Evet canım tamamen çıkıyor. Daha doğrusu demonte ediyorsun vidalarını sonra istersen takarsın tekrar.
Doktor bi krem onerdi canim ama cok pahali ya alamam onu simdi qerci krem kullansam bile catlamayacaqi ne malum demi...Ben en iyisi yaqima devam ediyim catlarsada hayirlisi napalim tek bebeqim saqlikli doqsunda onu qorunce catlakmis falan filan hicbiseyi qormez qozum :):)
Canım hemen panik yapma sakin ol, perinatoloğa görün bakalım ne diyecekkızlar ben bugün 2.tetanoz aşısını olmaya gittim belki hatırlarsınız yazmıştım bebek 2-3 hafta geriden geliyodu 10 gün önceki muaynede bugün aşıdan sonra başka bir doktora gittim oda durumun sıkıntılı olduğunu 4 haftalık bir gerilik göründüğünü acil perintoloğa görünmemi söyledi ağlamaktan helak oldum başına böyle bişey gelen varmı nolur bişey yazın
Ay inşallah insülin vurulmam gerekmez. Sınırda olduğu için biraz içim rahat belki dikkat ederek düşürebilirim. Dediğiniz beslenme noktalarına dikkat edeceğim iki hafta boyunca. Bu arada doktordan sonuçları alırken sordum kahvaltı yaptım diye. Etkilemez dedi doktor. Hatta açlık tokluk etkilemez dedi. Ama ikinci ölçüm için aç çağırdı. Belki ikinci ölçümü sizin dediğiniz gibi yapacaktır. Farklı ölçümler olabilir, bana yapılanladrucilla ya yapılan aynı sanırim. Teşekkür ederim cevaplarınız için kızlar.
Nasıl oluyor yeni çatlak ben de çok müsaitim kremlenmeme rağmen. Kırmızı gibi mi oluyor. Kaşındımı çok çatladğı gün
Bacaklarının üst kısmında mı? Ben çok korkuyorum çünkü uzarken olmuştu çatlaklarım. Annemde de var
kızlar ben bugün 2.tetanoz aşısını olmaya gittim belki hatırlarsınız yazmıştım bebek 2-3 hafta geriden geliyodu 10 gün önceki muaynede bugün aşıdan sonra başka bir doktora gittim oda durumun sıkıntılı olduğunu 4 haftalık bir gerilik göründüğünü acil perintoloğa görünmemi söyledi ağlamaktan helak oldum başına böyle bişey gelen varmı nolur bişey yazın
kızlar ben bugün 2.tetanoz aşısını olmaya gittim belki hatırlarsınız yazmıştım bebek 2-3 hafta geriden geliyodu 10 gün önceki muaynede bugün aşıdan sonra başka bir doktora gittim oda durumun sıkıntılı olduğunu 4 haftalık bir gerilik göründüğünü acil perintoloğa görünmemi söyledi ağlamaktan helak oldum başına böyle bişey gelen varmı nolur bişey yazın
2 gundur ihlamur iciyorum, dun de kekik limon bal yaptim, pastil kullaniyorum ama bana misin demiyorilerlemeden duzelecegine bugun daha kotu. kahvaltimi yapayim da bi tavuksuyu corba yapayim bari. o yumusatir belki.
Çok geçmis olsun hamileyken ilk yüklemeden sonra değeri yüksek çıkıp sonra uygun seviyeye gelen çok gördüm etrafımda özelikle bir çoğu da insülin kullanmadan yaptı. Siz de hiç moral bozmayın bence hem çok sınırda çıkmış. Bana da size vedrucilla ya yapıldığı gibi yapılacak doktora özellikle sordum aç olmam gerekir mi diye hayır tokken yapabilirsin dedi ve reçetede de 50 gr yazmış. Doktorum ayrı bir muayehanede ve testi istediğin hastanede yada labaratuvarda yaptırabilirsin dedi kendime yakın yerleri aradım nereyi aradiysam herkes aç gelmeniz gerek dedi bu farklılıktan laboratuvarda bulunanların da haberi yok bence....
sagol canim. oyle yapiyorum zaten zarar vermeyecegini bildigim ne varsa atiyorum icine :))) meyveleri koyunca tadi da guzel oluyor hem. bi zencefil yok evde, o da olaydi iyiydi. cikmak da zor geliyor simdi hic cikasim yok :)Çok geçmiş olsun ıhlamuru kaynatirken içine elma limon armut evde bulunan kaynayabilecek bütün meyveleri kabukları ile doğrayarak ve kuşburnu çubuk tarçın zencefil de ekleyip hepsini atıp kaynatmanizi tavsiye ederim meyve çayı formatında kış çayı çok işe yarıyor..
