2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
2 gundur ihlamur iciyorum, dun de kekik limon bal yaptim, pastil kullaniyorum ama bana misin demiyor ilerlemeden duzelecegine bugun daha kotu. kahvaltimi yapayim da bi tavuksuyu corba yapayim bari. o yumusatir belki.
Aaa ewet ewet onu atladim bol bol corba ictim bide tavuk suyu ve tarhana corbasi :) hadi bakalim ewde kendi kendimizi duzeltecez napalim :)

Bebek olmadan varmiydi problemleri canim yani bebeqi yapmasalardi bari dicemde Rabbim verdiyse supriz olduysa o baska tabi

sagol canim benim :) sormustum doktoruma daha once gunde 1 fincan ihlamur, pastil, parol/minoset ve okyanus suyu serbest. bu 3. hastalanisim hamilelik basladigindan beri :)) hic biri de birbirine benzemiyor hepsini farkli gecirdim. bu seferki cigerlere inmesin tek korkum o. dun aksam cok ugrastim terleyeyim diye ama yok ates basiyor ama terlemiyorum. ne bicim is anlamadim.

Aaa ewet ewet onu atladim bol bol corba ictim bide tavuk suyu ve tarhana corbasi :) hadi bakalim ewde kendi kendimizi duzeltecez napalim :)
normalde aci hic sevmem ama hastalaninca 1 numarali tedavi yontemim acili tarhana. nasil yiyorum pasa pasa, agzimdan ates puskurte puskurte

normalde aci hic sevmem ama hastalaninca 1 numarali tedavi yontemim acili tarhana. nasil yiyorum pasa pasa, agzimdan ates puskurte puskurte
Yaa onun lezzeti acida zaten canim ben bi aci hastasi olarak pul biberi nerdeyse cantamda qezdirecem yani o derece anneme diyorum benim cocuqum kesin suratsiz olacak hep aci hep ekşi yiyorum yazik

Yaa onun lezzeti acida zaten canim ben bi aci hastasi olarak pul biberi nerdeyse cantamda qezdirecem yani o derece anneme diyorum benim cocuqum kesin suratsiz olacak hep aci hep ekşi yiyorum yazik

ahaha benim esim de felaket aci sever. ben de ona diyorum pul biberle yatacaksin nerdeyse. adam utanmasa suyuna bile aci koyacak of ben de hic sevmiyorum ya. hele bide boyle disarda verdigim bi sipariste aci falan gelirse ya da ne bilim farketmeden aci ketcap falan sikarsam acayip moralim bozuluyor
haha hatta komik bisey anlatayim. bi aksam esimle yemege cikiyoruz suslendik puslendik. ama yolda kavga ettik. yemek boyunca da konusmadik. neyse yemekler geldi ortam da los aydinlik degil. tuz az geldi salliyorum salliyorum dokulmuyor. meger karabibermis iyice zehir oldu yemek inadimdan gozlerimde alev cika cika yedim yemegi ahaha sonradan anlatiyorum esime soyleseydin ya degisirdik diyor adam bana hala. butun gece surat yapmisim :)))

Kizlar catlaginiz oldumu ya ? 16.haftadan beri yaqliyorum bebe yaqiyla alt tarafi 3 kilo aldim karnimda yok ama catlamaya baslamis

Bu konudaki bildiğimi aktarayım bazı doktorlar 50 grla ölçüm yapıyorlar aç tok farketmiyor eğer sınırda çıkarsa 75 veya 100 lük yapıyolar bunlarda aç olmak gerekiyor. Bazı doktorlar ise direk 75 lik yapıyor başka test yapmıyor.

Bu aci olayi cok baska bisey ya benim durduk yere canim cin biber tursusu ister ekmeqimin arasina koyar yerim aliskanlik ve zewk meselesi :):):) burdan anliyoruzki kadin inatlasirsa yapamayacaqi sey yok

Kizlar catlaginiz oldumu ya ? 16.haftadan beri yaqliyorum bebe yaqiyla alt tarafi 3 kilo aldim karnimda yok ama catlamaya baslamis
benim karnimda ya da goguslerde bisey yok ama bacaklarim catladi. zaten onceden vardi cogaldi. bide full selulit var suan. kilom boyle artmaya devam ettikce portakala donusuyorum :))

benim karnimda ya da goguslerde bisey yok ama bacaklarim catladi. zaten onceden vardi cogaldi. bide full selulit var suan. kilom boyle artmaya devam ettikce portakala donusuyorum :))
Canim kilo bi sekilde verilirde benim bu catlaklara acayip moralim bozuluyoooooo

Bu biraz ciltle ilgili sanırım ben 10 kilo aldım çok da düzenli kullanmıyorum yağ üstelik suyum da fazlaymış karnım baya büyüdü emsallere göre ama henüz çatlak yok. Tabi bu da bişe ifade etmiyor ben buralarda son haftaya kadar bişe olmayıp birden bire çatlayan da okudum yani elimizde çok bişe gelmiycek sanırım çok takma kafana sen yağını kullanmaya devam et tedavi edici kremler varsa belki tazeyken iyi gelir onu araştırabilirsin

Ben ilk hamileliğimde 27kilo aldım. Uzun boylu 36 beden bi hatunken üstelik:) doğuma kadar hiç çatlağım yoktu. Doğumdan bir ay sonra tekrar eski kiloma döndüm ve tüm çatlaklarım ortaya çıktı. Ama ilginç olan karnımda hiç çatlak yokken kalçamda bacaklarımda en çokta sırtımda çatlaklar vardı. Sanki çocuğu sırtımda büyütmüşüm gibi:) vücut yapısı çok değişken gerçekten. Neresi nekadar çatlamış doğumdan sonra çıkıyor ortaya.

Desenize baya sürpriz olcak :) inşallah en az zararla atlatırız :)

Sırt mı? Sırt da mı çatlayan bir şeymiş yahu, bu hamilelik insanı sürekli şaşırtan bir şeymiş ben bunu anladım artık, ay çok çatlamayız inşallah hiçbirimiz, en fazla 1-2de kalsın lütfen.

sirti ben de duymamistim ama kalcadan yukari bel falan catliyor. hizini alamayip gidiyor demek ki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…