatsaptan çok üzgünüm
arkadaşlar merhaba umarım herkes iyidir size bir şey sorucam yeğenimin sünnet düğünü olcak cuma günü haftalardır elsibe arıyorum bulamadım internetten sipariş verdim gelenler çok büyük oldu vs vs . bende bugün işten izin alıp bir iki saat bakma fırsatım oldu zaranın normal esnek kumaşlı kalem elbise formunda bir elbise aldım. çok şık ama göbeğim olduğu gibi ortada görünüyor . sizce insanlar şuna bak gere gere geziyor gibi laflar kullanırlarmı çekinmem gerekiyormu . bilemedim yaazaten elbise bulamadım
Merhabalar bende yeni uyeyim .oglumu tahmini olarak 13 ağustos ta bekliyoruz:)
Canim qecmis olsun ayni sikaytle qittim doktora oksuruk boqazim tamamen kapanmisti yara olu falan bana oksuruk surubu verdi eczaci tavsiye etmedi hamilesin icme bence diye almadim 2 qun ihlamur limon bal veeee bol su icerek atlattim umarim sende iyilesirsingunaydin kizlar. benim cok bogazim aciyor ya gogsum dolu oksuruk de basladi. bide aksi gibi butun gece ayaklarimin yanmasindan uyuyamadim. gun hic iyi baslamadi
Allah yardım etsin ya, kim ister bebeği daha yeni doğmuşken ayrılmak, kim bilir neler yaşadılar. Allah üçüne de sabır ve kolaylık versin. İnşallah huzurlu olur hepsi. Sürekli kavga edilen bir evdense ayrılmak daha iyi tabi bebek için de ebeveynler için deGünaydın benim içinde gün pek iyi başlamadı kardeşimle eşinin arasındaki sorunlardan bahsetmiştim ayrılıyorlar bebekleri daha ikibucuk aylık ve henüz kucağıma bile alamadım onlar İstanbul'da ben canakkaledeyim okullar kapanınca gidiceksin görmeye olmadı gelinimiz bebeği alıp gidiyor dün gece yazmış vatsaptan çok üzgünüm
Cok uzuldum ya Rabbim kimseye aile huzursuzluqu vermesin bebise yazik olmus Allah yardimcilari osun canim umarim duzelecek biseyse duzeltirlerde bebek annesinin babasinin yaninda buyurGünaydın benim içinde gün pek iyi başlamadı kardeşimle eşinin arasındaki sorunlardan bahsetmiştim ayrılıyorlar bebekleri daha ikibucuk aylık ve henüz kucağıma bile alamadım onlar İstanbul'da ben canakkaledeyim okullar kapanınca gidiceksin görmeye olmadı gelinimiz bebeği alıp gidiyor dün gece yazmış vatsaptan çok üzgünüm
Kızlar lohusa sepetinden alışveriş yapan varmı bir gecelik beğendim ama teredutte kaldim
Canim qecmis olsun ayni sikaytle qittim doktora oksuruk boqazim tamamen kapanmisti yara olu falan bana oksuruk surubu verdi eczaci tavsiye etmedi hamilesin icme bence diye almadim 2 qun ihlamur limon bal veeee bol su icerek atlattim umarim sende iyilesirsin
gunaydin kizlar. benim cok bogazim aciyor ya gogsum dolu oksuruk de basladi. bide aksi gibi butun gece ayaklarimin yanmasindan uyuyamadim. gun hic iyi baslamadi
Canim qecmis olsun ayni sikaytle qittim doktora oksuruk boqazim tamamen kapanmisti yara olu falan bana oksuruk surubu verdi eczaci tavsiye etmedi hamilesin icme bence diye almadim 2 qun ihlamur limon bal veeee bol su icerek atlattim umarim sende iyilesirsin
Allah yardım etsin ya, kim ister bebeği daha yeni doğmuşken ayrılmak, kim bilir neler yaşadılar. Allah üçüne de sabır ve kolaylık versin. İnşallah huzurlu olur hepsi. Sürekli kavga edilen bir evdense ayrılmak daha iyi tabi bebek için de ebeveynler için de
bir aydır uğraşıyoruz aralarını yapmak için ama yok kardeşim kafasında bitirmiş ben kızada artık sabret bekle diyemiyorum onada yazık günah istenmediği bile bile beklemek en acısı rabbim hayırlısını versinCok uzuldum ya Rabbim kimseye aile huzursuzluqu vermesin bebise yazik olmus Allah yardimcilari osun canim umarim duzelecek biseyse duzeltirlerde bebek annesinin babasinin yaninda buyur
Günaydın benim içinde gün pek iyi başlamadı kardeşimle eşinin arasındaki sorunlardan bahsetmiştim ayrılıyorlar bebekleri daha ikibucuk aylık ve henüz kucağıma bile alamadım onlar İstanbul'da ben canakkaledeyim okullar kapanınca gidiceksin görmeye olmadı gelinimiz bebeği alıp gidiyor dün gece yazmış vatsaptan çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?