2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tesekkurle biraz uzannca bebegin harketlerini hissettm rahatladım

gunaydin kizlar. benim cok bogazim aciyor ya gogsum dolu oksuruk de basladi. bide aksi gibi butun gece ayaklarimin yanmasindan uyuyamadim. gun hic iyi baslamadi

Günaydın benim içinde gün pek iyi başlamadı kardeşimle eşinin arasındaki sorunlardan bahsetmiştim ayrılıyorlar bebekleri daha ikibucuk aylık ve henüz kucağıma bile alamadım onlar İstanbul'da ben canakkaledeyim okullar kapanınca gidiceksin görmeye olmadı gelinimiz bebeği alıp gidiyor dün gece yazmış vatsaptan çok üzgünüm

Küçücük bebeğiyle ailesine karşı uğraş vericek ailesi biraz tutucu ona ayrı üzülüyorum kardeşim erkek malum boşanmadan en az zararla kurtulan erkekler oluyor

yaa kiyamam cozulemeyecek problemler mi ki? cabuk bi karar gibi duruyor sanki diyecegim ama evinde ne yasadigini herkes kendi biliyor ben en cok bebise uzuldum... rabbim haklarinda hayirlisini versin. bize ser gibi gorunenlerde bile var bir hayir...

bence sen rahatsız olmayıp,takmayacaksan kafana giy,illa ki laf eden vs olur... onemli olan senin begenmen ve kendini rahat hissetmen:)

gunaydin kizlar. benim cok bogazim aciyor ya gogsum dolu oksuruk de basladi. bide aksi gibi butun gece ayaklarimin yanmasindan uyuyamadim. gun hic iyi baslamadi
Canim qecmis olsun ayni sikaytle qittim doktora oksuruk boqazim tamamen kapanmisti yara olu falan bana oksuruk surubu verdi eczaci tavsiye etmedi hamilesin icme bence diye almadim 2 qun ihlamur limon bal veeee bol su icerek atlattim umarim sende iyilesirsin

Allah yardım etsin ya, kim ister bebeği daha yeni doğmuşken ayrılmak, kim bilir neler yaşadılar. Allah üçüne de sabır ve kolaylık versin. İnşallah huzurlu olur hepsi. Sürekli kavga edilen bir evdense ayrılmak daha iyi tabi bebek için de ebeveynler için de

Cok uzuldum ya Rabbim kimseye aile huzursuzluqu vermesin bebise yazik olmus Allah yardimcilari osun canim umarim duzelecek biseyse duzeltirlerde bebek annesinin babasinin yaninda buyur

2 gundur ihlamur iciyorum, dun de kekik limon bal yaptim, pastil kullaniyorum ama bana misin demiyor ilerlemeden duzelecegine bugun daha kotu. kahvaltimi yapayim da bi tavuksuyu corba yapayim bari. o yumusatir belki.

Geçmiş olsun. Öksürük şurubu normalde de çok zararlı diye tavsiye edilmiyor bildiğim kadarıyla. Doktoruna sor günlük ne kadar içebilirim diye sonra ıhlamur iç 2 bardağa izin çıkar herhalde, bol limonlu elma da at içine demlerken. Sonra bol karabiberli bir çorba hazırla kendine sıcak sıcak, meyve sebze ye ki daha çabuk güçlen, bir de varsa imkanın çek üzerine yorganı battaniyeyi uyu öyle, bir güzel terle, sonra ılık bir duş al. O da iyi gelir. Bildiğim ilaçsız tüm çözümleri yazdım sanırım. Tez zamanda iyileşirsin umarım. :)

Cok uzuldum ya Rabbim kimseye aile huzursuzluqu vermesin bebise yazik olmus Allah yardimcilari osun canim umarim duzelecek biseyse duzeltirlerde bebek annesinin babasinin yaninda buyur
bir aydır uğraşıyoruz aralarını yapmak için ama yok kardeşim kafasında bitirmiş ben kızada artık sabret bekle diyemiyorum onada yazık günah istenmediği bile bile beklemek en acısı rabbim hayırlısını versin

üzüldüm ama belki böylesi onlar için daha hayırlı olur,huzursuz bir ortamda büyümek cocuk için de onlar için de daha yıpratıcı olabilir.
Hem kimbilir belki biraz uzaklassınlar birbirlerinden ,farklı düsünüp barısırlar.. bİrbirlerinin kıymetini anlarlar.
sende üzme kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…