2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın güzel anneler. Çatlak konusunda doktorum açık tenlisin ne yaparsan yap çatlayacaksın diye bir yorum yapmıştı. Bu konuda bilgisi olan var mıdır?

ilk kez duyuyorum bunu ve cok mantikli gelmedi. bildigim kadariyla cildin esnekligi ile ilgili bir durum, ten rengi ile degil :)

Evet ben de okumuştum, hormonlar nedeniyle de o bölgedeki kaslar gevşermiş ve daha çok ıkınma gerektirirmiş. dikkat etmek lazım evet. İlerisi için tedbir almak iyidir

Ben de o durumdaydım doktorum magnezyum verdi canım. Düzene girdi tuvaletim magnezyum tableti ile. İstersen sen de iç. Doktor randevun yakınsa sora da bilirsin.

Evet canım maalesef kalçamın üstünden yaklaşık iki karış yukarıya kadar çatlak sırtım diyorum ya sanki bebiş karnımda değilde sırtımda büyümüş gibi:)

Doktor bi krem onerdi canim ama cok pahali ya alamam onu simdi qerci krem kullansam bile catlamayacaqi ne malum demi...Ben en iyisi yaqima devam ediyim catlarsada hayirlisi napalim tek bebeqim saqlikli doqsunda onu qorunce catlakmis falan filan hicbiseyi qormez qozum :):)

Ben de o durumdaydım doktorum magnezyum verdi canım. Düzene girdi tuvaletim magnezyum tableti ile. İstersen sen de iç. Doktor randevun yakınsa sora da bilirsin.
Hmm anladim canim ben magnezyum istedimde kramplarin olmadikca vermem dedi kramplarda biac qundur var tekrardan isteyim bi :)

Günaydın güzel anneler. Çatlak konusunda doktorum açık tenlisin ne yaparsan yap çatlayacaksın diye bir yorum yapmıştı. Bu konuda bilgisi olan var mıdır?
Yok canim ya bizim qelinimiz bugday tenli hatta esmer oyle bir catladiki sirtindan tut kalcasi karni bildiqin mosmos cizqiler var,bi arkadasimda yeni doqum yapti karni bembeyaz ya bir tane cizik qoremezsin karnida buyuktu simdi doqum yapti tertemiz karni :) bence ciltle alakali kesinlikle :)

Selam hayırlı günler ben hidistan cevizi yağı sürüyorum banyoda ıslakken çok rahatlatıyor kasinmaya başlamıştım iyi geldi

Benim doktora kalsa kesinlikle vitamin tavsiye etmiyo yediklerinle beslen diyo...ben decaviti saqlik ocacaqindan kafama qore aldim qecen qunde doktora qittiqimde sordum kullaniyorum diye yemen iyiyse hic qerek yok dedi kafam karisti yani
Benim doktorum da vermiyor vitamin. Geçen hafta demir'e başladık, kabızlık için de magnezyum pastili vermişti o kadar. Bazı doktorlar beslenmen iyi ise extra vitamin önermiyorlar bizimkiler onlardan sanırım :)
Sonuç olarak bebeğin kilosu boyu iyi, demek ki sorun yok, besleniyor. Benim kan değerlerim de çok iyi çıktı. Avrupa'da kuzenlerim yaşıyor, ne vitamini ne hapı hiç birşey yok. Folik asitin ne olduğunu bilmiyorlar :))) yemenin düzenli olması önemli tabi.

İnşallah çok çatlamayız o zaman ne diyelim önlem almaya devam:)

Aynen canim benim bi kuzenim vardi ne folik ne kan ne vitamin hicbisey kullanamdi yemesi quzeldi.8 kilo aldi bebeqi 3 küsür doqdu gayette saqlikli ama ben pimlirikli olduqum icin acaba kullanmasam daha mi az qelisir diye dusunur dururum :):):)

benim karnimda ya da goguslerde bisey yok ama bacaklarim catladi. zaten onceden vardi cogaldi. bide full selulit var suan. kilom boyle artmaya devam ettikce portakala donusuyorum :))
Bacaklarının üst kısmında mı? Ben çok korkuyorum çünkü uzarken olmuştu çatlaklarım. Annemde de var

kızlar ben bugün 2.tetanoz aşısını olmaya gittim belki hatırlarsınız yazmıştım bebek 2-3 hafta geriden geliyodu 10 gün önceki muaynede bugün aşıdan sonra başka bir doktora gittim oda durumun sıkıntılı olduğunu 4 haftalık bir gerilik göründüğünü acil perintoloğa görünmemi söyledi ağlamaktan helak oldum başına böyle bişey gelen varmı nolur bişey yazın

Nasıl oluyor yeni çatlak ben de çok müsaitim kremlenmeme rağmen. Kırmızı gibi mi oluyor. Kaşındımı çok çatladğı gün
Benim onceleri cok kasiniyodu simdi kasinmiyo hep yaqladiqim icin hic dikkat etmedim yok catlaqimdiye.Dun dustan ciktim karnimizin buyymeye basladiqi yer varya kaburgalarin alti baktimki ayni toprak kururya beyaz beyaz oyle olmaya baslamis

Benim doktorum da görsel takıntılı olmasına rağmen. Hangi kremin adı hoşuna gidiyorsa onu kullan en fazla %15 değiştirebilirsin çatlak oranını dedi. Hem genetik hem kilo alımına bağlı yapacak birşy yokmuş

Yaaaa ciddimisin nerdeyse 1 aylik bi qerilik cikti oylemi ? Walla canim 2 haftayi duymustum ama 4 hafta sanki skntili qibi hemen qit buqun umarim duzelir

Ağlama canım. Allah yardım eder belki minyon bir bebektir. Sen doktoruna git tabiki ama stres en çok zarar veren şey. Sakin kalmaya çalış dualarımız seninle

Merhaba geçmiş olsun bir an önce bir perinatolaga gidin bebeğe giden kan akımına bakıp kan sulandırıcı ilaçlar verebilir bir tanıdığım böyle yapmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…