2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar bu arada hamilelerin duasi kabul olur derler.Kardesim hala hastanede yatiyo akciqerinde kitle cikti dunden beri canim cok sklyo umarim kotu bisey cikmaz Lutfen dua edin cok kucuk kiyamiyorumda 11 yasinda adi Hasan Mert ismiyle dua ederseniz cok tesekkur ederim Allah razi olsun sonuclarimiz temiz ciksin insaAllah

Tünaydın güzel bayanlar, bu catlak meselesi hem ciltle hem de genetikle ilgiliymis ben de öyle duydum. Annen çatladı ise sende catlayacaksin ailenin geneline bakmak lazım modu var. Bende anneme sorup catlamadigini öğrenince azıcık rahatlasam da teyzem ve kuzenlerim çatlaklarını gösterince gene hüsrana girdim. onlemlerim ise şöyle özellikle banyodan sonra ve gündüz bir sefer olmak üzere ki bunu hep yapamıyorum, Palmers in catlak kremini kullanıyorum, bu gratislerde ve jokerlerde satılıyor. Hatta gratis in indiriminde aldım 18 tlye falan geldi. Bunu kullanan doğum yapmış arkadaşlar var çok memnun cildi çok nemlendiriyor kokusu da ilk başta ağır geliyordu ama şimdi alıştım. Akşamları da yatmadan lierac kullanıyorum bunu bir aydır düzenli yapmaya çalışıyorum. İkiz oldugu icin kocaman bir göbeğim var ama şimdilik gözüken bir sıkıntı yok sukur. Bakalım ne görecegiz sonunda ...

Canım hemen panik yapma sakin ol, perinatoloğa görün bakalım ne diyecek

Çok geçmis olsun hamileyken ilk yüklemeden sonra değeri yüksek çıkıp sonra uygun seviyeye gelen çok gördüm etrafımda özelikle bir çoğu da insülin kullanmadan yaptı. Siz de hiç moral bozmayın bence hem çok sınırda çıkmış. Bana da size ve drucilla ya yapıldığı gibi yapılacak doktora özellikle sordum aç olmam gerekir mi diye hayır tokken yapabilirsin dedi ve reçetede de 50 gr yazmış. Doktorum ayrı bir muayehanede ve testi istediğin hastanede yada labaratuvarda yaptırabilirsin dedi kendime yakın yerleri aradım nereyi aradiysam herkes aç gelmeniz gerek dedi bu farklılıktan laboratuvarda bulunanların da haberi yok bence....

Nasıl oluyor yeni çatlak ben de çok müsaitim kremlenmeme rağmen. Kırmızı gibi mi oluyor. Kaşındımı çok çatladğı gün

Bacaklarının üst kısmında mı? Ben çok korkuyorum çünkü uzarken olmuştu çatlaklarım. Annemde de var

kirmizi oluyor sanirsam galiba bendekiler nasil basladi hic farkinda degilim :))
evet ust taraflar kalcaya yakin. kalca ve belimde de var. yanlarim catladi
ben de dustan sonra. dalanin zeytinyagli vucut yagini kullaniyorum guzel nemlendiriyor. bir sonraki dusa kadar yimisacik :))) hatta dusta da niveanin kremli dus jelini kullaniyorum kombo oluyor yagda paraben yok da dus jeline hic bakmadim.

canim aglama icini ferah tutmaya calis. vakit kaybetmeden bi perinatologa git bakalim ne diyecek. sebep ne olabilirmis cozumu var mi hepsini soyler sana ona gore onlem alinir. yeter ki icini ferah tut

Merhaba, çok geçmiş olsun ayrintili ultrason yaptırmış miydiniz onu genelde perinatalog yapıyor ve orda belli olur herşey o nedenden soruyorum. Ama moral bozmamak gerek arkadaşların da dediği gibi küçük bir bebek olabilir yada doktor yanlış olmuş olabilir en doğru sonuç perinatalog iyi birine gözükmenizi tavsiye ederim..

2 gundur ihlamur iciyorum, dun de kekik limon bal yaptim, pastil kullaniyorum ama bana misin demiyor ilerlemeden duzelecegine bugun daha kotu. kahvaltimi yapayim da bi tavuksuyu corba yapayim bari. o yumusatir belki.

Çok geçmiş olsun ıhlamuru kaynatirken içine elma limon armut evde bulunan kaynayabilecek bütün meyveleri kabukları ile doğrayarak ve kuşburnu çubuk tarçın zencefil de ekleyip hepsini atıp kaynatmanizi tavsiye ederim meyve çayı formatında kış çayı çok işe yarıyor..

recete yazdiysa aradigin yerlere soyle canim 50gr yapilacak tok yapilabilir diye doktorum soyledi diye. saglik calisanlarina bazen anlam veremiyorum ben cidden. ya da direk tok git. sekerli suyu ictikten sonra 1 saat yemek icmek su dahi icmek yasak. uyumaman ve efor sarfetmemen gerekiyor aklinda olsun. 1 saat sonunda kani verdikten sonra da hafif beslenmeni oneriyorlar. o yuzden sen karnini guzelce doyur ac gitme :)

sagol canim. oyle yapiyorum zaten zarar vermeyecegini bildigim ne varsa atiyorum icine :))) meyveleri koyunca tadi da guzel oluyor hem. bi zencefil yok evde, o da olaydi iyiydi. cikmak da zor geliyor simdi hic cikasim yok :)

Bunu öğrendiğim iyi oldu ben de bilmiyordum, hiç enginar pişirme fırsatım olmamıştı evlendiğimden beri :) Yalnız markete baktım bugün henüz gelmemiş. Haziran sonu gibi gelirmiş. Halbuki geçen gün bi yerde yemiştim.

gecmis olsun canim. biyopsi mi yapildi? ne zaman cikacak sonuc?

ben de pisirmemistim hic. hatta enginari da sevmezdim ama fayda olsun diye gecen hafta alayim dedim. anneme sordum nasil soyuluyor bu diye kamerada gosterdi alisana kadar soymasi cok sinir gelecek haberin olsun :)) ama sanki market sallamis gibi geldi bana haziran sonu gec degil mi ya enginar icin kilciklanmaya baslar? simdi tam zamani diye biliyorum. her yerde festivalleri yapiliyor bu siralar. sizin o taraflarda yetisiyor mu acaba belki havalar soguk gittigi icin gec oluyordur, bilemedim. sen yine de firsatin varsa pazara bir bak bence :)

Çok çok gecmis olsun, daha kücükmüste cnm yaaa kıyamamm... insallah düzelir ,onemsiz biseydir.Aksam edecegim inan...

Canım dur hemen kötü düsünme,belki minyon bir bebektir.İyi bir perinatologa görün bence.Neler duyuyorz ,ne bebekler için neler söyleniyor da,saglıklı doguyor.
Hemen aglama lütfen, üzme kendini,bak bebegini de üzüyorsun.Bi uzmana git,bakalım o ne dicek...Dualarımız seninle insallah güzel haberler alacaksın...

Aynen en iyisi tok gitmek çok iyi dedin,boşu boşuna aç kalmamak lazım o kadar süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…