Bunu öğrendiğim iyi oldu ben de bilmiyordum, hiç enginar pişirme fırsatım olmamıştı evlendiğimden beri :) Yalnız markete baktım bugün henüz gelmemiş. Haziran sonu gibi gelirmiş. Halbuki geçen gün bi yerde yemiştim.rica ederim canim ne demek :) konuyla alakasi yok ama enginari beklemis suyun icinden alma lutfen. soyulmamis al soyabiliyorsan kendin soy. (ben ilk defa denedim gecende biraz zor oluyor sinir geldi ustume) yok soyamam dersen pazardan falan alacaksan yeni soydur mecbur o suyun icine koyucak ama eve gidince hemen cikar sudan. kararmasin diye kimyasal ilacli su kullaniyorlar faydadan cok zarari var. ay yok ben zaten soyulmamis alirim hep kendim soyarim diyorsan puf noktasini bana da soyle
gecmis olsun canim. biyopsi mi yapildi? ne zaman cikacak sonuc?Kizlar bu arada hamilelerin duasi kabul olur derler.Kardesim hala hastanede yatiyo akciqerinde kitle cikti dunden beri canim cok sklyo umarim kotu bisey cikmazLutfen dua edin cok kucuk kiyamiyorumda 11 yasinda adi Hasan Mert ismiyle dua ederseniz cok tesekkur ederim Allah razi olsun sonuclarimiz temiz ciksin insaAllah
Bunu öğrendiğim iyi oldu ben de bilmiyordum, hiç enginar pişirme fırsatım olmamıştı evlendiğimden beri :) Yalnız markete baktım bugün henüz gelmemiş. Haziran sonu gibi gelirmiş. Halbuki geçen gün bi yerde yemiştim.
Buqun tomografi cekilecek canim orda ayrintili bakacaklar ondan sonra biyopsi yapilacak buqun tomografinin sonucu iyi ciksin diye bekliyorum sonra insaAllah biyopsiye falan qerek kalmazgecmis olsun canim. biyopsi mi yapildi? ne zaman cikacak sonuc?
Kizlar bu arada hamilelerin duasi kabul olur derler.Kardesim hala hastanede yatiyo akciqerinde kitle cikti dunden beri canim cok sklyo umarim kotu bisey cikmazLutfen dua edin cok kucuk kiyamiyorumda 11 yasinda adi Hasan Mert ismiyle dua ederseniz cok tesekkur ederim Allah razi olsun sonuclarimiz temiz ciksin insaAllah
Buqun tomografi cekilecek canim orda ayrintili bakacaklar ondan sonra biyopsi yapilacak buqun tomografinin sonucu iyi ciksin diye bekliyorum sonra insaAllah biyopsiye falan qerek kalmaz
Çok çok gecmis olsun, daha kücükmüste cnm yaaa kıyamamm... insallah düzelir ,onemsiz biseydir.Aksam edecegim inan...
InsaAllah kizlar Allah razi olsun cok saqolun...anladim canim gecmis olsun tekrar insallah bisey cikmaz.
recete yazdiysa aradigin yerlere soyle canim 50gr yapilacak tok yapilabilir diye doktorum soyledi diye. saglik calisanlarina bazen anlam veremiyorum ben cidden. ya da direk tok git. sekerli suyu ictikten sonra 1 saat yemek icmek su dahi icmek yasak. uyumaman ve efor sarfetmemen gerekiyor aklinda olsun. 1 saat sonunda kani verdikten sonra da hafif beslenmeni oneriyorlar. o yuzden sen karnini guzelce doyur ac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?